Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Human puppy - Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Human puppy - Βύσματα πρωκτού 

Στο MEO θα βρείτε τα πάντα για το φετίχ σας! Βύσματα πισινού και πρωκτικά βύσματα σε όλα τα μεγέθη. Επειδή μια ουρά στο butt plug είναι αυτό που κάνει το παιχνίδι κουταβιών τέλειο.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 21 από 21 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 21 από 21 στοιχεία

human pup Play είναι μια μορφή παιχνιδιού ρόλων BDSM (αγγλικά, από το: bondage, discipline, submission and masochism) στο οποίο ένα άτομο αναλαμβάνει το ρόλο ενός σκύλου ή κουταβιού και το άλλο άτομο αναλαμβάνει το ρόλο του ιδιοκτήτη ή του εκπαιδευτή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συμπεριφορές όπως το γάβγισμα, το ξύσιμο, το κούνημα της ουράς και επίσης το να φοράει κολάρο και λουρί. Πρόκειται για ένα φετίχ που για ορισμένους ανθρώπους αποτελεί μια μορφή διαφυγής, χαλάρωσης και ευχαρίστησης.

Όσον αφορά τις σωματικές πτυχές, μπορεί να είναι human pup Play επίσης να περιλαμβάνει τη χρήση βύσματος για τον πισινό (γνωστό ως puppy butt plugs). Πρόκειται για πρωκτικά βύσματα που εισάγονται στον πρωκτό και μπορούν να φορεθούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Στο human pup Play ειδικά βύσματα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν την αίσθηση της υποταγής και να προσομοιώσουν την αίσθηση της ύπαρξης ουράς.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι βύσματος για ανθρώπινες πορδές, όπως εκείνα που μοιάζουν με ουρά σκύλου ή εκείνα που έχουν προσαρτημένη ουρά. Ορισμένα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη, άλλα από καουτσούκ ή ανοξείδωτο ατσάλι. Έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, κάποια έχουν καμπύλο σχήμα, κάποια έχουν ευθύγραμμο σχήμα, κάποια έχουν κωνικό σχήμα και κάποια έχουν πιο επίπεδο σχήμα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καλής ποιότητας πρωκτικό βύσμα με ουρά και να ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας όταν το χρησιμοποιείτε puppy butt plug χρησιμοποιώντας ένα.