Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Χρόνος κλειδώματος Self Bondage

Ενημερωτικό δελτίο

Κλειδώσιμος διακόπτης με κλείδωμα χρόνου

Η δερμάτινη αυτοδέσμευση με δυνατότητα κλειδώματος έχει ψηφιακή κλειδαριά χρόνου. Το κατέβασμα της φίμωσης εμποδίζεται για έως και 100 ώρες. Αυτό το φίμωτρο είναι best seller στο κατάστημα BDSM φετίχ μας.

Περισσότερες πληροφορίες

1692/SL

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η δερμάτινη αυτοδέσμευση με δυνατότητα κλειδώματος έχει ψηφιακή κλειδαριά χρόνου. Η αφαίρεση της φίμωσης εμποδίζεται για έως και 100 ώρες. Αυτό το φίμωτρο είναι best seller στο κατάστημα BDSM φετίχ μας.

    Αυτό το σετ φίμωτρου εκπληρώνει όλες τις φαντασιώσεις σας για αυτο-δεσμεύσεις. Σας επιτρέπει να δέσετε τον εαυτό σας με ασφάλεια και τέλεια - ακόμη και χωρίς σύντροφο. Η ψηφιακή κλειδαριά χρόνου MEOBOND που περιλαμβάνεται, σας απελευθερώνει μόνο μετά την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου. Αυτό το σετ φίμωτρο επιτρέπει το ασφαλές αυτοδεσμευτικό δέσιμο. Επιτέλους, μπορείτε να ζήσετε τις απόλυτες φαντασιώσεις σας για το δέσιμο με φίμωτρο, επειδή η κλειδαριά χρόνου MEOBOND μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια λεπτού, έως και 100 ώρες το πολύ. Πολύ εύκολο στη χρήση και ασφαλές στη χρήση, το σετ φίμωτρο μας εκπληρώνει αυτό που πάντα ονειρευόσασταν.

    Το σετ φίμωτρο αυτοδέσμευσης αποτελείται από: 1 χρονοκλειδαριά MEOBOND Bondage Time Lock και ένα δερμάτινο φίμωτρο με δυνατότητα κλειδώματος.

    Πλεονέκτημα του φίμωτρου:

    Το φίμωτρο μας μπορεί να κλειδωθεί με ασφάλεια και "διακοσμητικά" στο μπροστινό μέρος. Το φίμωτρο είναι εφοδιασμένο με έναν φαρδύ δερμάτινο ιμάντα- ένας μεγάλος αριθμός οπών του ιμάντα το καθιστά ρυθμιζόμενο σε μέγεθος και εγγυάται άνετη εφαρμογή. Ένα δερμάτινο φίμωτρο κρύβεται πίσω από τη μάσκα στόματος. Φυσικά, το φίμωτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς χρονοκλείδωμα ή το χρονοκλείδωμα μπορεί επίσης να αντικατασταθεί με ένα κανονικό λουκέτο.

    Πρέπει να ζητήσω την άδεια του συντρόφου μου για να τον φιμώσω;

    Ναι! Καθώς το φίμωτρο καθιστά αδύνατο για τον χρήστη να Safeword για τον χρήστη να ακυρώσει μια συνεδρία bondage, η μεγάλη εμπιστοσύνη και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι η βάση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες

    • Αυτο-δεσμευτικό φίμωτρο για υπεύθυνους ενήλικες
    • Χάρη στην ψηφιακή κλειδαριά χρόνου MEOBOND, η αυτοφίμωση είναι εύκολη και ασφαλής (παρακαλούμε κατεβάστε τις οδηγίες ασφαλείας)
    • Ψηφιακός χρονικός περιορισμός BDSM - κλειδαριά με λειτουργία χρονοδιακόπτη - Ηλεκτρονική κλειδαριά αυτοδέσμευσης
    • Ηλεκτρονική κλειδαριά χρόνου με κουμπιά ελέγχου και οθόνη LCD
    • Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κλειδαριά χρόνου MEOBOND κάντε κλικ εδώ.
    • Εξαιρετικά υψηλή ικανοποίηση πελατών: το 99,2 % των επαγγελματιών πελατών μας στο BDSM θα παραγγείλουν ξανά αυτό το σετ φίμωτρο από το κατάστημα δουλείας μας.

     

    Λήψη

    Οδηγίες ασφαλείας MEOBOND

    Οδηγίες ασφαλείας για την ηλεκτρονική κλειδαριά χρόνου MEOBOND

    Λήψη (67.61k)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Tolles Gefühl so ausgeliefert zu sein

    Beide einzelnen Artikel, der Knebel und das programmierbare Bondage-Zeitschloss sind der Hammer. ZUSAMMEN sind sie einfach nur OBERHAMMERGEIL. Lässt sich einfach bedienen und das Zeitschloss Meobond funktioniert ohne Fehler und sehr zuverlässig.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Κλειδώσιμος διακόπτης με κλείδωμα χρόνου

      Κλειδώσιμος διακόπτης με κλείδωμα χρόνου

      Η δερμάτινη αυτοδέσμευση με δυνατότητα κλειδώματος έχει ψηφιακή κλειδαριά χρόνου. Το κατέβασμα της φίμωσης εμποδίζεται για έως και 100 ώρες. Αυτό το φίμωτρο είναι best seller στο κατάστημα BDSM φετίχ μας.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      23 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: