Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

ASSQUAKE - Ευέλικτος πρωκτικός δονητής (μεγάλος)

Αν έχετε ήδη εμπειρία με την πρωκτική διέγερση και αναζητάτε ακόμη πιο έντονη απόλαυση, ο πρωκτικός δονητής ASSQUAKE από τη MEO® είναι η τέλεια επιλογή. Αυτή η μεγαλύτερη έκδοση έχει αναπτυχθεί ειδικά για όσους θέλουν να διεισδύσουν βαθύτερα στον πρωκτό και να διευρύνουν τα όρια της απόλαυσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3646/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Εάν έχετε ήδη εμπειρία με την πρωκτική διέγερση και αναζητάτε ακόμη πιο έντονη απόλαυση, ο πρωκτικός δονητής ASSQUAKE από τη MEO® είναι η τέλεια επιλογή. Αυτή η μεγαλύτερη έκδοση έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους θέλουν να διεισδύσουν βαθύτερα στον πρωκτό και να διευρύνουν τα όρια της απόλαυσης. Ωστόσο, προσφέρουμε επίσης μια μικρότερη έκδοση που είναι ιδανική για αρχάριους ή για όσους προτιμούν πιο ήπια διέγερση.

    Ο πρωκτικός δονητής ASSQUAKE χαρακτηρίζεται από τον στιβαρό αλλά ευέλικτο σχεδιασμό του. Διαθέτει 10 τρόπους δόνησης διαφορετικής έντασης, επιτρέποντάς σας να τον προσαρμόσετε απόλυτα στις προσωπικές σας επιθυμίες. Η ευελιξία του πρωκτικού δονητή εξασφαλίζει ότι προσαρμόζεται στην εσωτερική ανατομία και τις κινήσεις του σώματός σας, παρέχοντας έντονη διέγερση στα αγαπημένα σας σημεία.

    Με τον πρωκτικό δονητή ASSQUAKE της MEO®, μπορείτε να φτάσετε σε νέα ύψη πρωκτικού ερεθισμού, απόλυτα προσαρμοσμένου στις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας:

    Ο πρωκτικός δονητής ASSQUAKE εντυπωσιάζει με τον καινοτόμο σχεδιασμό του, ο οποίος προσφέρει ευελιξία προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο πρωκτικός δονητής προσαρμόζεται άψογα στις κινήσεις σας και στο μοναδικό περίγραμμα του πρωκτικού σας σωλήνα, ώστε να σας προσφέρει ολοκληρωμένη και στοχευμένη διέγερση. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στον δονητή να λειτουργεί προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να προσεγγίσει μια ποικιλία ερωτογενών ζωνών. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός ευελιξίας και ισχυρών δονήσεων καθιστά τον ASSQUAKE ένα απαραίτητο παιχνίδι για όποιον θέλει να βιώσει ισχυρή πρωκτική διέγερση.

    Η ανατομικά διαμορφωμένη βάση επιτρέπει τον τέλειο χειρισμό του πρωκτικού δονητή ASSQUAKE. Ο περιστρεφόμενος διεγέρτης εξασφαλίζει ότι κάθε χρήση είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης στον κόσμο της πρωκτικής έκστασης. Ο λεπτός αλλά εύκαμπτος άξονας του δονητή σας προσκαλεί να εξερευνήσετε όλες τις ερωτογενείς ζώνες του πρωκτού σας. Χάρη στις αδιάβροχες ιδιότητές του, μπορείτε να απολαύσετε τον δονητή και σε υγρό περιβάλλον.

    Ο πρωκτικός δονητής ASSQUAKE είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB και συνοδεύεται από καλώδιο φόρτισης που επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση σε μόλις 90 λεπτά για έως και 110 λεπτά αδιάκοπης πρωκτικής απόλαυσης. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το τελευταίας τεχνολογίας τσιπ μνήμης, το οποίο αποθηκεύει τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και τις ανακαλεί αμέσως την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσετε τον πρωκτικό δονητή.

    Το σωστό λιπαντικό και συμβουλές για τον καθαρισμό του πρωκτικού δονητή:

    Για την απόλυτη εμπειρία με τον πρωκτικό δονητή ASSQUAKE Long Anal Vibrator, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν την επιφάνεια σιλικόνης του δονητή και ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν απαλή και ομαλή χρήση. Αποφύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο υλικό του πρωκτικού δονητή. Μετά από κάθε χρήση, είναι σημαντικό να καθαρίζετε σχολαστικά τον δονητή για να διατηρήσετε την ποιότητα και την υγιεινή του. Συνιστούμε να τον ξεπλύνετε με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το ειδικό σπρέι καθαρισμού VERYCLEAN. Το VERYCLEAN εξασφαλίζει σχολαστικό καθαρισμό και απολύμανση, ώστε ο πρωκτικός δονητής ASSQUAKE να είναι πάντα έτοιμος για την επόμενη περιπέτεια.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • ASSQUAKE - Μακρύς πρωκτικός δονητής
    • Αδιάβροχος για ευέλικτη διασκέδαση
    • Τροφοδοσία ρεύματος: (περιλαμβάνεται καλώδιο): Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη μέσω USB (περιλαμβάνεται καλώδιο)
    • Υλικό: φιλική προς το δέρμα σιλικόνη και ABS
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 2,5 cm
    • Χρόνος λειτουργίας: έως 110 λεπτά
    • Λειτουργία γρήγορης φόρτισης: Πλήρης φόρτιση σε μόλις 90 λεπτά
    • 10 ευέλικτοι τρόποι δόνησης για εξατομικευμένη απόλαυση
    • Τα Aquameo και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
    • Calexoticsη Aquameo, μια αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1990, είναι γνωστή στη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτοι είναι οι αυνανιστές, οι οποίοι κυμαίνονται από απλά χειροκίνητα μοντέλα έως ηλεκτρονικά ελεγχόμενα μοντέλα υψηλής τεχνολογίας και χαρακτηρίζονται από ρεαλιστικά υλικά και διαδραστικές λειτουργίες. Παρόμοια με Calexotics η γερμανική εταιρεία MEO είναι επίσης γνωστή για την ποικιλία υψηλής ποιότητας σεξουαλικών παιχνιδιών και προϊόντων BDSM. Και οι δύο εταιρείες χαρακτηρίζονται από καινοτομία, ποιότητα και προσανατολισμό στον πελάτη. Calexotics η γερμανική εταιρεία MEO και η γερμανική εταιρεία MEO δίνουν μεγάλη έμφαση στην προσφορά ασφαλών, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών προτιμήσεων και ενδιαφερόντων. Παρόλο που το Calexotics και η MEO εδρεύουν σε διαφορετικές τοποθεσίες, μοιράζονται την κοινή φιλοσοφία της καινοτομίας, της ποιότητας και της επιδίωξης της ικανοποίησης των πελατών.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      ASSQUAKE - Ευέλικτος πρωκτικός δονητής (μεγάλος)

      ASSQUAKE - Ευέλικτος πρωκτικός δονητής (μεγάλος)

      Αν έχετε ήδη εμπειρία με την πρωκτική διέγερση και αναζητάτε ακόμη πιο έντονη απόλαυση, ο πρωκτικός δονητής ASSQUAKE από τη MEO® είναι η τέλεια επιλογή. Αυτή η μεγαλύτερη έκδοση έχει αναπτυχθεί ειδικά για όσους θέλουν να διεισδύσουν βαθύτερα στον πρωκτό και να διευρύνουν τα όρια της απόλαυσης.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: