Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

Δέσιμο Shibari - Hogtie Σετ σχοινιού

Με το σετ δουλείας Shibari Hogtie από πλεγμένο στο χέρι σχοινί, μπορείτε να πάρετε γρήγορα και αποτελεσματικά τον έλεγχο του Sub σας. Τα διασυνδεδεμένα δεσμά χεριών και ποδιών είναι κατασκευασμένα από πλεγμένο σχοινί και προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης σε οποιαδήποτε θέση.

Περισσότερες πληροφορίες

3154/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με το σετ δουλείας Shibari Hogtie από πλεγμένο στο χέρι σχοινί, μπορείτε να πάρετε γρήγορα και αποτελεσματικά τον έλεγχο του Sub σας. Οι διασυνδεδεμένες χειροπέδες καρπού και αστραγάλου είναι κατασκευασμένες από πλεγμένο σχοινί και προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης σε κάθε θέση. Οι χειροπέδες χειρός και οι χειροπέδες αστραγάλου μπορούν να ρυθμιστούν στην περιφέρεια χρησιμοποιώντας κόμπους ασφάλισης και είναι κατάλληλες τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Το σετ Shibari Bondage Hogtie μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και τοποθετεί το Sub σας σε ανυπεράσπιστη στάση doggy style ή hogtie. Χάρη στον εύκολο χειρισμό και την ευελιξία του, το σετ Shibari Bondage Hogtie είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους. Εμπλουτίστε την επόμενη συνεδρία bondage με αυτό το υπέροχο δέσιμο που θα σας βυθίσει στη γοητεία του παραδοσιακού ιαπωνικού bondage Shibari με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το προϊόν από τη σειρά Shibari της MEO

     

    Το σιμπάρι είναι η παραδοσιακή ιαπωνική τέχνη του δεσίματος με σχοινί. Ακούγεται περίπλοκο, αλλά είναι. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο οι προγραμματιστές προϊόντων της MEO ® από τη Γερμανία συνεργάστηκαν με τους κορυφαίους ειδικούς του BDSM στο Τόκιο και σχεδίασαν μια σειρά έτοιμων δεσμών που βασίζονται στο δέσιμο Shibari. Δεδομένου ότι αυτά τα δεσμά έχουν ήδη κατασκευαστεί στο χέρι στην Ιαπωνία, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να μάθετε την περίπλοκη κοπτοραπτική.

     

    Εκτός από ένα bondage bite gag, ένα κολάρο bondage Shibari με σχοινένιο λουρί, η σειρά περιλαμβάνει επίσης χειροπέδες Shibari, ένα ιαπωνικό μαστίγιο και ακόμη και ένα πλήρες σετ Hogtie. Τα δεμένα με κόμπους δεσμά από βαμβακερό σχοινί δεν μοιάζουν μόνο με Σίμπαρι και κομψά, τα δεσμά και τα αξεσουάρ είναι επίσης άνετα στη χρήση, είναι μαλακά στο δέρμα και δεν κόβουν. Οι περιορισμοί τοποθετούνται γρήγορα - ιδανικοί για όλους τους λάτρεις του bondage αλλά και για αρχάριους!

    Κορυφαία σημεία: Οι δέστρες είναι για κάθε χρήστη και για όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το προϊόν:

     

    • Χειροποίητο σετ hogtie με δέστρες χεριών και ποδιών σε εμφάνιση shibari.
    • Μειωμένος αλλά κομψός σχεδιασμός για αισθητική ερωτικού bondage.
    • Πλεγμένο φυσικό σχοινί, 100% ασφαλές για το σώμα και χωρίς χημικά
    • Υψηλή άνεση στη φθορά/ bondage: τα βαμβακερά σχοινιά είναι μαλακά και δεν κόβουν.
    • Ένα must-have για όποιον βρίσκεται σε σχέση Dom/sub.

     

    Τι σημαίνει Shibari Bondage

     

    Το Shibari προέρχεται από την Ιαπωνία και σημαίνει κάτι σαν "δένω". Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι μιλούν συχνά για ιαπωνικό bondage. Ωστόσο, το Shibari έχει να κάνει πολύ περισσότερο με την ίδια την τέχνη της δουλείας παρά με την άσκηση δύναμης και κυριαρχίας. Ενώ το καθαρό BDSM bondage αφορά την αποσαφήνιση του ποιος είναι Top και ποιος είναι Bottom, το shibari αφορά την ίδια την τέχνη του bondage. Για τον ασκούντα τη δουλεία, η ικανοποίηση συνήθως έγκειται στο να βλέπει το δεμένο άτομο να βρίσκεται καλλιτεχνικά δεμένο και ακινητοποιημένο μπροστά του. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές για αυτό το τέλειο δέσιμο. Ορισμένες χρησιμοποιούνται απλώς για να ακινητοποιήσουν το άτομο Bottom. Άλλες είναι ιστορικά εμπνευσμένες και έχουν σκοπό να τονίσουν και να αναδείξουν την αισθητική του δεμένου σώματος.

     

    Πώς φροντίζω το προϊόν

    Καθαρίστε το σχοινί κάτω από τρεχούμενο νερό με ήπιο σαπούνι. Αν θέλετε έναν πιο σχολαστικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Hogtie Σετ σχοινιού
    • Άνοιγμα των χειροπέδων: 6 cm - 9 cm
    • Άνοιγμα των χειροπέδων αστραγάλου: 7 cm - 12 cm
    • Καθολικό μέγεθος
    • Υλικό: Καλύτερο ιαπωνικό βαμβάκι, μέταλλο
    • Με τα προϊόντα μας από τη σειρά Shibari θα νιώσετε την πολύ αισθησιακή αίσθηση του σχοινιού στο δέρμα σας. Όλα τα προϊόντα αυτής της σειράς υφαίνονται χειροποίητα για τη MEO στην Ιαπωνία από εύπλαστο βαμβάκι με λείες ίνες.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Αξιολόγηση 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Αξιολόγηση 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Δέσιμο Shibari - Hogtie Σετ σχοινιού

        Δέσιμο Shibari - Hogtie Σετ σχοινιού

        Με το σετ δουλείας Shibari Hogtie από πλεγμένο στο χέρι σχοινί, μπορείτε να πάρετε γρήγορα και αποτελεσματικά τον έλεγχο του Sub σας. Τα διασυνδεδεμένα δεσμά χεριών και ποδιών είναι κατασκευασμένα από πλεγμένο σχοινί και προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης σε οποιαδήποτε θέση.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: