Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Δαχτυλίδι πέους TPE - 3D σπείρα

Με έναν φαρδύ δακτύλιο πούτσου, θα έχετε άφθονη δύναμη κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν τραβιέται πάνω από το μη όρθιο πέος, αυτός ο εξαιρετικός δακτύλιος πέους σας δίνει μια διογκωμένη στύση και μια εντελώς μεγάλη αντοχή χάρη στην προκύπτουσα επίδραση της στάσης του αίματος.

Περισσότερες πληροφορίες

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με έναν φαρδύ δακτύλιο πούτσου, θα έχετε άφθονη δύναμη κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν τραβιέται πάνω από το μη όρθιο πέος, αυτός ο εξαιρετικός δακτύλιος πέους σας δίνει μια διογκωμένη στύση και εντελώς μεγάλη αντοχή χάρη στο αποτέλεσμα της στάσης του αίματος που προκύπτει.

     

    Δεδομένου ότι ο δακτύλιος πέους είναι ελαστικός, προσαρμόζεται με ευελιξία στα περισσότερα μεγέθη πέους. Το φιλικό προς το δέρμα TPE είναι ιδιαίτερα μαλακό και επιτρέπει βέλτιστη εφαρμογή και άνετη εφαρμογή.

     

    Τι κάνει τον δακτύλιο πέους TPE τόσο ξεχωριστό και ποια πλεονεκτήματα μου προσφέρει

     

    Μπορείτε να απολαύσετε οργασμούς που κόβουν την ανάσα με τον φαρδύ, εύκαμπτο δακτύλιο πέους της MEO®. Ο δακτύλιος πέους θα σας πείσει κατά τη διάρκεια του σεξ ή του σόλο σεξ με τόσο εκπληκτικό τρόπο που σύντομα δεν θα θέλετε να τον αποχωριστείτε. Αυτός ο δακτύλιος πέους από TPE ταιριάζει τέλεια και προσφέρει σκληρή στύση με το αποτέλεσμα της στάσης του αίματος, για το οποίο πρέπει να είστε περήφανοι! Σε σύγκριση με ένα δαχτυλίδι πέους από σιλικόνη, το δαχτυλίδι πέους από TPE σας προσφέρει ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα: μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με όλα τα λιπαντικά με βάση το νερό ή τη σιλικόνη.

     

    Υλικό και φροντίδα του δακτυλίου πέους TPE:

     

    Το φιλικό προς το δέρμα TPE αυτού του δακτυλίου πέους χαρακτηρίζεται από τη μη πορώδη επιφάνειά του. Αυτή η ιδιότητα καθιστά το δαχτυλίδι πέους εξαιρετικά υγιεινό. Ο δακτύλιος πέους απορροφά και αποθηκεύει γρήγορα τη θερμότητα του σώματός σας. Για τη χρήση λιπαντικών με δαχτυλίδια πέους από TPE, συνιστούμε ένα υβριδικό λιπαντικό όπως το STROKE by MEO ®. Αυτό είναι απαλό για το υλικό και εξασφαλίζει ότι θα έχετε κάτι από το νέο σας δαχτυλίδι πέους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο δακτύλιος πέους μας καθαρίζεται γρήγορα και εύκολα με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Μπορώ να βλάψω το πέος μου με ένα δαχτυλίδι πέους

     

    Τα δαχτυλίδια πέους απόανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ δημοφιλή στους πελάτες μας επειδή είναι οπτικά πιο εντυπωσιακά και προσφέρουν πλεονεκτήματα από άποψη υγιεινής και λειτουργικότητας. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε δακτυλίδια πέους από ανοξείδωτο χάλυβα που είναι πολύ μικρά, υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείτε να αφαιρέσετε το δακτυλίδι πέους. Ο κίνδυνος με ένα δαχτυλίδι πέους από ελαστικό υλικό είναι πολύ μικρότερος, καθώς το δαχτυλίδι μπορεί εύκολα να κοπεί και να αφαιρεθεί.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Εύκαμπτος δακτύλιος πέους
    • Υλικό: TPE
    • Εσωτερική διάμετρος 20 mm, εξωτερική διάμετρος 40 mm, ύψος 10 mm (πολύ ελαστικό υλικό).
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα λιπαντικά σιλικόνης ή λιπαντικά με βάση το νερό
    • Δακτύλιος πέους για αρχάριους και προχωρημένους. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι πέους, το Cock Ring μας είναι η τέλεια επιλογή. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα μοντέλα, όπως ένα δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δαχτυλίδι πέους από σιλικόνη ή ένα μεταλλικό δαχτυλίδι πέους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για δαχτυλίδια πέους.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δαχτυλίδι πέους TPE - 3D σπείρα

    Δαχτυλίδι πέους TPE - 3D σπείρα

    Με έναν φαρδύ δακτύλιο πούτσου, θα έχετε άφθονη δύναμη κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν τραβιέται πάνω από το μη όρθιο πέος, αυτός ο εξαιρετικός δακτύλιος πέους σας δίνει μια διογκωμένη στύση και μια εντελώς μεγάλη αντοχή χάρη στην προκύπτουσα επίδραση της στάσης του αίματος.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: