Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τέντωμα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτικό βύσμα για πρωκτικό τέντωμα και μέγιστο πρωκτικό τέντωμα

Το τέλειο butt plug για το πρωκτικό τέντωμα είναι αυτό το μεγάλο και βαρύ πρωκτικό βύσμα, το οποίο προσφέρουμε σε τρία μεγέθη (135 mm έως 200 mm ø). Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η ειδική δομή της επιφάνειας, χάρη στην οποία το λιπαντικό προσκολλάται για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα και εξασφαλίζει μικρή τριβή. Ιδανικό για μόνιμη πρωκτική διάταση στους

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το τέλειο butt plug για πρωκτικό τέντωμα είναι αυτό το μεγάλο και βαρύ πρωκτικό βύσμα, το οποίο προσφέρουμε σε τρία μεγέθη. Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η ειδική δομή της επιφάνειας, χάρη στην οποία το λιπαντικό προσκολλάται για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα και εξασφαλίζει μικρή τριβή. Ιδανικό για μόνιμο πρωκτικό τέντωμα για άνδρες. Παρεμπιπτόντως, στο μοντέλο μας αρέσει πολύ μεγάλο και επέλεξε το πολύ μεγάλο butt plug, μέγεθος XL.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το butt plug για πρωκτικό τέντωμα

     

    Το απόλυτα πειστικό σχήμα και οι σωστές ακριβώς διαστάσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν μια διαρκή και σαφώς ορατή διάταση του πρωκτού. Επιπλέον, ένα πειστικό υλικό που είναι επαρκώς σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε το butt plug να γίνεται αισθητό ακριβώς στα σωστά σημεία. Το butt plug μας σας γεμίζει πλήρως και εγγυάται τη μέγιστη ικανοποίηση. Είναι μεγάλα και βαριά και επομένως παραμένουν σταθερά στο έδαφος ενώ τα οδηγείτε. Αυτά τα butt plugs είναι επομένως ιδανικά για προπόνηση και τέντωμα. Η δομή της επιφάνειας εξασφαλίζει ότι το λιπαντικό που χρησιμοποιείται προσκολλάται καλύτερα στο butt plug και μπορείτε να απολαμβάνετε την απόλαυση για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διαλείμματα.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για αυτό το μεγάλο butt plug για ακραίο πρωκτικό τέντωμα

     

    Συνιστούμε το υβριδικό μας λιπαντικό MANCUNT για αυτά τα butt plugs. Αυτό το τζελ συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση αυτών των μεγάλων butt plugs μια εκπληκτική απόλαυση. Απλώστε αρκετό λιπαντικό στο butt plug και εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter". Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Extremeo Spray μας. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς της ακραίας πρωκτικής διάτασης. Το ειδικό αποτέλεσμα του Extremeo προάγει την ευκολότερη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, αλλά μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη αχαλίνωτης διασκέδασης με αυτά τα μεγάλα βύσματα.

     

    Σημαντικές συμβουλές για τη χρήση και τον καθαρισμό ενός μεγάλου butt plug για πρωκτική διάταση:

     

    Αυτό το butt plug είναι κατασκευασμένο από βινύλιο υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικό εστέρα. Το υλικό είναι εύκαμπτο και ολισθηρό. Χάρη στη φανταστική δομή της επιφάνειας, το λιπαντικό παραμένει για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε το butt plug σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε το butt plug, θα πρέπει να το καθαρίσετε καλά. Ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι είναι συνήθως αρκετά. Μπορείτε να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση μόνοι σας για να καθαρίσετε το έντερο πριν χρησιμοποιήσετε το πρωκτικό βύσμα. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "Πρωκτικές πλύσεις" θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία.

     

    Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν τεντώνετε τον πρωκτό

     

    Ο πρωκτός είναι ένα πολύ ευαίσθητο στόμιο. Είναι λιγότερο ελαστικός από τα γεννητικά όργανα και επομένως πρέπει να αντιμετωπίζεται προσεκτικά και με προσοχή.

     

    Θα πρέπει να αποφεύγετε τα ακόλουθα λάθη όταν τεντώνετε τον πρωκτό:

     

    Μην χρησιμοποιείτε δύναμη όταν τεντώνετε τον πρωκτικό σφιγκτήρα! Εάν ο σφιγκτήρας μυς δεν είναι χαλαρός, η διείσδυση είναι δύσκολα δυνατή. Εάν ενεργήσετε πολύ σκληρά, μπορεί να τραυματίσετε σοβαρά τον σφιγκτήρα μυ και τον εντερικό βλεννογόνο. Επομένως: Χρησιμοποιείτε πάντα άφθονο λιπαντικό MANCUNT και τεντώστε αργά!

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο σεξουαλικά παιχνίδια! Εάν δεν υπάρχει κατάλληλο πρωκτικό ερωτικό παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρα, είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε άλλα αντικείμενα. Στη MEO, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε αυτό, επειδή τα αντικείμενα αυτά αυξάνουν τον κίνδυνο τραυματισμού και μόλυνσης. Υπάρχει επίσης ένας καλός λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά πρωκτικά παιχνίδια στην αγορά - έχουν ένα φαρδύ πόδι, το λεγόμενο πώμα. Με άλλα αντικείμενα και παιχνίδια, υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούν μέσα στον πρωκτό.

     

    Η πρωκτική διαστολή είναι μια απίστευτα συναρπαστική πρακτική του σεξ. Η προετοιμασία απαιτεί κάποια προσοχή και κατά τη διάρκεια της διάτασης, χρειάζεται αρκετή προσοχή για να μην παρατραβήξει ο σφιγκτήρας μυς. Εμείς στο MEO, το ηλεκτρονικό κατάστημα για την πρωκτική διάταση, σας συμβουλεύουμε να προσεγγίσετε το θέμα της πρωκτικής διάτασης με προσοχή και ευαισθησία - είναι πάντα διασκεδαστικό να ανακαλύπτεις κάτι νέο στον τομέα της πρωκτικής διάτασης και να μην έχεις δοκιμάσει τα πάντα αμέσως μετά την πρώτη φορά. Προχωρήστε αργά και προσεκτικά - τότε θα λατρέψετε την πρωκτική διαστολή με τα butt plugs μας!

     

    More details:

     

    • Πρωκτική διάταση butt plug σε τρία μεγέθη για μέγιστη πρωκτική διάταση
    • Ιδανικά για μόνιμη πρωκτική διάταση για άνδρες
    • Εξαιρετικά βαριά με φαρδιά βάση
    • Εξαιρετικός σχεδιασμός για έντονη απόλαυση!
    • Με μεγάλο πόδι για εισαγωγή χωρίς χέρια
    • Χρησιμοποιείτε μόνο με υδατοδιαλυτά λιπαντικά (π.χ. Aquameo) ή τα υβριδικά μας λιπαντικά (Mancunt ή Formula X)
    • Υλικό: Αυτά τα butt plugs είναι κατασκευασμένα από βινύλιο υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Οδηγίες φροντίδας: Πλύνετε πριν και μετά από κάθε χρήση και καθαρίστε υγιεινά με σπρέι VERYCLEAN.
    • butt plug παρακαλείστε να τα αποθηκεύετε ξεχωριστά και όχι μαζί με άλλα σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης.
    • Το μέγιστο πρωκτικό τέντωμα ή το μόνιμο πρωκτικό τέντωμα, αλλά και το πρωκτικό τέντωμα για άνδρες μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Θέλετε να τεντώσετε και εσείς τον πρωκτό σας μέσω του πρωκτικού τεντώματος Τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα ειδικό πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση, ένα πρωκτικό βύσμα XL ή ένα butt plug XXL. Η MEO ειδικεύεται στο διάσημο δαχτυλίδι πρωκτικού τεντώματος, στο μεγαλύτερο βύσμα πρωκτικού τεντώματος και ειδικά στο θέμα "πρωκτικό τέντωμα άνδρα". Προσφέρουμε πρωκτικά τεντώματα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα οποία διαφέρουν σαφώς από άλλα προϊόντα για πρωκτικό τέντωμα ή ακραίο πρωκτικό τέντωμα. Συνδυάζουν πολλά πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε σε άλλα πρωκτικά παιχνίδια. Η πρωκτική διαστολή και το ακραίο πρωκτικό τέντωμα απαιτούν το κατάλληλο προϊόν, όπως αυτό το ειδικό, πολύ μεγάλο πρωκτικό βύσμα για μέγιστο πρωκτικό τέντωμα.
    • Μεσαίο: 180 mm x 135 mm ø, Μεγάλο 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 200 mm ø.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Einfach genial!

    Dieser Analplug ist das Nonplusultra in Sachen Analdehnung! Top Material und Oberflächenstruktur. Habe mir Größe M besorgt und brauchte 3 Wochen um ihn endlich reinzubekommen. Inzwischen klappt es schon ganz gut und ich möchte dieses Teil nicht mehr missen. Aber Vorsicht: Nichts für Anfänger!!!

      Αξιολόγηση 

      Grösse Medium

      Wie immer von Meo eine super Qualität
      es macht richtig spas mit ihm zu spielen er dehnt das loch ordentlich und wen er erstmal ganz drin ist ist es ein Hammer geiles gefühlt so ausgefüllt und gedehnt zu sein
      Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

        Αξιολόγηση 

        Training my hole

        I definitely can’t take it but love to use it so stretch my hole. One day! One day! I do find after sitting on it that I can take other toys like my fist dildo easier and quicker than before.

          Αξιολόγηση 

          größe large

          einfach nur gut

            Αξιολόγηση 

            Recomendable

            Recomendable, pero sólo para gente experimentada y con lubricantes de primera.

              Αξιολόγηση 

              Great anal stretcher

              Wow this is great anal stretching toy not for the beginner

                Αξιολόγηση 

                Wahooo!

                Sensations assurées ! Pour les adeptes du XXL seulement !

                  Αξιολόγηση 

                  Sensazione fantastica

                  Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

                  • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
                  Αξιολόγηση 

                  Übung macht den Meister ... GEIL

                  Sitzt perfekt, nur was für geübte! Die Größe Medium ist nicht ohne

                    Αξιολόγηση 

                    Holy Shit!! Are you kidding me?

                    I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I've gotten used to it, I can hardly keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!!!

                    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
                    Αξιολόγηση 

                    Top!

                    Material ist sehr gut. Keine Naht oder sonstige störende Teile. Top! Als "Startertool" für Anfänger aber nicht geeignet.

                      Αξιολόγηση 

                      Questo è il più grande che ho nella mia collezione

                      Materiale molto carino, ma sicuramente non per principianti. Dovrò fare pratica a lungo per questo butt plug!

                      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
                      Αξιολόγηση 

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
                      Αξιολόγηση 

                      Sehr zufrieden mit den Butt Plugs

                      Ich habe alle 4 Butt Plugs aus dieser Serie für das Anal Stretching gekauft und ich bin äußerst zufrieden. Sie verfügen über ein hohes Gewicht und einen breiten Fuß so dass man perfekt auf ihnen reiten kann. Aber das wirkliche Highlight ist das Material (nicht zu hart und nicht zu weich) sowie die spezielle Oberfläche an der das Gleitgel lange haften bleibt und nicht austrocknet. Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

                      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

                      Γράψτε τη δική σας κριτική

                      Πρωκτικό βύσμα για πρωκτικό τέντωμα και μέγιστο πρωκτικό τέντωμα

                      Πρωκτικό βύσμα για πρωκτικό τέντωμα και μέγιστο πρωκτικό τέντωμα

                      Το τέλειο butt plug για το πρωκτικό τέντωμα είναι αυτό το μεγάλο και βαρύ πρωκτικό βύσμα, το οποίο προσφέρουμε σε τρία μεγέθη (135 mm έως 200 mm ø). Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η ειδική δομή της επιφάνειας, χάρη στην οποία το λιπαντικό προσκολλάται για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα και εξασφαλίζει μικρή τριβή. Ιδανικό για μόνιμη πρωκτική διάταση στους

                      Γράψτε τη δική σας κριτική

                      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: