Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ρεαλιστικά δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Ρεαλιστικό δονητή Vibro 22 cm - διπλής πυκνότητας

Με το υπερ-ρεαλιστικό σχήμα του, την υπέροχη φλέβα και το διογκωμένο βλεφαρίδες, αυτός ο δονητής είναι το πρωτότυπο και αισθάνεται απόλυτα αληθινός όταν τον χρησιμοποιείτε. Η ισχυρή βάση αναρρόφησης κολλάει σε όλες τις λείες επιφάνειες και εξασφαλίζει ότι έχετε και τα δύο χέρια ελεύθερα όταν τον χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, ο ρεαλιστικός μας δονητής εντυπωσιάζει με 10 τρόπους δόνησης!

Περισσότερες πληροφορίες

2928/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αν έχετε διάθεση για έναν τέλειο εραστή τις μοναχικές ώρες, αυτός ο εντυπωσιακός δονητής θα σταθεί σίγουρα στο ύψος του και θα σας κακομάθει με εντυπωσιακά 22 εκ.

    Αν έχετε διάθεση για έναν τέλειο εραστή τις μοναχικές ώρες, αυτός ο εντυπωσιακός δονητής θα σταθεί σίγουρα στο ύψος του και θα σας κακομάθει με εντυπωσιακά 22 εκ. Με υπερρεαλιστικό σχήμα, υπέροχη φλέβα και διογκωμένη γλωσσίδα, αυτός ο δονητής είναι κάθε άλλο παρά πρωτότυπος και αισθάνεται απόλυτα αληθινός όταν τον χρησιμοποιείτε. Η ισχυρή βάση αναρρόφησης κολλάει σε όλες τις λείες επιφάνειες και εξασφαλίζει ότι έχετε και τα δύο χέρια ελεύθερα όταν τον χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, ο ρεαλιστικός μας δονητής εντυπωσιάζει με 10 τρόπους δόνησης!

     

    Ο τέλειος δονητής - υπάρχει! Με ρεαλιστικές λεπτομέρειες - και όλα κατασκευασμένα από ένα υλικό που είναι απλά ιδιοφυές. Υπέροχα μαλακό εξωτερικά (όπως ένα πραγματικό πέος) και σκληρό εσωτερικά, αυτός ο ρεαλιστικός δονητής όχι μόνο αισθάνεται υπέροχα, αλλά είναι επίσης ιδιαίτερα εύκολο να εισαχθεί πρωκτικά με λίγο λιπαντικό. Με αυτόν τον δονητή, θα νομίζετε πραγματικά ότι κρατάτε το φουσκωμένο πέος ενός άντρα.

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Ο δονητής είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του:

     

    • Επαναφορτιζόμενος, ρεαλιστικός δονητής με ασύρματο τηλεχειριστήριο.
    • Υπερρεαλιστική εμφάνιση πέους: Με διογκωμένη βάλανο και έντονη φλέβα.
    • Διπλή πυκνότητα: Μοιάζει με πραγματικό δέρμα - και το αισθάνεστε ακριβώς όπως αυτό! Το υλικό διπλής πυκνότητας από σιλικόνη χαρίζει στον δονητή τη συναρπαστική σταθερότητα και σκληρότητα χωρίς να χάνει την ευελιξία του.
    • 10 τρόποι δόνησης: Για ποικίλη διασκέδαση - ελέγχεται άνετα απευθείας στον δονητή με το πάτημα ενός κουμπιού.
    • Εξαιρετικά ισχυρή βάση αναρρόφησης: Ο δονητής κολλάει σε όλες τις λείες επιφάνειες και επιτρέπει τη χρήση χωρίς χέρια.
    • Κατάλληλος για σχεδόν οποιοδήποτε strap-on.
    • Αδιάβροχο: Για διασκέδαση στην πισίνα, την μπανιέρα ή το ντους.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον ρεαλιστικό δονητή

     

    Με αυτόν τον υπερρεαλιστικό δονητή μπορείτε να κάνετε τουλάχιστον όσα αλλά στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα από ό,τι με ένα πραγματικό πέος! Το λιπαντικό όπως το Aquameo προσθέτει επιπλέον διασκέδαση. Μπορείτε να ελέγξετε τους 10 τρόπους δόνησης πατώντας ένα κουμπί απευθείας στον κάτω άξονα του δονητή. Με τη βάση αναρρόφησης, ο δονητής κολλάει επίσης σταθερά σε όλες τις λείες επιφάνειες, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε χωρίς χέρια. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τον δονητή σε ένα strap-on ή μια καλωδίωση για να απολαύσετε εντατικά τον σύντροφό σας. Απλά αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο ρεαλιστικός δονητής

     

    Αυτός ο δονητής πείθει με την εκπληκτική φυσικότητά του. Η εμφάνιση και η αίσθηση αυτού του δονητή είναι απίστευτα αληθοφανής και η χρήση του από το στόμα είναι απλά υπέροχη. Κατασκευασμένος από υλικό σιλικόνης διπλής πυκνότητας, ο δονητής είναι εξαιρετικά σταθερός, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστα εύκαμπτος. Η ευχαρίστησή σας ολοκληρώνεται με τους 10 τρόπους δόνησης. Ακόμη και στο μπάνιο ή στο ντους, επειδή ο δονητής είναι αδιάβροχος. Για περισσότερη διασκέδαση - μόνος ή ως ζευγάρι!

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον ρεαλιστικό δονητή

     

    Απλά καθαρίστε τον ρεαλιστικό δονητή με νερό και ήπιο σαπούνι. Αν θέλετε έναν απολυμαντικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου

     

    Αυτός ο δονητής διπλής πυκνότητας πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό!

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Parfait

    Article reçu dans les temps bien emballé. Matière super bonne , très douce. Pour un moment de plaisir il fonctionne super bien . Je suis satisfaite par le résultat. Je recommande.

      Αξιολόγηση 

      Ottimo

      La ventosa è molto forte, magari non permette di usare il dildo come maniglia di sicurezza nella doccia, ma per un po’ di divertimento bagnato non scivolerà certo via. Si attacca molto bene a quasi tutte le superfici, basta che siano piane e un minimo lisce, quindi niente muri di casa (per la gioia dei vicini…) Ma veniamo al pezzo forte, il dildo è veramente realistico sia alla vista che al tatto, non duro stile vibratore in plastica ma morbido al punto giusto da simulare un pene in erezione, anche la gomma è di ottima qualità e con una texture molto realistica.

        Αξιολόγηση 

        Geiler Dong

        Super Qualität, genau die richtige Größe und wirklich starke Vibration. Saugnapf funktioniert gut und die Fernbedienung ist ebenfalls top

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Ρεαλιστικό δονητή Vibro 22 cm - διπλής πυκνότητας

          Ρεαλιστικό δονητή Vibro 22 cm - διπλής πυκνότητας

          Με το υπερ-ρεαλιστικό σχήμα του, την υπέροχη φλέβα και το διογκωμένο βλεφαρίδες, αυτός ο δονητής είναι το πρωτότυπο και αισθάνεται απόλυτα αληθινός όταν τον χρησιμοποιείτε. Η ισχυρή βάση αναρρόφησης κολλάει σε όλες τις λείες επιφάνειες και εξασφαλίζει ότι έχετε και τα δύο χέρια ελεύθερα όταν τον χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, ο ρεαλιστικός μας δονητής εντυπωσιάζει με 10 τρόπους δόνησης!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: