Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Μεγάλος μαύρος δονητής

Ένας μεγάλος μαύρος δονητής που μπορεί να καβαλήσει έναν καθρέφτη! Η ενσωματωμένη βεντούζα σας προσφέρει φανταστικές δυνατότητες, επειδή ο μεγάλος δονητής κολλάει αξιόπιστα σε όλες τις λείες επιφάνειες, όπως καθρέφτες, πόρτες ή πλακάκια.

Περισσότερες πληροφορίες

2548/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ένας μεγάλος μαύρος δονητής που μπορεί να καβαλήσει έναν καθρέφτη! Η ενσωματωμένη βεντούζα σας προσφέρει φανταστικές δυνατότητες, επειδή ο μεγάλος δονητής κολλάει αξιόπιστα σε όλες τις λείες επιφάνειες, όπως καθρέφτες, πόρτες ή πλακάκια.

     

    Με μήκος 26 cm και διάμετρο 7,6 cm, ο μαύρος δονητής μας εξασφαλίζει μια γεμάτη απόλαυση. Οι χοντρές μπάλες εγγυώνται ασφάλεια όταν απολαμβάνετε τον δονητή πρωκτικά και χάρη στην ισχυρή φλέβα, ο δονητής διεγείρει πολύ έντονα όλα τα πρωκτικά σας hot spots.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον μαύρο δονητή

     

    Μπορείτε να προετοιμαστείτε για στιγμές που θα σας κόψουν την ανάσα με τον μαύρο δονητή σας σε λίγα μόνο βήματα:

     

    1.) Καθαρίστε τον μεγάλο μαύρο δονητή:

     

    Ακόμη και αν ο μαύρος δονητής σας είναι ολοκαίνουργιος ή τον καθαρίσατε μετά την τελευταία φορά, θα πρέπει να τον πλύνετε καλά με ζεστό νερό ή να τον καθαρίσετε υγιεινά με το σπρέι μας VERYCLEAN, επειδή αυτός ο δονητής θα διεισδύσει στις βαθύτερες εσωτερικές σας ζώνες. Καθαρίζοντας σχολαστικά, εξασφαλίζετε την ασφάλεια, την υγιεινή και την υγεία σας, ώστε η εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο θετική για εσάς.

     

    2.) Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και σπρέι Extremeo:

     

    Το μέγεθος αυτού του δονητή υπαγορεύει τι λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε ένα λιπαντικό MEO® που είναι παχύρρευστο αλλά και απαλό, καθώς διευκολύνει την εισαγωγή και προσφέρει υπέροχη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν μεγάλο δονητή, σας συνιστούμε το παχύρρευστο λιπαντικό για πρωκτικό σεξ MANCUNT. Είναι υδατοδιαλυτό, λευκό και κρεμώδες και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το MANCUNT συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT μοιάζει σχεδόν με σπέρμα και κάνει τη χρήση ενός δονητή μια ευχάριστη απόλαυση.

     

    Το σπρέι μας EXTREMEO είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τον αρχάριο στο πρωκτικό σεξ όσο και για τον έμπειρο χρήστη μεγάλων δονητών. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για το πρωκτικό σεξ και ακόμη και για την πρωκτική διαστολή. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μεγάλοι δονητές και τα πρωκτικά βύσματα μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Η ειδική δράση του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Πρόκειται για ένα πρωκτικό σπρέι που φροντίζει το δέρμα και χαλαρώνει τον πρωκτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθάει στην επίτευξη ανεμπόδιστου πρωκτικού σεξ!

     

    3.) Και ξεκινάμε!

     

    Λόγω του μήκους και της περιμέτρου, η εισαγωγή μεγάλων δονητών μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι μας ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας ανασηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα παρέχει στο σώμα σας σταθερή και άνετη στήριξη ακόμα και σε επίπονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και του σόλο σεξ. Φυσικά, μπορείτε επίσης να σκύψετε πάνω από το δονητή για να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους διείσδυσης του μεγάλου δονητή. Θα σας συνιστούσαμε οπωσδήποτε να "προθερμανθείτε" με έναν μικρότερο δονητή και στη συνέχεια να φτάσετε σε έναν μεγάλο δονητή.

     

    4.) Παραδοθείτε στη λαγνεία σας χωρίς περιορισμούς!

     

    Αφού εισάγετε το κεφάλι του μαύρου δονητή, το σώμα σας θα πρέπει να είναι αρκετά χαλαρό ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις αισθήσεις που δημιουργεί ο δονητής και να αυνανιστείτε ταυτόχρονα. Πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν την περιστροφή του μεγάλου δονητή μέσα στο σώμα τους για να φτάσουν σε όλες τις εσωτερικές ερωτογενείς ζώνες, ενώ άλλοι προτιμούν τις ωθητικές κινήσεις. Πειραματιστείτε για να δείτε τι σας αρέσει, αλλά θυμηθείτε να μετακινείτε το δονητή αργά για να αποφύγετε τραυματισμούς!

     

    Υπάρχουν κίνδυνοι όταν χρησιμοποιώ έναν πρωκτικό δονητή

     

    Όχι και ναι. Αν εισάγετε τον μεγάλο δονητή σας απαλά, δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα, αλλά αν εισάγετε έναν δονητή βιαστικά, χωρίς εμπειρία, χωρίς προκαταρκτικά ή χωρίς προθέρμανση, μπορεί να υπάρξει σχίσιμο των εσωτερικών ιστών και πόνος. Αν το πάτε αργά, προθερμανθείτε πρώτα με έναν μικρότερο δονητή από το κατάστημα δονητών μας, χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και ακούστε το σώμα σας, θα είστε σε θέση να απολαύσετε κάθε ίντσα ενός δονητή. Αν αισθανθείτε δυσφορία ή ακόμα και πόνο, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το δονητή, επειδή ο πρωκτός σας δεν είναι έτοιμος για έναν τόσο μεγάλο δονητή.

     

    Υλικό και φροντίδα του πρωκτικού δονητή MEO®:

     

    Ο μεγάλος μαύρος δονητής μας είναι κατασκευασμένος από υλικό βινυλίου υψηλής ποιότητας. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Επιπλέον, το βινύλιο που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε ο μαύρος δονητής σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε τον δονητή με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Μεγάλος μαύρος δονητής για δονητικό σεξ
    • Κατασκευασμένο στην Ευρώπη! Αυτό το πρωκτικό παιχνίδι σεξ κατασκευάζεται από την MEO™ για εσάς στην Ευρώπη
    • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Λιπαντικό: Σας προτείνουμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT ή FORMULA X HYBRID.
    • Καθαρισμός: Νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN
    • Μην φοβάστε τα μεγάλα ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ: το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ και κάνει την εισαγωγή ευκολότερη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Saugnapf ist super

    Tolles Format der Dildo, riecht nicht, gutes Material, schöne Äderung und der Saugnapf haftet bombenfest.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Μεγάλος μαύρος δονητής

      Μεγάλος μαύρος δονητής

      Ένας μεγάλος μαύρος δονητής που μπορεί να καβαλήσει έναν καθρέφτη! Η ενσωματωμένη βεντούζα σας προσφέρει φανταστικές δυνατότητες, επειδή ο μεγάλος δονητής κολλάει αξιόπιστα σε όλες τις λείες επιφάνειες, όπως καθρέφτες, πόρτες ή πλακάκια.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: