Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τέντωμα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Anal Stretch Extreme - Πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση

Το πρωκτικό τέντωμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και αυτό οφείλεται επίσης σε αυτό το φανταστικό butt plug, το οποίο είναι ιδανικό για πρωκτικό τέντωμα. Δεν είναι μόνο τα τρία διαφορετικά μεγέθη (150 mm - 215 mm ø) που πείθουν σε όλο το μήκος της γραμμής, αλλά και η εξαιρετική δομή της επιφάνειας στην οποία το λιπαντικό προσκολλάται για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα!

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το πρωκτικό τέντωμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και αυτό οφείλεται επίσης σε αυτό το φανταστικό butt plug, το οποίο είναι ιδανικό για πρωκτικό τέντωμα. Δεν είναι μόνο τα τρία διαφορετικά μεγέθη που πείθουν σε όλο το μήκος της γραμμής, αλλά και η εξαιρετική δομή της επιφάνειας στην οποία προσκολλάται το λιπαντικό για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα! Ιδανικό για μόνιμο πρωκτικό τέντωμα για άνδρες. Παρεμπιπτόντως, στο μοντέλο μας αρέσει πολύ μεγάλο και επέλεξε το πολύ μεγάλο butt plug, μέγεθος XL.

     

    Τι είναι τόσο ιδιαίτερο σε αυτό το πρωκτικό βύσμα για μόνιμη πρωκτική διαστολή ανδρών

     

    Το απόλυτα πειστικό σχήμα και οι σωστές ακριβώς διαστάσεις, που εξασφαλίζουν μια διαρκή και σαφώς ορατή διάταση του πρωκτού. Επιπλέον, ένα πειστικό υλικό που είναι επαρκώς σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε το butt plug να γίνεται αισθητό ακριβώς στα σωστά σημεία. Το butt plug μας σας γεμίζει πλήρως και εγγυάται τη μέγιστη ικανοποίηση. Είναι μεγάλα και βαριά και επομένως παραμένουν σταθερά στο έδαφος ενώ τα οδηγείτε. Αυτά τα butt plugs είναι επομένως ιδανικά για προπόνηση και τέντωμα. Η δομή της επιφάνειας εξασφαλίζει ότι το λιπαντικό που χρησιμοποιείται προσκολλάται καλύτερα στο butt plug και μπορείτε να απολαμβάνετε την απόλαυση για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διαλείμματα.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για αυτό το μεγάλο πρωκτικό βύσμα για ακραίο πρωκτικό τέντωμα

     

    Συνιστούμε το υβριδικό μας λιπαντικό MANCUNT για αυτά τα βύσματα πισινού. Αυτό το τζελ συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση αυτών των μεγάλων butt plugs μια εκπληκτική απόλαυση. Απλώστε αρκετό λιπαντικό στο butt plug και εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter". Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Extremeo Spray μας. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς της ακραίας πρωκτικής διάτασης. Το ειδικό αποτέλεσμα του Extremeo προάγει την ευκολότερη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, αλλά μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη αχαλίνωτης διασκέδασης με αυτά τα μεγάλα βύσματα.

     

    Σημαντικές συμβουλές για τη χρήση και τον καθαρισμό ενός μεγάλου butt plug για ακραία πρωκτική διάταση:

     

    Αυτό το butt plug είναι κατασκευασμένο από βινύλιο υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικό εστέρα. Το υλικό είναι εύκαμπτο και ολισθηρό. Χάρη στη φανταστική δομή της επιφάνειας, το λιπαντικό παραμένει για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε το butt plug σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε το butt plug, θα πρέπει να το καθαρίσετε καλά. Ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι είναι συνήθως αρκετά. Μπορείτε να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση μόνοι σας για να καθαρίσετε το έντερο πριν χρησιμοποιήσετε το πρωκτικό βύσμα. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "Πρωκτικές πλύσεις" θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία.

     

    Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν τεντώνετε τον πρωκτό

     

    Ο πρωκτός είναι ένα πολύ ευαίσθητο στόμιο. Είναι λιγότερο ελαστικός από τα γεννητικά όργανα και επομένως πρέπει να αντιμετωπίζεται προσεκτικά και με προσοχή.

     

    Θα πρέπει να αποφεύγετε τα ακόλουθα λάθη όταν τεντώνετε τον πρωκτό:

     

    Μην χρησιμοποιείτε δύναμη όταν τεντώνετε τον πρωκτικό σφιγκτήρα! Εάν ο σφιγκτήρας μυς δεν είναι χαλαρός, η διείσδυση είναι δύσκολα δυνατή. Εάν ενεργήσετε πολύ σκληρά, μπορεί να τραυματίσετε σοβαρά τον σφιγκτήρα μυ και τον εντερικό βλεννογόνο. Επομένως: Χρησιμοποιείτε πάντα άφθονο λιπαντικό MANCUNT και τεντώστε αργά!

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο σεξουαλικά παιχνίδια! Εάν δεν υπάρχει κατάλληλο πρωκτικό ερωτικό παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρα, είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε άλλα αντικείμενα. Στη MEO, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε αυτό, επειδή τα αντικείμενα αυτά αυξάνουν τον κίνδυνο τραυματισμού και μόλυνσης. Υπάρχει επίσης ένας καλός λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά πρωκτικά παιχνίδια στην αγορά - έχουν ένα φαρδύ πόδι, το λεγόμενο πώμα. Με άλλα αντικείμενα και παιχνίδια, υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούν μέσα στον πρωκτό.

     

    Η πρωκτική διαστολή είναι μια απίστευτα συναρπαστική πρακτική του σεξ. Η προετοιμασία απαιτεί κάποια προσοχή και κατά τη διάρκεια της διάτασης, χρειάζεται αρκετή προσοχή για να μην παρατραβήξει ο σφιγκτήρας μυς. Εμείς στο MEO, το ηλεκτρονικό κατάστημα για την πρωκτική διάταση, σας συμβουλεύουμε να προσεγγίσετε το θέμα της πρωκτικής διάτασης με προσοχή και ευαισθησία - είναι πάντα διασκεδαστικό να ανακαλύπτεις κάτι νέο στον τομέα της πρωκτικής διάτασης και να μην έχεις δοκιμάσει τα πάντα αμέσως μετά την πρώτη φορά. Προχωρήστε αργά και προσεκτικά - τότε θα λατρέψετε την πρωκτική διαστολή με τα butt plugs μας!

     

    More details:

     

    • Μεγάλη πρωκτική διάταση butt plug σε τρία μεγέθη για ακραία πρωκτική διάταση
    • Ιδανικά για μόνιμη πρωκτική διάταση στους άνδρες.
    • Εξαιρετικά βαριά με φαρδιά βάση
    • Εξαιρετικός σχεδιασμός για έντονη απόλαυση!
    • Με μεγάλο πόδι για εισαγωγή χωρίς χέρια
    • Χρησιμοποιείτε μόνο με υδατοδιαλυτά λιπαντικά (π.χ. Aquameo) ή τα υβριδικά μας λιπαντικά (Mancunt ή Formula X)
    • Υλικό: Αυτά τα butt plugs είναι κατασκευασμένα από βινύλιο υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Οδηγίες φροντίδας: Πλύνετε πριν και μετά από κάθε χρήση και καθαρίστε υγιεινά με σπρέι VERYCLEAN.
    • butt plug παρακαλείστε να τα αποθηκεύετε ξεχωριστά και όχι μαζί με άλλα σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης.
    • Το μέγιστο πρωκτικό τέντωμα ή το μόνιμο πρωκτικό τέντωμα, αλλά και το πρωκτικό τέντωμα για άνδρες μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Θέλετε να τεντώσετε και εσείς τον πρωκτό σας μέσω του πρωκτικού τεντώματος Τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα ειδικό πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση, ένα πρωκτικό βύσμα XL ή ένα butt plug XXL. Η MEO ειδικεύεται στο διάσημο δαχτυλίδι πρωκτικού τεντώματος, στο μεγαλύτερο βύσμα πρωκτικού τεντώματος και ειδικά στο θέμα "πρωκτικό τέντωμα άνδρα". Προσφέρουμε πρωκτικά τεντώματα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα οποία διαφέρουν σαφώς από άλλα προϊόντα για πρωκτικό τέντωμα ή ακραίο πρωκτικό τέντωμα. Συνδυάζουν πολλά πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε σε άλλα πρωκτικά παιχνίδια. Η πρωκτική διαστολή και το ακραίο πρωκτικό τέντωμα απαιτούν το κατάλληλο προϊόν, όπως αυτό το ειδικό, πολύ μεγάλο πρωκτικό βύσμα για μέγιστο πρωκτικό τέντωμα.
    • Μεσαίο: 180 mm x 150 mm ø, Μεγάλο 220 mm x 180 mm ø, X-Large 260 mm x 215 mm ø.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Gut geweitet - ziemlich sichtbar

    Die 18 cm Durchmesser bei Größe M sind schon nur unter großer Anstrengung zu bewältigen.. Ich habe es bis jetzt noch nicht ganz geschafft die letzten Millimeter zu bezwingen, aber man sagt ja "Übung macht den Meister" Der Erfolg der Analdehnung ist auf jeden Fall schon gut sichtbar. Ich denke ein paar Versuche noch und dann schaffe auch ich es komplett. Weiten tut man seine Rosette damit auf jeden Fall auch als Mann ziemlich schnell. Erwähnen wollte ich noch das Material und die Oberfläche. Ist echt perfekt und das Mancunt Gleitgel trocknet quasi überhaupt nicht aus.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    I made it

    I made it ... got it completly up my ass!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sono davvero ossessionata da questo plug anale

    Sono davvero ossessionata da questo plug anale. È così massiccio. Ma quando quel grosso but plug scivola dentro, che delizia.
    Mi ci siedo letteralmente sopra due volte al giorno. Dopo 2 giorni ero già alla quinta nervatura...

      Αξιολόγηση 

      Ottimo butt plug

      Ottimo butt plug per allenarsi alle dimensioni più grandi. Materiale comodo

        Αξιολόγηση 

        Viel Spass damit!!!

        Habe diesen Anal Plug in Größe XL jetzt ungefähr seit 4 Tagen, und jetzt erst habe ich seine volle Größe in mir spüren können . WOW!!! GEIL!!! Es dauert ein wenig, bis man ihn komplett drin hat, aber wenn er seinen maximalen Durchmesser in Dir überwunden hat, dann kannst du dich auf das geilste Gefühl, was du jemals hattest gefasst machen! Viel Spass damit.

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Davvero carino e robusto.

        Questo è il miglior plug che abbia provato finora. È meraviglioso quando la testa entra e il resto scivola dentro più facilmente rispetto alla maggior parte degli altri plug. Non si allarga nemmeno troppo velocemente: il cono si allarga gradualmente.

          Αξιολόγηση 

          more more more

          This thing is unreal! I have used lots of Mancunt lube and just recently had it fully enter my ass. luv pounding up and down on this thing, my anal orgasms are phenom, luv sucking a rubber dildo while i work the ass stopper up my back end. more more more

            Αξιολόγηση 

            So gaped

            I like giant plugs in my ass. this is a great way to blow my butt apart! i lube & shove it all the way in.then i tape it to my ass so it stays in all day at work.oh!oh! it feel good.then i pull it out 3 hrs later and im so gaped

              Αξιολόγηση 

              BON PLAISIR ANAL

              SUPER PRODUIT DE TRES BONNE QUALITEE

                Αξιολόγηση 

                Molto soddisfatto

                Ho comprato tutti e 4 i butt plugs di questa serie e sono estremamente soddisfatto. Hanno un peso elevato e una base larga, quindi sono perfetti per lo stretching anale. Ma il vero punto forte è il materiale (non troppo duro e non troppo morbido) così come la superficie speciale su cui il lubrificante aderisce a lungo e non si asciuga. Posso raccomandare vivamente il butt plug. Forse non è adatto ai principianti, ma ci sono tre misure tra cui scegliere.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Anal Stretch Extreme - Πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση

                  Anal Stretch Extreme - Πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση

                  Το πρωκτικό τέντωμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και αυτό οφείλεται επίσης σε αυτό το φανταστικό butt plug, το οποίο είναι ιδανικό για πρωκτικό τέντωμα. Δεν είναι μόνο τα τρία διαφορετικά μεγέθη (150 mm - 215 mm ø) που πείθουν σε όλο το μήκος της γραμμής, αλλά και η εξαιρετική δομή της επιφάνειας στην οποία το λιπαντικό προσκολλάται για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα!

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                  30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: