Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κολάρα

Ενημερωτικό δελτίο

Shibari Bondage - μανσέτα λαιμού με λουρί

Αυτό το υπέροχο αξεσουάρ συνδυάζει την αισθητική των παραδοσιακών ιαπωνικών δεσμών με την ποιότητα των υλικών υψηλής ποιότητας. Απολαύστε να οδηγηθείτε με λουρί από το Dom ή την ερωμένη σας δημόσια ή στο σπίτι με αυτό το δέσιμο λαιμού Shibari με λουρί από πλεγμένο σχοινί.

Περισσότερες πληροφορίες

3151/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το υπέροχο αξεσουάρ συνδυάζει την αισθητική του παραδοσιακού ιαπωνικού bondage με την ποιότητα των υλικών υψηλής ποιότητας. Απολαύστε να σας οδηγεί με το λουρί το Dom ή η ερωμένη σας δημόσια ή στο σπίτι με αυτό το δέσιμο λαιμού Shibari με λουρί από πλεγμένο σχοινί. Ο περιορισμός του λαιμού μπορεί να προσαρμοστεί στην περιφέρεια του λαιμού μέσω ενός κόμπου ασφάλισης και είναι κατάλληλος για γυναίκες και άνδρες.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το προϊόν από τη σειρά Shibari της MEO

     

    Το σιμπάρι είναι η παραδοσιακή ιαπωνική τέχνη του δεσίματος σχοινιού. Ακούγεται περίπλοκο, αλλά είναι. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο οι προγραμματιστές προϊόντων της MEO ® από τη Γερμανία συνεργάστηκαν με τους κορυφαίους ειδικούς του BDSM στο Τόκιο και σχεδίασαν μια σειρά έτοιμων δεσμών που βασίζονται στο δέσιμο Shibari. Δεδομένου ότι αυτά τα δεσμά έχουν ήδη κατασκευαστεί στο χέρι στην Ιαπωνία, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να μάθετε την περίπλοκη κοπτοραπτική.

     

    Εκτός από ένα bondage bite gag, ένα κολάρο bondage Shibari με σχοινένιο λουρί, η σειρά περιλαμβάνει επίσης χειροπέδες Shibari, ένα ιαπωνικό μαστίγιο και ακόμη και ένα πλήρες σετ Hogtie. Τα δεμένα με κόμπους δεσμά από βαμβακερό σχοινί δεν μοιάζουν μόνο με Σίμπαρι και κομψά, τα δεσμά και τα αξεσουάρ είναι επίσης άνετα στη χρήση, είναι μαλακά στο δέρμα και δεν κόβουν. Οι περιορισμοί τοποθετούνται γρήγορα - ιδανικοί για όλους τους λάτρεις του bondage αλλά και για αρχάριους!

     

    Κορυφαία σημεία: Οι δέστρες είναι για κάθε χρήστη και για όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το προϊόν:

     

    • Χειροποίητος χαλινάρι λαιμού με οδηγό γραμμής σε εμφάνιση σιμπάρι.
    • Μειωμένος αλλά κομψός σχεδιασμός για την αισθητική του ερωτικού bondage.
    • Πλεγμένο φυσικό σχοινί, 100% ασφαλές για το σώμα και απαλλαγμένο από χημικές ουσίες
    • Υψηλή άνεση στη φθορά/ bondage: τα βαμβακερά σχοινιά είναι μαλακά και δεν κόβουν.
    • Ένα must-have για όποιον βρίσκεται σε σχέση Dom/sub.

     

    Τι σημαίνει Shibari Bondage

     

    Το Shibari προέρχεται από την Ιαπωνία και σημαίνει κάτι σαν "δένω". Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι μιλούν συχνά για ιαπωνικό bondage. Ωστόσο, το shibari αφορά πολύ περισσότερο την ίδια την τέχνη της δουλείας παρά την άσκηση δύναμης και κυριαρχίας. Ενώ το καθαρό BDSM bondage αφορά την αποσαφήνιση του ποιος είναι Top και ποιος είναι Bottom, το shibari αφορά την ίδια την τέχνη του bondage. Για τον ασκούντα τη δουλεία, η ικανοποίηση συνήθως έγκειται στο να βλέπει το δεμένο άτομο να βρίσκεται καλλιτεχνικά δεμένο και ακινητοποιημένο μπροστά του. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές για αυτό το τέλειο δέσιμο. Ορισμένες χρησιμοποιούνται απλώς για να ακινητοποιήσουν το άτομο Bottom. Άλλες είναι ιστορικά εμπνευσμένες και έχουν σκοπό να τονίσουν και να αναδείξουν την αισθητική του δεμένου σώματος.

     

    Πώς φροντίζω το προϊόν

    Καθαρίστε το σχοινί κάτω από τρεχούμενο νερό με ήπιο σαπούνι. Αν θέλετε έναν πιο σχολαστικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Κολάρο δουλείας Shibari με λουρί
    • Διάμετρος κολάρου: 12 cm - 30 cm
    • Καθολικό μέγεθος
    • Υλικό: Καλύτερο ιαπωνικό βαμβάκι
    • Με τα προϊόντα μας από τη σειρά Shibari θα νιώσετε την πολύ αισθησιακή αίσθηση του σχοινιού στο δέρμα σας. Όλα τα προϊόντα αυτής της σειράς είναι χειροποίητα υφασμένα για τη MEO στην Ιαπωνία από εύπλαστο βαμβάκι με λείες ίνες.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Αξιολόγηση 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Αξιολόγηση 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Αξιολόγηση 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Αξιολόγηση 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Αξιολόγηση 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Αξιολόγηση 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Shibari Bondage - μανσέτα λαιμού με λουρί

                  Shibari Bondage - μανσέτα λαιμού με λουρί

                  Αυτό το υπέροχο αξεσουάρ συνδυάζει την αισθητική των παραδοσιακών ιαπωνικών δεσμών με την ποιότητα των υλικών υψηλής ποιότητας. Απολαύστε να οδηγηθείτε με λουρί από το Dom ή την ερωμένη σας δημόσια ή στο σπίτι με αυτό το δέσιμο λαιμού Shibari με λουρί από πλεγμένο σχοινί.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                  30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: