Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Χειροπέδες

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινες χειροπέδες, παραγεμισμένες - μαύρες / μπλε - AMSTERDAM

Χάρη στο ειδικό δέρμα και την επιμελημένη κατασκευή, οι χειροπέδες εγγυώνται βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας bondage. Σχοινί δέσιμο ή αλυσίδες με καραμπίνερ μπορούν να αγκιστρωθούν στους προσαρτημένους δακτυλίους από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να μπορείτε πάντα να ασφαλίζετε επαρκώς το Sub σας.

Περισσότερες πληροφορίες

2558/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Χάρη στο ειδικό δέρμα και την επιμελημένη κατασκευή, οι χειροπέδες εγγυώνται βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας bondage. Σχοινί δέσιμο ή αλυσίδες με καραμπίνερ μπορούν να αγκιστρωθούν στους προσαρτημένους δακτυλίους από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να μπορείτε πάντα να ασφαλίζετε επαρκώς το Sub σας. Μια ρυθμιζόμενη πόρπη εξασφαλίζει επίσης ότι οι χειροπέδες εφαρμόζουν τέλεια.

     

    Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο, πράσινο, κόκκινο, μπλε και λευκό για αυτές τις δίχρωμες χειροπέδες από γνήσιο δέρμα. Αυτά τα χρώματα είναι ανάλογα με τον κώδικα Hanky, ο οποίος είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο χρωματικός κώδικας δεν αφήνει καμία ερώτηση αναπάντητη και επιτρέπει στο Sub να πει εκ των προτέρων στους πιθανούς συντρόφους τι τους αρέσει ή ποιο είναι το φετίχ τους.

     

    Οι ενσωματωμένοι χαλύβδινοι κρίκοι σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε τις χειροπέδες τέλεια στη συνεδρία bondage, για παράδειγμα για να συνδέσετε αλυσίδες με αγκίστρια ή σχοινιά bondage. Οι δερμάτινες χειροπέδες είναι ρυθμιζόμενες σε μέγεθος χρησιμοποιώντας αγκράφες ζώνης και μπορούν να προσαρμοστούν σχεδόν σε κάθε μέγεθος καρπού.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι δερμάτινες χειροπέδες

     

    Για τις χειροποίητες χειροπέδες της συλλογής Amsterdam Bondage της MEO ® χρησιμοποιείται μόνο επιλεγμένο δέρμα αγελάδας, το οποίο καθιστά τις χειροπέδες ιδιαίτερα ανθεκτικές και εξασφαλίζει ότι είναι πολύ άνετες στη χρήση κατά τη διάρκεια του bondage.

     

    Οι χειροπέδες bondage εφαρμόζουν σφιχτά γύρω από τους καρπούς. Αυτές οι χειροπέδες μπορούν να στερεωθούν και να προσαρμοστούν σε μέγεθος με μια μεταλλική αγκράφα. Σε κάθε χειροπέδα έχει προσαρτηθεί ένας δακτύλιος, ώστε και οι δύο χειροπέδες να μπορούν να συνδεθούν με μια αλυσίδα, ένα σχοινί ή με τα συνδετικά μας διπλά άγκιστρα. Φυσικά, αυτοί οι κρίκοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να δέσετε κάποιον στο κρεβάτι.

     

    Οι υψηλής ποιότητας πόρπες και τα πριτσίνια με το λογότυπο MEO ® καθιστούν τις χειροπέδες μας όχι μόνο απαραβίαστες, αλλά και τόσο ανθεκτικές που είναι ιδανικές για μεγαλύτερες αλλά και σκληρότερες συνεδρίες BDSM.

     

    Μπορώ να συνδυάσω αυτές τις χειροπέδες με άλλα αξεσουάρ δουλείας

     

    Εκτός από αυτές τις δερμάτινες χειροπέδες, η σειρά μας "Άμστερνταμ" περιλαμβάνει επίσης χειροπέδες στον αστράγαλο και ένα κολάρο BDSM. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα. Ειδικά αν συνδυάσετε τις χειροπέδες με τις χειροπέδες αστραγάλου μας, ένα φίμωτρο ή ίσως ένα μαντήλι στα μάτια, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα από νεοπρένιο, η οποία παρέχει μια ερωτική αύξηση της αντίληψης και κάνει τη συναρπαστική αλληλεπίδραση της εξουσίας και της εμπιστοσύνης στη δουλεία ακόμα πιο εντυπωσιακή. Θέλετε να πάτε λίγο παραπέρα Τότε ίσως ακόμη και να ενσωματώσετε μια ζώνη αγνότητας όπως η CELLMATE στη συνεδρία σας. Χρήσιμα αξεσουάρ για τις χειροπέδες μας είναι σίγουρα τα σχοινιά δουλείας μας ή οι ειδικοί γάντζοι με κουμπώματα για την προσάρτηση αλυσίδων.

     

    Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της δουλείας με χειροπέδες και απλά να αφεθείτε ελεύθεροι:

     

    Η συμφωνία σε μια λεγόμενη λέξη ασφαλείας βοηθά στην εξασφάλιση της ασφάλειας κατά τη διάρκεια της δουλείας. Αυτό σημαίνει ότι μια συνεδρία bondage μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή. A Safeword αποτελεί μέρος της αρχής του BDSM "SSC" (Safe, Sane & Consensual). Αυτό σημαίνει ασφαλής, υπεύθυνος και συναινετικός, επειδή η ασφάλεια του υποτελούς έχει την υψηλότερη προτεραιότητα στις συνεδρίες δουλείας. Και οι δύο εταίροι στο bondage αναλαμβάνουν την ευθύνη μέσω προηγούμενων συμφωνιών σχετικά με Safeword και ταμπού, ώστε η συνεδρία να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και με συναίνεση.

     

    Πώς μπορώ να φροντίζω και να καθαρίζω τις δερμάτινες χειροπέδες

     

    Απλά καθαρίστε τις χειροπέδες με ένα υγρό πανί. Για τη φροντίδα των δερμάτινων χειροπέδων χρησιμοποιείται μερικές φορές καλό δερματικό γράσο για λείο δέρμα. Αυτό διατηρεί το δέρμα των χειροπέδων ιδιαίτερα ελαστικό. Μόνο αν οι δερμάτινες χειροπέδες φροντίζονται σωστά, θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση και θα είναι αντίστοιχα ανθεκτικές και ανθεκτικές.

     

    Τι πρέπει να προσέχω όταν αγοράζω χειροπέδες δεσμών

     

    Με τις χειροπέδες της MEO ® δεν είστε μόνο ασφαλείς, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε το δέσιμο με τον σύντροφό σας 100%. Όταν αγοράζετε χειροπέδες, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι χειροπέδες που επιλέγετε σας ταιριάζουν και είναι ρυθμιζόμενες ατομικά σε μέγεθος! Αυτό αυξάνει την άνεση στη χρήση και σας εγγυάται πολυετή απόλαυση. Το υλικό των χειροπέδων θα πρέπει να είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό, όπως το υψηλής ποιότητας δέρμα που χρησιμοποιούμε. Για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε σε καλή διάθεση ακόμη και μετά τη δέσμευση, θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε τις οδηγίες φροντίδας μας , τις οποίες φυσικά συνοδεύουμε με κάθε ζευγάρι χειροπέδες.

     

    Οι καλύτερες χειροπέδες στη MEO ®:

     

    Bondage και SM κάνουν τη σεξουαλική σας ζωή πιο συναρπαστική και ερωτική. Σας αρέσει επίσης να είστε δεμένοι και υποταγμένοι Ή θα θέλατε να δέσετε εσείς ο ίδιος τον σύντροφό σας για να τον εξουσιάσετε Τότε το MEO ® είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Στη MEO ® δεν θα βρείτε μόνο μια μεγάλη ποικιλία από δερμάτινες και νεοπρενικές χειροπέδες, αστυνομικές χειροπέδες και ατσάλινες χειροπέδες, αλλά και χειροπέδες στον αστράγαλο, δερμάτινες μάσκες και άλλα αξεσουάρ BDSM για να κάνετε τη σεξουαλική σας ζωή πιο συναρπαστική. Με χειροπέδες και ασορτί χειροπέδες στον αστράγαλο, ο σύντροφός σας θα ακινητοποιηθεί με λίγα μόνο βήματα και θα υποταχθεί στις σεξουαλικές σας επιθυμίες και εντολές. Περιηγηθείτε στο κατάστημα δεσμών μας και ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων δεσμών μας - είτε είναι κατασκευασμένα από δέρμα, ατσάλι ή νεοπρένιο, κολάρα BDSM, χειροπέδες αστραγάλου ή χειροπέδες: Στο MEO θα βρείτε τα κατάλληλα δεσμά και παιχνίδια SM για εσάς.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Για να βρείτε τα προϊόντα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα MEO, θα βρείτε τα προϊόντα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε:

     

    • 1 ζεύγος δερμάτινων χειροπέδων bondage, το καθένα με ατσάλινο δακτύλιο.
    • Αν ψάχνετε φθηνές αλλά ανθεκτικές και μακράς διάρκειας χειροπέδες για τον βασικό σας εξοπλισμό BDSM, οι χειροπέδες από τη σειρά μας "Άμστερνταμ" είναι μια εξαιρετική επιλογή.
    • Διαστάσεις: περίπου 6,5 cm πλάτος και 23 cm μήκος
    • Ρυθμιζόμενο μέγεθος, με πόρπη στερέωσης
    • Ανάγλυφα πριτσίνια και αγκράφες με το εμπορικό σήμα MEO ®
    • Σχεδιασμός κατασκευασμένος στη Γερμανία
    • Υλικό: γνήσιο δέρμα, μεταλλικές αγκράφες και πριτσίνια
    • Ποιότητα: Η επιμελημένη χειροτεχνία εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα.
    • Φυσικό προϊόν: Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κατασκευή χειροπέδων.
    • Μοναδικότητα: Οι χειροπέδες δουλείας μας είναι μοναδικές και χειροποίητες.
    • Διακριτικότητα: Αποστέλλονται σε ουδέτερη συσκευασία.
    • Μεγάλη ποικιλία: Είτε πρόκειται για μαστίγιο SM, ζώνη αγνότητας, μάσκα spandex, δερμάτινη μάσκα, χειροπέδες, χειροπέδες αστραγάλου, κολάρο BDSM, δεσμάHogtie , φίμωτρο, δερμάτινη καλωδίωση κεφαλής, προϊόντα αυτοδεσμεύσεων και πολλά άλλα- θα τα βρείτε όλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεσμών.
    • Η MEO ® συνδυάζει την αισθητική του κλασικού σχεδιασμού με τη δύναμη και τη σταθερότητα των επιλεγμένων δερμάτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικά όμορφο ζευγάρι δερμάτινων χειροπέδων που είναι απόλυτα πειστικές και μετατρέπουν κάθε συνεδρία στην απόλυτη εμπειρία bondage.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Vera pelle!

    Vera pelle! Accessorio fondamentale per una dominatrice come me!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Δερμάτινες χειροπέδες, παραγεμισμένες - μαύρες / μπλε - AMSTERDAM

      Δερμάτινες χειροπέδες, παραγεμισμένες - μαύρες / μπλε - AMSTERDAM

      Χάρη στο ειδικό δέρμα και την επιμελημένη κατασκευή, οι χειροπέδες εγγυώνται βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας bondage. Σχοινί δέσιμο ή αλυσίδες με καραμπίνερ μπορούν να αγκιστρωθούν στους προσαρτημένους δακτυλίους από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να μπορείτε πάντα να ασφαλίζετε επαρκώς το Sub σας.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: