Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Χρόνος κλειδώματος Self Bondage

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM κολάρο κλειδώσιμο δέρμα - Self Bondage

Το κολάρο BDSM με δυνατότητα κλειδώματος είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν το κολάρο SM καλύτερης ποιότητας. Κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας και με κλειδώσιμη πόρπη, το κολάρο μας προσφέρει άνετη και ασφαλή εφαρμογή που είναι ιδανική για δέσιμο του λαιμού και BDSM.

Περισσότερες πληροφορίες

1695/SL

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    MEO - Το απόλυτο κολάρο BDSM με δυνατότητα κλειδώματος από δέρμα υψηλής ποιότητας!

    Το κολάρο BDSM με δυνατότητα κλειδώματος είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν το κολάρο SM καλύτερης ποιότητας. Κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας και με κλειδώσιμη πόρπη, το κολάρο μας προσφέρει άνετη και ασφαλή εφαρμογή που είναι ιδανική για δέσιμο στο λαιμό και BDSM.

    Το κολάρο σκλάβων μας μπορεί να κλειδώσει με λουκέτο ή ηλεκτρονική κλειδαριά χρόνου για να διασφαλίσει ότι το Sub ή ο σκλάβος σας δεν έχει καμία πιθανότητα να το βγάλει πριν του το επιτρέψετε.

    Ως κορυφαίο κατάστημα BDSM, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από Κλειδώσιμα κολάρα BDSM που είναι ιδανικά για τη συνεδρία bondage ή self-bondage. Με τις κλειδαριές χρόνου, τα χρονόμετρα bondage και τις κλειδώσιμες αγκράφες μας, μπορείτε να προγραμματίσετε και να ελέγξετε με ακρίβεια τη διάρκεια των παιχνιδιών BDSM σας.

    Το κολάρο μας με κλειδαριές ή κλειδώσιμες αγκράφες είναι ιδανικό για έμπειρους λάτρεις του BDSM που αναζητούν το απόλυτο αξεσουάρ bondage. Η κλειδαριά του χρόνου αυτοδεσμεύσεως σας δίνει την ελευθερία να ζήσετε τις φαντασιώσεις σας χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε έναν σύντροφο.

    Αποκτήστε το κλειδώσιμο κολάρο BDSM μας τώρα και βιώστε την ελευθερία και τον έλεγχο που χρειάζεστε για τη συνεδρία BDSM σας. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ BDSM και bondage στο κατάστημα BDSM και αφήστε τις φαντασιώσεις σας να γίνουν επιτέλους πραγματικότητα!

    Με αυτό το κολάρο BDSM τα όνειρά σας για self-bondage γίνονται πραγματικότητα, επειδή το κλειδώσιμο δερμάτινο κολάρο μπορεί να κλειδωθεί με ασφάλεια για έως και 100 ώρες χάρη σε ένα ψηφιακό κλείδωμα χρόνου.

     

    Με αυτό το σετ, όλες οι φαντασιώσεις σας για αυτο-δεσμεύσεις θα γίνουν πραγματικότητα. Σας επιτρέπει να δέσετε τον εαυτό σας με ασφάλεια και τέλεια - ακόμη και χωρίς σύντροφο. Η ψηφιακή κλειδαριά χρόνου MEOBOND σας απελευθερώνει μόνο μετά την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου. Επιτρέπει την απόδραση με ασφάλεια και το ασφαλές self-bondage. Επιτέλους, μπορείτε να ζήσετε τις απόλυτες φαντασιώσεις σας, επειδή η κλειδαριά χρόνου MEOBOND μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια λεπτού, μέχρι και 100 ώρες το πολύ. Εύκολο στη χρήση και ασφαλές στη χρήση, εξασφαλίζει αυτό που πάντα ονειρευόσασταν.

     

    Το σετ αποτελείται από: 1 χρονοκλειδαριά δουλείας MEOBOND και ένα δερμάτινο κολάρο με δυνατότητα κλειδώματος.

     

    Περαιτέρω περιγραφή του προϊόντος:

     

    Η δερμάτινη συλλογή της MEO είναι φτιαγμένη με λογική και προσοχή στη λεπτομέρεια, από το δέρμα μέχρι την τελευταία ραφή. Το δέρμα του περιλαίμιου bondage "BLACK BERLIN" έχει φρεζαριστεί για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα για να του προσδώσει την απαλότητα και την υψηλή άνεση στη χρήση.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Εξοπλισμένο με τρεις συμπαγείς κρίκους D. Έχουμε εξοπλίσει τον άνω ιμάντα που ρυθμίζεται στο μέγεθος με αγκράφες που κλειδώνουν και είναι κατασκευασμένες από επινικελωμένο ατσάλι.

    Κλειδώσιμο κολάρο: Μέγεθος: 45 cm μήκος x 5,5 cm πλάτος

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Σετ αυτοδεσμεύσεων για υπεύθυνους ενήλικες
    • Χάρη στην ψηφιακή κλειδαριά χρόνου MEOBOND, το αυτο-δεσιμο γίνεται εύκολο και ασφαλές (παρακαλούμε κατεβάστε τις οδηγίες ασφαλείας)
    • Ψηφιακός χρονικός περιορισμός BDSM - κλειδαριά με λειτουργία χρονοδιακόπτη - Ηλεκτρονική κλειδαριά bondage
    • Ηλεκτρονική κλειδαριά χρόνου με κουμπιά ελέγχου και οθόνη LCD
    • Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κλειδαριά χρόνου MEOBOND κάντε κλικ εδώ.

    Λήψη

    Οδηγίες ασφαλείας MEOBOND

    Οδηγίες ασφαλείας για την ηλεκτρονική κλειδαριά χρόνου MEOBOND

    Λήψη (67.61k)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Tolle Qualität und ein tolles Gefühl

    Das Lederhalsband ist in einer wirklich sehr hohen Qualität und das Zeitschloss arbeitet sehr zuverlässig und präzise. Es ist einfach ein ganz tolles Gefühl so hilflos ausgeliefert zu sein.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      BDSM κολάρο κλειδώσιμο δέρμα - Self Bondage

      BDSM κολάρο κλειδώσιμο δέρμα - Self Bondage

      Το κολάρο BDSM με δυνατότητα κλειδώματος είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν το κολάρο SM καλύτερης ποιότητας. Κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας και με κλειδώσιμη πόρπη, το κολάρο μας προσφέρει άνετη και ασφαλή εφαρμογή που είναι ιδανική για δέσιμο του λαιμού και BDSM.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      23 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: