Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Dildo Bruce

ΟBruce είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής πρωκτικός δονητής στο κατάστημα δονητών μας. Η καλή τιμή, το μεγάλο μέγεθος, η παχιά γλωσσίδα και το ρεαλιστικό σχήμα, κάνουν αυτόν τον δονητή σύντροφο για μια ζωή!

Περισσότερες πληροφορίες

2350/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο Bruce είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής δονητής στο κατάστημα δονητών μας. Η καλή τιμή, το μεγάλο μέγεθος, η παχιά γλωσσίδα και το ρεαλιστικό σχήμα, κάνουν αυτόν τον δονητή σύντροφο για μια ζωή!

     

    Ο δονητής μας Bruce είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες και γυναίκες που μπορεί να εισαχθεί σε βάθος 23 cm και έχει μέγιστο πλάτος 7 cm πλάτος. Κορυφαία χαρακτηριστικά αυτού του μαύρου δονητή είναι η παχιά γλωσσίδα και η έντονη φλέβα που γίνεται έντονα αισθητή κατά την εισαγωγή.

     

    Το MEO™ είναι ο ειδικός και ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα σεξ για εξαιρετικούς και μεγάλους δονητές και πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια για άνδρες και γυναίκες. Αν θέλετε να αγοράσετε έναν διπλό δονητή, ένα πρωκτικό βύσμα, έναν δονητή, πρωκτικές μπάλες, ένα ειδικό σεξ παιχνίδι ή έναν δονητή σε XL, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για αρχάριους και προχωρημένους κωλόπαιδες στο κατάστημα δονητών μας.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Το κατάστημα με τα δονητά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα με δονητές που μπορείτε να αγοράσετε:

     

    • Made in Europe! Αυτό το πρωκτικό παιχνίδι σεξ κατασκευάζεται από την MEO™ για εσάς στη Γαλλία
    • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Λιπαντικό: Σας προτείνουμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK ή MANCUNT
    • Καθαρισμός: Καθαριστικό παιχνιδιών: Ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN
    • Μη φοβάστε τα μεγάλα μεγέθη κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ: Το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ και διευκολύνει την εισαγωγή.

     

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    O M D!

    c'est un pur plaisir cette chose, mais d'un plaisir... un ami ne me satisfait pas trop avec sa taille norme EU, LOL mais avec ça je vous garantie... O M D!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    beeindruckende und zugleich wunderschöne Form

    Mit fortschreitender Lebenserfahrung finde ich immer mehr Gefallen an dominant ausgeprägten Penisformen. Die dicke Eichel und die auftragenden Adern bereiten der penetrierten Person geilsten Genuss.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Dildo Bruce

    Dildo Bruce

    ΟBruce είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής πρωκτικός δονητής στο κατάστημα δονητών μας. Η καλή τιμή, το μεγάλο μέγεθος, η παχιά γλωσσίδα και το ρεαλιστικό σχήμα, κάνουν αυτόν τον δονητή σύντροφο για μια ζωή!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: