Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φάκελος στόματος

Ενημερωτικό δελτίο

Δαχτυλίδι O Gag

Οι BDSM & gag φαντασιώσεις σας είναι αρκετά απόλυτες Καυλωμένος! Οι δικές μας είναι επίσης και σας το αποδεικνύουμε με το διπλό O Ring Gag "Deep Throat". Το O Ring Gag κρατάει το στόμα ορθάνοιχτο κατά τη διάρκεια του bondage, ταιριάζει απόλυτα, κλειδώνει και μπορεί να αφαιρεθεί μόνο από το Top. Μάθετε εδώ πώς να χρησιμοποιήσετε ένα O ring gag για bondage και τι μπορείτε να

Περισσότερες πληροφορίες

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Οι BDSM & gag φαντασιώσεις σας είναι αρκετά απόλυτες Καυλωμένος/Τέλειος! Οι δικές μας είναι επίσης και σας το αποδεικνύουμε με το διπλό δαχτυλίδι O Ring Gag "Deep Throat". Το O Ring Gag κρατάει το στόμα ορθάνοιχτο κατά τη διάρκεια του bondage, ταιριάζει τέλεια, κλειδώνει και μπορεί να αφαιρεθεί μόνο από το Top. Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά ένα O Ring Gag κατά τη διάρκεια του bondage και τι μπορείτε να ζήσετε με αυτό θα μάθετε εδώ!

     

    Πώς χρησιμοποιώ ένα O Ring Gag

     

    Ένα κλειδώσιμο O ring gag εξασφαλίζει αξιόπιστα ότι το Bottom πρέπει να κρατάει το στόμα του ορθάνοιχτο. Χάρη στους διπλούς δακτυλίους, το φίμωτρο δεν μπορεί να μετακινηθεί με τη γλώσσα. Ένας κλειδώσιμος ιμάντας εξασφαλίζει όχι μόνο ότι το O Ring Gag εφαρμόζει τέλεια, αλλά και ότι μόνο το Top μπορεί να αφαιρέσει το O Ring Gag! Το τι θα περάσει στη συνέχεια μέσα από το άνοιγμα του O Ring Gag εξαρτάται αποκλειστικά από το Top, επειδή το Bottom σίγουρα δεν θα μπορέσει να εκφράσει αντιρρήσεις. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα O Ring Gag σε μια συνεδρία bondage;!

     

    Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός O Ring gag και οποιουδήποτε άλλου gag

     

    Στη σκηνή του bondage και του S&M, ο φίμωτρος είναι ένα αξεσουάρ φετίχ που σπρώχνεται στο στόμα του συντρόφου και συνήθως κλείνει με έναν ιμάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Με τη χρήση της φίμωσης, ο υποτακτικός σύντροφος δεν μπορεί πλέον να μιλήσει ή να αντιταχθεί στις τιμωρίες του κυρίαρχου συντρόφου του στο bondage. Ένα φίμωτρο με δακτύλιο Ο εξασφαλίζει αξιόπιστα ότι το Bottom είναι υπάκουα σιωπηλό, ενώ είναι προσιτό στο στόμα ανά πάσα στιγμή. Χάρη στον μαλακό δερμάτινο ιμάντα, το O Ring Gag είναι ιδιαίτερα άνετο στη χρήση και δεν κόβει τις γωνίες του στόματος. Ο ιμάντας κεφαλής μπορεί να προσαρμοστεί βέλτιστα στην περιφέρεια του κεφαλιού μέσω μιας πόρπης και μπορεί ακόμη και να κλειδώσει. Ένα εξαιρετικό αξεσουάρ BDSM που το Top μπορεί να χρησιμοποιήσει με φαντασία κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας bondage. Φυσικά, ο διπλός δακτύλιος του δακτυλίου O ring gag μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα πολύ σφιχτό δαχτυλίδι πέους. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας για τη φίμωση. Αυτό το O Ring Gag είναι ένα δημοφιλές σημείο στο ηλεκτρονικό κατάστημα MEO BDSM.

     

    Μπορώ να κάνω στοματικό σεξ με το O Ring Gag

    Μπορείτε! Ανακαλύψτε το καλά κρυμμένο μυστικό πολλών πισινών και μαζί με αυτό την ευχαρίστηση του να ρουφάτε τον πούτσο του αφέντη σε σημείο "βαθύ λαρύγγι" - ακόμη και κατά τη διάρκεια της δουλείας. Με το EZ2SUCK deep throat Spray από τη MEO ® καταπίνετε το πέος του πιο βαθιά από ποτέ, επειδή το υπέροχο σπρέι καταστέλλει το αντανακλαστικό φίμωσης.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω το O Ring Gag

     

    Ο διπλός δακτύλιος μπορεί να αποσπαστεί από τον δερμάτινο ιμάντα που ρυθμίζεται στο μέγεθος και να καθαριστεί εύκολα με το σπρέι μας VERYCLEAN μετά το στοματικό σεξ.

     

    Είναι το O Ring Gag ένα φίμωτρο για αρχάριους

     

    Διαθέτουμε πολλά BDSM gags στο κατάστημα bondage μας, τόσο gags για αρχάριους όσο και gags για έμπειρους υποτακτικούς. Στον online κατάλογό μας θα βρείτε φίμωτρα με μπάλες και φίμωτρα από δέρμα, φίμωτρα από σιλικόνη, φίμωτρα από καουτσούκ, φίμωτρα από λατέξ και ακόμη και φίμωτρα από ατσάλι. Οι επαγγελματίες θα βρουν επίσης ιμάντες κεφαλής με φίμωτρα ή φουσκωτά φίμωτρα. Ωστόσο, ένας φουσκωτός φίμωτρος είναι κατάλληλος μόνο για έμπειρους χρήστες.

     

    Μπορώ να συνδυάσω το φίμωτρο O Ring με άλλα δεσμά δεσμών

    Ναι, φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φίμωτρο O Ring σε συνδυασμό με άλλα δεσμά δουλείας - εφόσον το απολαμβάνει το Top. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν το O Ring Gag με τις δερμάτινες χειροπέδες και τις χειροπέδες αστραγάλου που κλειδώνουν. Το O Ring Gag, παρόμοιο με μια αδιαφανή μάσκα, προσθέτει μια νέα διάσταση στη συνεδρία bondage και μπορεί να λειτουργήσει ως μια συναρπαστική προσθήκη.

    Πού μπορώ να αγοράσω ένα O Ring Gag

    Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φίμωτρα με μπάλα φίμωσης εδώ στο www.meo.de. Μπορείτε να περιμένετε μια μεγάλη ποικιλία από στοματικές φίμωτρα, δεσμά δεσμών και άλλα αξεσουάρ BDSM. Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για την αγορά ενός φίμωτρου, θα πρέπει πρώτα να ρίξετε μια ματιά στα φίμωτρα για αρχάριους. Οι έμπειροι επαγγελματίες του BDSM θα απολαύσουν τη φίμωσή μας με καλωδίωση κεφαλής ή μια φίμωση με σφιγκτήρες θηλών.

     

    Πρέπει να ρωτήσω εκ των προτέρων τον υποτακτικό σύντροφό μου αν μπορώ να τον φιμώσω

     

    Θα το συνιστούσαμε σίγουρα αυτό. Δεδομένου ότι το φίμωτρο O Ring καθιστά αδύνατο για τον χρήστη να πει την προσυμφωνημένη "λέξη ασφαλείας" σας για να διακόψει μια συνεδρία δουλείας, η μεγάλη εμπιστοσύνη και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι η βάση. Ως θέμα αρχής, όλες οι πρακτικές δουλείας θα πρέπει να εκτελούνται αποκλειστικά με αμοιβαία συναίνεση. Για να μην πιέζετε τα όρια του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ρόλων bondage, θα πρέπει να συζητάτε εκ των προτέρων με τον σύντροφό σας για το τι σας αρέσει και στους δύο και για το αν η χρήση φίμωσης είναι μια επιλογή και για τους δύο σας.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • BDSM O Ring Gag
    • Κλειδώσιμο φίμωτρο για αρχάριους & προχωρημένους παίκτες
    • Υλικό: vegan PU δέρμα, μέταλλο
    • Δακτύλιοι εσωτερικής διαμέτρου: 3 cm και 4 cm
    • Εξωτερικοί δακτύλιοι διαμέτρου: 3,8 cm και 4,8 cm
    • Λουράκι κεφαλής με ρυθμιζόμενη αγκράφα
    • Ιδανικό για βαθύ λαιμό και αναγκαστική σίτιση
    • Χρώμα: Μαύρο/κόκκινο/ασημί
    • Η μάρκα MEO ® εμπνέει την κοινότητα BDSM. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή έμπειρος επαγγελματίας, υπάρχει κάτι για κάθε λάτρη του bondage στην εκτεταμένη γκάμα προϊόντων MEO ®. Το φάσμα κυμαίνεται από γαργαλιστικά μέχρι σχοινιά bondage υψηλής ποιότητας, δερμάτινες χειροπέδες bondage, ισχυρά paddles και σφιγκτήρες θηλών για έντονα ερεθίσματα πόνου.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δαχτυλίδι O Gag

    Δαχτυλίδι O Gag

    Οι BDSM & gag φαντασιώσεις σας είναι αρκετά απόλυτες Καυλωμένος! Οι δικές μας είναι επίσης και σας το αποδεικνύουμε με το διπλό O Ring Gag "Deep Throat". Το O Ring Gag κρατάει το στόμα ορθάνοιχτο κατά τη διάρκεια του bondage, ταιριάζει απόλυτα, κλειδώνει και μπορεί να αφαιρεθεί μόνο από το Top. Μάθετε εδώ πώς να χρησιμοποιήσετε ένα O ring gag για bondage και τι μπορείτε να

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: