Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κροτίδες & καλάμια

Ενημερωτικό δελτίο

Κλασικό ζαχαροκάλαμο "Andiamo

Όταν η κυρία δασκάλα χτύπησε το μπαστούνι ... Το μπαστούνι μας ANDIAMAO είναι ένα κλασικό όργανο τιμωρίας όπως χρησιμοποιούνταν στα σχολεία και δεν πρέπει να λείπει από καμία σχέση BDSM σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Όταν η κυρία δασκάλα χτύπησε το μπαστούνι ... Το μπαστούνι μας ANDIAMAO είναι ένα κλασικό όργανο τιμωρίας όπως χρησιμοποιήθηκε στα σχολεία στο παρελθόν και δεν θα πρέπει να λείπει από καμία σχέση BDSM σήμερα.

     

     

    Από την επιτυχημένη μας σειρά HURTME, το μπαστούνι ANDIAMO πείθει με τον απλό αλλά αποτελεσματικό σχεδιασμό του.

     

    Όποιος σκέφτεται ένα μπαστούνι πιθανώς θυμάται πρώτα και κύρια την έντονη επώδυνη επίδρασή του, ίσως και την ερωτική αίσθηση γαργαλητού που συχνά συνοδεύει τη χρήση του, καθιστώντας το ένα εργαλείο που είναι τόσο δημοφιλές όσο και επίφοβο. Αλλά το μπαστούνι μας λέγεται ότι έχει και άλλα εκπληκτικά αποτελέσματα, για παράδειγμα, πολλοί από τους πελάτες μας αισθάνονται αρχικά ευαίσθητα τιμωρημένοι μετά από ένα ξύλο με το ANDIAMO, αλλά στη συνέχεια και εσωτερικά απελευθερωμένοι, ανακουφισμένοι, ανανεωμένοι - και φυσικά ερεθισμένοι.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • HURTME
    • 3 μπαστούνια από μπαστούνι μπαστούνι με δερμάτινη λαβή
    • Μπαστούνι διαμέτρου περίπου 6 mm, ξεφλουδισμένο, πολύ εύκαμπτο αλλά όχι μαλακό
    • Μήκος περίπου 60 cm
    • Με ανοιχτά άκρα, ώστε να είναι εφικτό το πότισμα
    • Χάρη στο λεπτό υλικό και τις ιδιαίτερες ιδιότητές του, το μπαστούνι είναι πολύ εύκαμπτο και δεν αποδίδει τόσο δυνατά χτυπήματα, όπως θα γνωρίζατε από ένα συμβατικό μπαστούνι. Αλλά αυτό ακριβώς είναι που κάνει ένα μπαστούνι τόσο ελκυστικό, επειδή χρησιμοποιείται για ξυλοδαρμό.
    • Ο στόχος του ξυλοδαρμού είναι να δημιουργήσει ευχαρίστηση. Πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν ιδιαίτερα γαργαλιστικό και συναρπαστικό όταν το σεξ συνδυάζεται με λίγο πόνο. Εξάλλου, ο πόνος απελευθερώνει ενδορφίνες στο σώμα, οι οποίες με τη σειρά τους παρέχουν συναισθήματα ευτυχίας. Όταν δίνετε ξύλο, δεν χρειάζεται να χτυπάτε άγρια τον εραστή σας με το μπαστούνι, αλλά ακόμη και τα ελαφριά χτυπήματα με το μπαστούνι φέρνουν νέα πνοή στο κρεβάτι.

     

    Σωστό πότισμα με μπαστούνι / φροντίδα του μπαστουνιού:

     

    • Ένα ποτισμένο μπαστούνι έχει εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα από ένα στεγνό μπαστούνι. Το νερό δίνει στο μπαστούνι περισσότερη ορμή και ευελιξία, καθιστώντας το λιγότερο επιρρεπές στο σπάσιμο. Επιπλέον, ο πόνος που παράγεται γίνεται αντιληπτός ως πολύ πιο ευχάριστος.
    • Τα μπαστούνια της MEO® πρέπει να τοποθετούνται τακτικά σε ένα ψηλό στενό μπουκάλι με νερό για τουλάχιστον μία ημέρα πριν από τις συνεδρίες. Όταν τα μπαστούνια είναι τότε καλά βρεγμένα, βγάλτε τα και δοκιμάστε πόσο εύκαμπτα είναι. Συχνά έχουν τραβήξει λίγο παραπάνω νερό, έτσι ώστε να ταλαντεύονται στη συνέχεια ανεξέλεγκτα. Τότε απλά αφήστε τα να στεγνώσουν λίγο (τουλάχιστον μέχρι να μην είναι πλέον εντελώς βρεγμένα εξωτερικά).
    • Στη συνέχεια, απλώστε λίγο λάδι στα μπαστούνια ως τελική πινελιά. Απλά απλώστε λίγο βρεφικό λάδι ή κάτι παρόμοιο στο χέρι σας και περάστε τα μπαστούνια. Τα ανοιχτά άκρα παίρνουν λίγο περισσότερο, ας πούμε σαν σφραγίδα, ώστε το νερό να παραμείνει περισσότερο στο καλάμι.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Αξιολόγηση 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Κλασικό ζαχαροκάλαμο "Andiamo

        Κλασικό ζαχαροκάλαμο "Andiamo

        Όταν η κυρία δασκάλα χτύπησε το μπαστούνι ... Το μπαστούνι μας ANDIAMAO είναι ένα κλασικό όργανο τιμωρίας όπως χρησιμοποιούνταν στα σχολεία και δεν πρέπει να λείπει από καμία σχέση BDSM σήμερα.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: