Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φάκελος στόματος

Ενημερωτικό δελτίο

Φουσκωτό φίμωτρο - "Η τιμωρία πρέπει να είναι"

Το φουσκωτό φίμωτρο της MEO ξεπερνάει όλα όσα έχετε βιώσει ποτέ στη φίμωση και τη δουλεία. Μαζί με τα στερεά δεσμά δουλείας, είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ για μια συνεδρία BDSM και όχι μόνο γι' αυτό είναι best seller στο κατάστημα δουλείας μας.

Περισσότερες πληροφορίες

1813/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το φουσκωτό φίμωτρο της MEO ξεπερνάει όλα όσα έχετε βιώσει ποτέ σε φίμωση και δέσιμο. Μαζί με τα στερεά δεσμά δουλείας, είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ για μια συνεδρία BDSM και όχι μόνο γι' αυτό είναι best seller στο κατάστημα δουλείας μας.

     

    Αν ο υποτακτικός σύντροφός σας απλά δεν θέλει να υπακούσει και φαίνεται να μην έχει τον απαραίτητο σεβασμό, είναι σίγουρα καιρός να διορθώσετε την κακή του συμπεριφορά. Με το φουσκωτό φίμωτρο, οδηγείτε σταδιακά τον σκλάβο σας στα όριά του και εξασφαλίζετε ευχάριστη σιωπή.

     

    Ο ιμάντας κεφαλής μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος κεφαλιού μέσω μιας ρυθμιζόμενης πόρπης και να προσφέρει βέλτιστη εφαρμογή. Η φίμωση με μπάλα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη είναι απαλή για τα δόντια και μπορεί να φουσκώσει πολλές φορές το αρχικό της μέγεθος με τη βοήθεια μιας αντλίας χειρός, ώστε να γεμίσει πλήρως το στόμα. Η πίεση μπορεί να ρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή μέσω της μεταλλικής βαλβίδας που είναι προσαρτημένη στην αντλία. Χάρη στην άριστη κατασκευή και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, το φίμωτρο είναι ιδιαίτερα σταθερό, ανθεκτικό και σύντροφος για πολλά χρόνια.

     

    Έχουμε εξοπλίσει τον ρυθμιζόμενο σε μέγεθος ιμάντα κεφαλής με κλειδαριά, ώστε να μην μπορεί να αφαιρεθεί το φίμωτρο στόματος χωρίς κλειδί. Επιπλέον, τόσο ο εύκαμπτος σωλήνας όσο και η μπάλα αντλίας μπορούν να αποσπαστούν από το φίμωτρο στόματος, έτσι ώστε να μην παραμελείται ούτε η οπτική πτυχή του bondage.

     

    Κορυφαία σημεία: Η αγκαλιά με τα πόδια είναι πολύ λεπτή και δεν είναι πολύ λεπτή:

     

    Ο σκλάβος σας θα λατρέψει να τον φιμώνουν τόσο έντονα. Με το φουσκωτό φίμωτρο δεσμών, μπορείτε να εξασφαλίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά ευχάριστη σιωπή. Με την εύχρηστη αντλία μπάλας, μπορείτε να φουσκώσετε το φίμωτρο στο επιθυμητό μέγεθος, ώστε ο σύντροφός σας να μην μπορεί πλέον να βγάλει ήχο. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος του φίμωτρου ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τη βαλβίδα. Δεδομένου ότι ο φίμωτρο στόματος είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, είναι απαλός για τα δόντια και καθαρίζεται εύκολα.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Φουσκωτή φίμωση με αφαιρούμενη αντλία φίμωσης
    • Αυτή η φίμωση στόματος μπορεί να κλειδώσει.
    • Μείγμα υλικών από σιλικόνη και μέταλλο
    • Φάρσα εξοπλισμένη με χειροκίνητη αντλία και βαλβίδα απελευθέρωσης
    • Το φίμωτρο στόματος είναι επιπλέον φουσκωτό
    • Φιλικό προς τα δόντια στοματικό φίμωτρο
    • Καθαρίζεται εύκολα με το σπρέι VERYCLEAN.
    • Το σπρέι EZ2SUCK μας καταστέλλει το φίμωμα κατά τη διάρκεια του gag bondage και μπορεί να είναι μια χρήσιμη προσθήκη.
    • Όταν χρησιμοποιείτε φίμωτρο, βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμποδίζεται η αναπνοή.
    • Αυτός ο φουσκωτός φίμωτρο με μπάλα είναι ιδανικός για χρήση σε συνδυασμό με τις μάσκες μας από λατέξ, τις δερμάτινες μάσκες ή τις μάσκες από spandex που διαθέτουν άνοιγμα στο στόμα.
    • Θέλετε να αγοράσετε ένα φίμωτρο ή ένα φίμωτρο για το στόμα Αυτός ο φουσκωτός φίμωτρος είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα του καταστήματός μας BDSM και σίγουρα ένας από τους καλύτερους στοματικούς φίμωτρα με την υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    A Gag that really works!

    Comfortable and very effective for keeping my slave quiet.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Love it

    This will be enough! It will fill the mouth and you will cum hard :)..... I seriously don't know what would be worse.. not getting one of these as a backup just in case this breaks, down the road.... or getting it as a back-up, and having to look at it while the other one is gagging me.. only regretting the fact that I don't have another mouth to annihilate with the second gag, simultaneously!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Φουσκωτό φίμωτρο - "Η τιμωρία πρέπει να είναι"

    Φουσκωτό φίμωτρο - "Η τιμωρία πρέπει να είναι"

    Το φουσκωτό φίμωτρο της MEO ξεπερνάει όλα όσα έχετε βιώσει ποτέ στη φίμωση και τη δουλεία. Μαζί με τα στερεά δεσμά δουλείας, είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ για μια συνεδρία BDSM και όχι μόνο γι' αυτό είναι best seller στο κατάστημα δουλείας μας.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: