Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δέσμευση με αναστολή

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM δερμάτινες χειροπέδες

Συμβουλή bondage από την MEO: Αυτές οι χειροπέδες ανάρτησης χεριών εμπνέουν το bondage με την εξαιρετική κατασκευή, την επαγγελματική ποιότητα και την ασυναγώνιστη τιμή τους.

Περισσότερες πληροφορίες

2161/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Συμβουλή bondage από την MEO: Αυτές οι δερμάτινες χειροπέδες θα σας εμπνεύσουν κατά τη διάρκεια του bondage με την εξαιρετική τους κατασκευή, την επαγγελματική τους ποιότητα και την ασυναγώνιστη τιμή.

     

    Αυτό το ζευγάρι δερμάτινων χειροπέδων με επένδυση είναι χειροποίητο και σας επιτρέπει να κρεμάσετε τον υποτακτικό σύντροφό σας από τους καρπούς κατά τη διάρκεια της δουλείας.

     

    Απλά σούπερ, αυτές οι νέες χειροπέδες ανάρτησης χεριών από την MEO. Καλά μελετημένες, τέλεια κατασκευασμένες και ευχάριστα παραγεμισμένες, αυτές οι χειροπέδες με ενσωματωμένες χειρολαβές σας δίνουν αυτό το επιπλέον λάκτισμα κατά τη διάρκεια συνεδριών bondage με ανάρτηση.

    Οι χειρολαβές κατανέμουν βέλτιστα το βάρος και, μαζί με το μαλακό δερμάτινο μαξιλάρι, εξασφαλίζουν ότι τόσο οι μεγάλες όσο και οι πολύ μεγάλες συνεδρίες κρεμάσματος είναι δυνατές χωρίς προβλήματα.

     

    Τα χαμηλής τιμής δεσμά δουλείας μας κατασκευάζονται χειροποίητα για το κατάστημα δουλείας μας, αλλά σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε καλές τιμές αγοράς, τις οποίες μεταβιβάζουμε ευχαρίστως στους πελάτες μας ως πλεονέκτημα τιμής.

     

    Ένας συνδυασμός ιδιαίτερης αισθητικής και έντονης αίσθησης κάνει το bondage να ξεχωρίζει από άλλες σεξουαλικές πρακτικές. Στο bondage, ο υποτακτικός σύντροφος παραχωρεί τον έλεγχο στον ενεργό σύντροφο. Αυτή η πλήρης μορφή υποταγής είναι πολύ ερωτική για πολλά ζευγάρια και κάνει το σεξ ακόμα πιο γαργαλιστικό. Ο δεμένος σύντροφος αντιλαμβάνεται το άγγιγμα και τους οργασμούς πολύ πιο συνειδητά και έντονα. Ταυτόχρονα, ο κυρίαρχος σύντροφος βρίσκει απίστευτα ερεθιστικό να διεγείρει τον υποταγμένο σύντροφο, να έχει τον έλεγχο ή ακόμα και να τον τιμωρεί.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δέσμευση με δεσμά από δέρμα για να κρεμάσετε
    • Συνολικό μήκος: 45 cm
    • Χειροπέδες μήκους 26 cm x πλάτους 12 cm με ατσάλινη λαβή μήκους 12 cm
    • Υλικό: Γνήσιο δέρμα / ατσάλι

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Αξιολόγηση 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        BDSM δερμάτινες χειροπέδες

        BDSM δερμάτινες χειροπέδες

        Συμβουλή bondage από την MEO: Αυτές οι χειροπέδες ανάρτησης χεριών εμπνέουν το bondage με την εξαιρετική κατασκευή, την επαγγελματική ποιότητα και την ασυναγώνιστη τιμή τους.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        11 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: