Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα BUBBLE Butt

Ενημερωτικό δελτίο

Bubble Toys Pimpy - μεγάλος δονητής

Ο δονητής Pimpy από το Bubble Toys είναι πραγματικά φτιαγμένος για εσάς. Με τον καμπυλωτό άξονα, τα πολυάριθμα καρφιά σφαιρών και την έντονη γλωσσίδα, είναι ιδανικός για χρήση ως πρωκτικός δονητής. Οι μεγάλες μπάλες σχηματίζουν μια πρακτική βάση, ενώ το εξαιρετικό υλικό επιτρέπει την ευχάριστη διείσδυση.

Περισσότερες πληροφορίες

2442/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο δονητής Pimpy από το Bubble Toys είναι πραγματικά φτιαγμένος για εσάς. Με τον καμπυλωτό άξονα, τα πολυάριθμα καρφιά σφαιρών και την έντονη γλωσσίδα, είναι ιδανικός για χρήση ως πρωκτικός δονητής. Οι μεγάλες μπάλες σχηματίζουν μια πρακτική βάση, ενώ το εξαιρετικό υλικό επιτρέπει την ευχάριστη διείσδυση.

     

    Αυτός ο δονητής από το Bubble Toys θα σας κακομάθει με ένα ιδιαίτερα έντονο πρωκτικό μασάζ, μια διέγερση που κανένας άλλος πρωκτικός δονητής δεν μπόρεσε να σας προσφέρει μέχρι τώρα. Η όμορφη γλωσσίδα και ο άξονας με τα πολλά σφαιρικά καρφιά παρέχουν εκπληκτικά συναισθήματα ήδη κατά την εισαγωγή. Χάρη στη στιβαρή βάση του, το εύκαμπτο Pimpy Dildo μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς χέρια σε όλες τις λείες επιφάνειες. Καλό είναι να γνωρίζετε: Το Pimpy Dildo από το Bubble Toys διατίθεται και σε μικρότερο μέγεθος!

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το Bubble Toys

     

    Εγγυημένη πρωκτική έκσταση: Από εσάς εξαρτάται: Βγάλτε τον κώλο σας - Καβαλήστε τον κώλο σας - Πνίξτε τον κώλο σας! Ακραία σχήματα, τέλεια συντονισμένα μεγέθη για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες, καθώς και διεγερτικά nubs. Επιπλέον, ένα πειστικό υλικό που είναι επαρκώς σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε το Bubble Toy σας ακριβώς στα σωστά σημεία, βαθιά μέσα σας! Το Bubble Toy μας θα σας γεμίσει πλήρως αναλογικά και θα σας εγγυηθεί έντονη ικανοποίηση. Όχι μόνο το σχήμα αυτού του παιχνιδιού θα σας πείσει, αλλά κυρίως η επιφάνειά του με τα πολλά διεγερτικά νεύρα μπάλας! Από το μέγεθος "Buttboy" για αρχάριους μέχρι το μέγεθος "Butt Hungry", θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από butt plugs και δονητές από τη σειρά Bubble Toys στη MEO. Παρεμπιπτόντως, ολόκληρη η σειρά Bubble Toys της MEO ® κατασκευάζεται στην ΕΕ κάτω από αυστηρές οδηγίες και αποτελείται από πιστοποιημένα υλικά συμβατά με το σώμα. Η υπόσχεσή μας: Θα είστε 100% ενθουσιασμένοι.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παιχνίδια φούσκας

     

    Απλά χρησιμοποιείτε το παιχνίδι φυσαλίδων σας διαισθητικά! Εισάγετε το πρωκτικά και απολαύστε το, ενώ τα έντονα νεύρα της μπάλας κάνουν μασάζ σε όλα τα νεύρα ηδονής σας μετά τα πρώτα λίγα εκατοστά. Το Bubble Toys κρατάει αρκετά καλά σε λείες επιφάνειες όπως τα πλακάκια και σας επιτρέπει μια βόλτα χωρίς χέρια. Για καλή ολίσθηση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη, όπως το FuckSlut ή το υβριδικό μας Gel ManCunt. Λίγο σπρέι Extremeo θα χαλαρώσει τον πρωκτό σας και θα σας διευκολύνει να εισάγετε το Bubble Toys.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για το Bubble Toys

     

    Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα butt plug ή ένα δονητή από τη σειρά Bubble Toys , σας συνιστούμε το λιπαντικό πρωκτικού σεξ FuckSlut. Είναι ένα πολύ ειδικό λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το FuckSlut κάνει τη χρήση του Bubble Toys μια ανώδυνη αλλά εκπληκτική απόλαυση. Είναι καλύτερο να απλώσετε αρκετό λιπαντικό στο παιχνίδι φούσκα και να εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter" (κάντε κλικ εδώ). Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Extremeo Spray μας. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή για τον αρχάριο του πρωκτικού σεξ καθώς και για τον έμπειρο οπαδό των μεγάλων δονητών. Το ειδικό αποτέλεσμα του Extremeo προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και σας βοηθά να διασκεδάσετε απεριόριστα με το Bubble Toys.

     

    Σημαντικές συμβουλές για τη χρήση και τον καθαρισμό των Bubble Toys σας!

    Αυτό το nubby πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι από τη σειρά Bubble Toys είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PVC, χωρίς φθαλικό εστέρα. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Επιπλέον, το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε το προϊόν σας από το Bubble Toys να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν χρησιμοποιήσετε έναν δονητή ή ένα butt plug από τη σειρά μας Bubble Toys, θα πρέπει να καθαρίσετε καλά το παιχνίδι. Το ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι είναι συνήθως επαρκή. Μπορείτε να καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Το Bubble Toys μας έχει μη πορώδη επιφάνεια, ώστε τα βακτήρια και τα σωματίδια βρωμιάς να μην μπορούν να προσκολληθούν πολύ έντονα. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση μόνοι σας για να καθαρίσετε το έντερο πριν χρησιμοποιήσετε το Bubble Toy. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "Πλύσεις πρωκτού" θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Bubble Toys Pimpy - Dildo - Large
    • Διαστάσεις: Ø max. 5,3 cm
    • Πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι με καρφιά από μπάλα
    • Bubble Toys είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας PVC, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Bubble Toys από τη MEO Γερμανίας πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις της ΕΕ EN71-3 και EN71-11!
    • Οδηγίες φροντίδας: Πλύνετε πριν και μετά από κάθε χρήση και καθαρίστε υγιεινά με VERYCLEAN Σπρέι για να καθαρίσετε υγιεινά.
    • Σημαντικό: Bubble Toys παρακαλούμε να αποθηκεύετε ξεχωριστά και όχι μαζί με άλλα σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης.
    • Bubble Toys είναι κατάλληλα τόσο γιαεπαγγελματίες του πρωκτού όσο και για αρχάριους,ανάλογα με το μέγεθος
    • Χάρη στο υλικό του, αυτό το ερωτικό παιχνίδι από τη σειρά Bubble Toy προσαρμόζεται στην εσωτερική σας ανατομία, σας γεμίζει και κάνει μασάζ σε μέρη βαθιά μέσα σας που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν με τα παχιά σφαιρικά του εξογκώματα.
    • Λιπαντικά: Για την εισαγωγή του Bubble Toys συνιστούμε το λιπαντικό μας με βάση τη σιλικόνη FuckSlut ή το υβριδικό τζελ ManCunt. Το σπρέι Extremeo και το λιπαντικό τζελ μας AnalPush διευκολύνουν την ανώδυνη εισαγωγή, εάν απαιτείται.
    • Μεγάλη ποικιλία στο Bubble Toys: Στο butt plug and Dildo Shop θα βρείτε όλα τα μοντέλα της σειράς Bubble Toys σε διαφορετικά σχέδια, σχήματα, χρώματα και μήκη, όπως το Bubble Toys PokPok σε μαύρο χρώμα σε Extra Large, το Bubble Toys PokPok σε μαύρο χρώμα σε Medium, το Bubble Toys PokPok σε μαύρο χρώμα σε Small, το Bubble Toys BooBoo σε μαύρο χρώμα σε Large, το Bubble Toys Pimpy σε μαύρο χρώμα σε Large, το Bubble Toys Pimpy σε μαύρο χρώμα σε Medium, το Bubble Toys Mousse σε μαύρο χρώμα σε Extra Large, το Bubble Toys Mousse σε μαύρο χρώμα σε Medium, το Bubble Toys Mousse σε μαύρο χρώμα σε Small καθώς και πολλά άλλα δονητές και βύσματα.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Oggetto bellissimo

    Oggetto bellissimo. Acquistato per la mia compagna. Soddisfatto

      Αξιολόγηση 

      Guter Dildo - Weiterempfehlung mit 5 Sternen

      Er ist besonders biegsam und hat eine gute Dicke, wodurch Du Dich komplett ausgefüllt fühlst, wenn Du ihn benutzt. Der Standfuß hat eine leichte Saugkraft, Du kannst also auch auf ihm reiten.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Bubble Toys Pimpy - μεγάλος δονητής

        Bubble Toys Pimpy - μεγάλος δονητής

        Ο δονητής Pimpy από το Bubble Toys είναι πραγματικά φτιαγμένος για εσάς. Με τον καμπυλωτό άξονα, τα πολυάριθμα καρφιά σφαιρών και την έντονη γλωσσίδα, είναι ιδανικός για χρήση ως πρωκτικός δονητής. Οι μεγάλες μπάλες σχηματίζουν μια πρακτική βάση, ενώ το εξαιρετικό υλικό επιτρέπει την ευχάριστη διείσδυση.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        7 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: