Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τέντωμα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Extreme Anal Stretch - Πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση

Το ακραίο πρωκτικό τέντωμα απαιτεί τα κατάλληλα βύσματα, όπως αυτό το ακραίο πρωκτικό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το μέγεθος και το βάρος που εντυπωσιάζουν, αλλά κυρίως η ειδική δομή της επιφάνειας χάρη στην οποία το λιπαντικό προσκολλάται ιδιαίτερα καλά και εξασφαλίζει μικρή τριβή. Διατίθενται τρία μεγέθη (105 mm έως 155 mm ø) για να διαλέξετε butt plug για να διαλέξετε.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το ακραίο πρωκτικό τέντωμα απαιτεί τα κατάλληλα βύσματα, όπως αυτό το ακραίο πρωκτικό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το μέγεθος και το βάρος που εντυπωσιάζουν, αλλά κυρίως η ειδική δομή της επιφάνειας χάρη στην οποία το λιπαντικό προσκολλάται ιδιαίτερα καλά και εξασφαλίζει μικρή τριβή. Ιδανικό για μόνιμο πρωκτικό τέντωμα για άνδρες! Υπάρχουν τρία μεγέθη για να διαλέξετε. Παρεμπιπτόντως, στο μοντέλο της φωτογραφίας μας αρέσει πολύ μεγάλο και έχει επιλέξει το πολύ μεγάλο butt plug, μέγεθος XL.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το butt plug για πρωκτικό τέντωμα

     

    Το απόλυτα πειστικό σχήμα και οι σωστές ακριβώς διαστάσεις που εξασφαλίζουν μια διαρκή και σαφώς ορατή διάταση του πρωκτού. Επιπλέον, ένα πειστικό υλικό που είναι επαρκώς σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε το butt plug να γίνεται αισθητό ακριβώς στα σωστά σημεία. Το butt plug μας σας γεμίζει πλήρως και εγγυάται τη μέγιστη ικανοποίηση. Είναι μεγάλα και βαριά και επομένως παραμένουν σταθερά στο έδαφος ενώ τα οδηγείτε. Αυτά τα butt plugs είναι επομένως ιδανικά για προπόνηση και τέντωμα. Η δομή της επιφάνειας εξασφαλίζει ότι το λιπαντικό που χρησιμοποιείται προσκολλάται καλύτερα στο butt plug και μπορείτε να απολαμβάνετε την απόλαυση για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διαλείμματα.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για αυτό το μεγάλο butt plug για ακραίο πρωκτικό τέντωμα

     

    Συνιστούμε το υβριδικό μας λιπαντικό MANCUNT για αυτά τα butt plugs. Αυτό το τζελ συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση αυτών των μεγάλων butt plugs μια εκπληκτική απόλαυση. Απλώστε αρκετό λιπαντικό στο butt plug και εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter". Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Extremeo Spray μας. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς της ακραίας πρωκτικής διάτασης. Το ειδικό αποτέλεσμα του Extremeo προάγει την ευκολότερη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, αλλά μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη αχαλίνωτης διασκέδασης με αυτά τα μεγάλα βύσματα.

     

    Σημαντικές συμβουλές για τη χρήση και τον καθαρισμό ενός μεγάλου butt plug για πρωκτική διάταση:

     

    Αυτό το butt plug είναι κατασκευασμένο από βινύλιο υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικό εστέρα. Το υλικό είναι εύκαμπτο και ολισθηρό. Χάρη στη φανταστική δομή της επιφάνειας, το λιπαντικό παραμένει για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε το butt plug σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε το butt plug, θα πρέπει να το καθαρίσετε καλά. Ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι είναι συνήθως αρκετά. Μπορείτε να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση μόνοι σας για να καθαρίσετε το έντερο πριν χρησιμοποιήσετε το πρωκτικό βύσμα. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "Πρωκτικές πλύσεις" θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία.

     

    Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν τεντώνετε τον πρωκτό

     

    Ο πρωκτός είναι ένα πολύ ευαίσθητο στόμιο. Είναι λιγότερο ελαστικός από τα γεννητικά όργανα και επομένως πρέπει να αντιμετωπίζεται προσεκτικά και με προσοχή.

     

    Θα πρέπει να αποφεύγετε τα ακόλουθα λάθη όταν τεντώνετε τον πρωκτό:

     

    Μην χρησιμοποιείτε δύναμη όταν τεντώνετε τον πρωκτικό σφιγκτήρα! Εάν ο σφιγκτήρας μυς δεν είναι χαλαρός, η διείσδυση είναι δύσκολα δυνατή. Εάν ενεργήσετε πολύ σκληρά, μπορεί να τραυματίσετε σοβαρά τον σφιγκτήρα μυ και τον εντερικό βλεννογόνο. Επομένως: Χρησιμοποιείτε πάντα άφθονο λιπαντικό MANCUNT και τεντώστε αργά!

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο σεξουαλικά παιχνίδια! Εάν δεν υπάρχει κατάλληλο πρωκτικό ερωτικό παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρα, είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε άλλα αντικείμενα. Στη MEO, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε αυτό, επειδή τα αντικείμενα αυτά αυξάνουν τον κίνδυνο τραυματισμού και μόλυνσης. Υπάρχει επίσης ένας καλός λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά πρωκτικά παιχνίδια στην αγορά - έχουν ένα φαρδύ πόδι, το λεγόμενο πώμα. Με άλλα αντικείμενα και παιχνίδια, υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούν μέσα στον πρωκτό.

     

    Η πρωκτική διαστολή είναι μια απίστευτα συναρπαστική πρακτική του σεξ. Η προετοιμασία απαιτεί κάποια προσοχή και κατά τη διάρκεια της διάτασης, χρειάζεται αρκετή προσοχή για να μην παρατραβήξει ο σφιγκτήρας μυς. Εμείς στο MEO, το ηλεκτρονικό κατάστημα για την πρωκτική διάταση, σας συμβουλεύουμε να προσεγγίσετε το θέμα της πρωκτικής διάτασης με προσοχή και ευαισθησία - είναι πάντα διασκεδαστικό να ανακαλύπτεις κάτι νέο στον τομέα της πρωκτικής διάτασης και να μην έχεις δοκιμάσει τα πάντα αμέσως μετά την πρώτη φορά. Προχωρήστε αργά και προσεκτικά - τότε θα λατρέψετε την πρωκτική διαστολή με τα butt plugs μας!

     

    More details:

     

    • Anal Stretching butt plug σε τρία μεγέθη
    • Ιδανικά για μόνιμη πρωκτική διάταση για άνδρες
    • Εξαιρετικά βαριά με φαρδιά βάση
    • Εξαιρετικός σχεδιασμός για έντονη απόλαυση!
    • Με μεγάλο πόδι για εισαγωγή χωρίς χέρια
    • Χρησιμοποιήστε το μόνο με υδατοδιαλυτά λιπαντικά (π.χ. Aquameo) ή τα υβριδικά μας λιπαντικά (Mancunt ή Formula X)
    • Υλικό: Αυτά τα butt plugs είναι κατασκευασμένα από βινύλιο υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Οδηγίες φροντίδας: Πλύνετε πριν και μετά από κάθε χρήση και καθαρίστε υγιεινά με σπρέι VERYCLEAN.
    • butt plug παρακαλείστε να τα αποθηκεύετε ξεχωριστά και όχι μαζί με άλλα σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης.
    • Το μέγιστο πρωκτικό τέντωμα ή το μόνιμο πρωκτικό τέντωμα, αλλά και το πρωκτικό τέντωμα για άνδρες μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Θέλετε να τεντώσετε και εσείς τον πρωκτό σας μέσω του πρωκτικού τεντώματος Τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα ειδικό πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση, ένα πρωκτικό βύσμα XL ή ένα butt plug XXL. Η MEO ειδικεύεται στο διάσημο δαχτυλίδι πρωκτικού τεντώματος, στο μεγαλύτερο βύσμα πρωκτικού τεντώματος και ειδικά στο θέμα "πρωκτικό τέντωμα άνδρα". Προσφέρουμε πρωκτικά τεντώματα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα οποία διαφέρουν σαφώς από άλλα προϊόντα για πρωκτικό τέντωμα ή ακραίο πρωκτικό τέντωμα. Συνδυάζουν πολλά πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε σε άλλα πρωκτικά παιχνίδια. Η πρωκτική διαστολή και το ακραίο πρωκτικό τέντωμα απαιτούν το κατάλληλο προϊόν, όπως αυτό το ειδικό, πολύ μεγάλο πρωκτικό βύσμα για μέγιστο πρωκτικό τέντωμα.

    • Μεσαίο: 180 mm x 105 mm ø, Μεγάλο 220 mm x 130 mm ø, X-Large 260 mm x 155 mm ø.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Vollkommen begeistert

    Nicht nur die Form ist genial, sondern auch das Material bzw. die Oberfläche. Absolut empfehlenswert! DANKE!!!!!!

      Αξιολόγηση 

      Stinkt und schon kaputt

      der Plug geht garnicht 3 mal gebraut und schon Risse und stinken tut er auch

        Αξιολόγηση 

        Bought the biggest size

        Bought the biggest size and haven’t quite got it all yet but so close and very comfortable every time I try. Think I could manage if I could hold off on cumming a little while longer, think I might go try now!

        • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Ein Festival der analen Orgasmen

        Es ist beeindruckend, wenn man ihn zum ersten Mal auspackt und man zweifelt, ob man überhaupt in der Lage sein wird, die erste Stufe zu versenken. Aber es geht rein, es geht wirklich rein, am Anfang ist es ein bisschen schwer, wenn man nicht vorgedehnt hat, aber wer es hatte, hatte es, und die ersten beiden Stufen öffnen sich allmählich in deinem Körper. Der Druck auf die Prostata ist extrem geil und die ersten Krämpfe beginnen in Deinem Körper. Abhängig von deiner Geilheit und deinem Rhythmus könntest du hier ejakulieren, ohne dich zu berühren. Ein Festival der analen Orgasmen und zwar so lange, wie dein Körper es aushält.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Maximale Anal Dehnung

        Was für ein absolut ausfüllendes Gefühl, wenn die richtige Größe gefunden ist.
        Sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis!!!
        Sogar ansatzweise zum dauerhaften Tragen geeignet...

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Davvero un gigantesco butt plug

        Davvero un gigantesco butt plug. L'enorme circonferenza significa che, non importa quanto lontano lo metti, sperimenterai comunque il tuo orgasmo molto più forte. Il prezzo è alto per qualcosa che potresti descrivere come "un blocco di silicone", ma se ti piace solido e pesante, questo plug anale è la scelta giusta e vale il suo prezzo.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        I love it

        i found it a little hard to get use to butt now i love it

          Αξιολόγηση 

          Echt cool

          Mamamia ! Nichts für Anfänger aber wenn der Plug erstmal drin ist suuuper. Haben erst die Größe M bestellt und gleich danach noch L. Passen beide super, auch super Material, saugt sich nicht fest, gibt beim sitzen immer Feedback "wie hey ich bin noch da", ist echt irre ständig diese geile Stimulation und Dehnung. Für mich und Männer die auf extreme Analdehnung stehen sind die Plugs echt cool.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Feels awesome

          Comfortable, hard to get in if you are not really warmed up first

            Αξιολόγηση 

            Très satisfait

            J'ai acheté les 4 butt plugs de cette série et je suis extrêmement satisfait. Elles ont un poids élevé et un pied large pour que vous puissiez les monter parfaitement. Mais le véritable point fort est le matériau (ni trop dur, ni trop mou) ainsi que la surface spéciale sur laquelle le lubrifiant adhère longtemps et ne sèche pas. Je recommande vivement le butt plug. Peut-être pas adapté aux débutants, mais il y a trois tailles au choix.

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Extreme Anal Stretch - Πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση

            Extreme Anal Stretch - Πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση

            Το ακραίο πρωκτικό τέντωμα απαιτεί τα κατάλληλα βύσματα, όπως αυτό το ακραίο πρωκτικό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το μέγεθος και το βάρος που εντυπωσιάζουν, αλλά κυρίως η ειδική δομή της επιφάνειας χάρη στην οποία το λιπαντικό προσκολλάται ιδιαίτερα καλά και εξασφαλίζει μικρή τριβή. Διατίθενται τρία μεγέθη (105 mm έως 155 mm ø) για να διαλέξετε butt plug για να διαλέξετε.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: