Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μάσκες ματιών & Δεμένα μάτια

Ενημερωτικό δελτίο

Ανατομική μάσκα ματιών BDSM για Sensory Deprivation

Η στέρηση των αισθήσεων στο πλαίσιο του BDSM αποσκοπεί στο να μπλοκάρει μια αίσθηση -στην προκειμένη περίπτωση την όραση- προκειμένου να οξύνει τις άλλες αισθήσεις και να αυξήσει έτσι την ένταση της αίσθησης. Η ανατομική, απολύτως αδιαφανής μάσκα ματιών μας σας εγγυάται ακριβώς αυτή την εμπειρία. Δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ BDSM, αλλά η είσοδος σε αισθήσεις που κόβουν την ανάσα.

Περισσότερες πληροφορίες

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η στέρηση των αισθήσεων στο πλαίσιο του BDSM αποσκοπεί στο να μπλοκάρει μια αίσθηση -στην προκειμένη περίπτωση την όραση- προκειμένου να οξύνει τις άλλες αισθήσεις και να αυξήσει έτσι την ένταση της αίσθησης. Η ανατομική, απολύτως αδιαφανής μάσκα ματιών μας σας εγγυάται ακριβώς αυτή την εμπειρία. Δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ BDSM, είναι η πύλη για αισθήσεις που κόβουν την ανάσα.

     

    Είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τον έλεγχο Αυτή η μάσκα ματιών θα φέρει την επανάσταση στην επόμενη συνεδρία BDSM που θα κάνετε!

     

    Η απενεργοποίηση της αίσθησης της όρασής σας με μια μάσκα ματιών δημιουργεί μια έντονη βύθιση στις άλλες αισθήσεις. Κάθε ήχος, όσο ήσυχος κι αν είναι, τα πιο λεπτά αγγίγματα και οι λεπτές μυρωδιές γίνονται ξαφνικά πολύ πιο παρόντα. Στο πλαίσιο ενός σεναρίου BDSM, η μάσκα ματιών επιτρέπει στον χρήστη να χαθεί σε ένα είδος παράδοσης, να εγκαταλείψει τον έλεγχο και να βυθιστεί πλήρως στη στιγμή. Αυτή η κατάσταση αυξημένης ευαισθησίας και ταυτόχρονης αισθητής ανυπεράσπισης εμβαθύνει την εμπειρία, κάνοντάς την πιο έντονη και αξέχαστη. Είναι ακριβώς αυτή η αυξημένη αισθητηριακή αντίληψη που καθιστά τη μάσκα ματιών Sensory Deprivation απαραίτητο συστατικό στον κόσμο του BDSM.

     

    Γιατί αυτή η μάσκα ματιών είναι το must-have για όλους τους λάτρεις του BDSM:

     

    • Υλικά υψηλής ποιότητας: Το εξωτερικό της μάσκας ματιών είναι κατασκευασμένο από λεπτό μετάξι μουριάς και βελούδινα μαλακό spandex. Η εσωτερική επένδυση από αφρό μνήμης εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή.
    • τρισδιάστατος σχεδιασμός: Χάρη στην τρισδιάστατη δομή, η αδιαφανής μάσκα ματιών BDSM προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του προσώπου. Μια ασπίδα φωτός στη γέφυρα της μύτης εμποδίζει τη διείσδυση του φωτός, ώστε να υπάρχει απόλυτο σκοτάδι ακόμη και σε φωτεινό περιβάλλον.
    • Καμία πίεση στα μάτια: Ο καινοτόμος τρισδιάστατος σχεδιασμός διασφαλίζει ότι τα μάτια δεν περιορίζονται ακόμη και όταν είναι ανοιχτά, ενώ ακόμη και οι βλεφαρίδες παραμένουν ανέπαφες. Αυτό εγγυάται μια χαλαρή και ευχάριστη συνεδρία BDSM.
    • Ρυθμιζόμενος ιμάντας κεφαλής: Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας με αγκράφα καθιστά τη μάσκα κατάλληλη για περιφέρεια κεφαλής από 40 cm έως 75 cm. Μην ανησυχείτε για λουριά κεφαλής που είναι πολύ κοντά ή πολύ μακριά, η μάσκα ματιών BDSM ταιριάζει τέλεια στο κεφάλι σας.

     

    Όχι μόνο η κοινότητα BDSM, αλλά και άλλοι πελάτες μας παγκοσμίως είναι ενθουσιασμένοι με αυτή τη μάσκα ματιών και εκτιμούν την ένταση και την ποιότητα της εμπειρίας που προσφέρει αυτή η υψηλής ποιότητας μάσκα.

     

    Πώς μπορεί να συνδυαστεί η μάσκα ματιών με άλλα αξεσουάρ BDSM

     

    Η μάσκα ματιών μας για το Sensory Deprivation είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ BDSM, είναι το κλειδί για μια πιο έντονη αισθησιακή εμπειρία. Συνδυάστε τη μάσκα ματιών με χειροπέδες χεριών και ποδιών για να προσθέσετε το στοιχείο του περιορισμού της κίνησης. Ή χρησιμοποιήστε ένα αποτελεσματικό φίμωτρο που όχι μόνο κάνει μια δήλωση αλλά περιορίζει περαιτέρω την επικοινωνία και εντείνει το αίσθημα της υποταγής. Προτιμήστε τις αντιθέσεις, όπως η απόλαυση με το γαργαλιστικό φτερό μας και το συναρπαστικό σετ κεριών από τον Dr. Sado, όπου οι αυξημένες αισθήσεις αντιλαμβάνονται πολύ πιο έντονα κάθε σταγόνα καυτού κεριού και κάθε λεπτό άγγιγμα με το φτερό. Ένα κουπί BDSM ή ένα μαστίγιο μπορεί στη συνέχεια να προσφέρει άλλες εκπληκτικές στιγμές....

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Ορίστε η λίστα με τα προϊόντα που θα βρείτε στο διαδίκτυο:

     

    • BDSM μάσκα ματιών για αισθητηριακή στέρηση
    • Υλικό: Μετάξι μουριάς, spandex, αφρός μνήμης
    • Ρυθμιζόμενο μέγεθος. Κατάλληλο για περιφέρεια κεφαλής από 40 cm έως 75 cm.
    • Οδηγίες φροντίδας: Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μάσκας ματιών BDSM, συνιστούμε το πλύσιμο στο χέρι με ουδέτερο απορρυπαντικό. Παρακαλείστε να μην πλένετε στο πλυντήριο και να την αφήνετε να στεγνώσει σε σκιερό μέρος.
    • Ηλεκτρονικό κατάστημα για μάσκες BDSM: Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο της MEO, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για αποκλειστικές μάσκες bondage και BDSM. Ανακαλύψτε τη μαγευτική μας επιλογή από μάσκες BDSM που έχουν δημιουργηθεί με αγάπη. Είτε ψάχνετε για μια δερμάτινη μάσκα υψηλής ποιότητας με την υψηλότερη άνεση και ποιότητα φθοράς, είτε για μια μάλλον φανταχτερή μάσκα από spandex για την απόλυτη αισθησιακή εμπειρία - η επιλογή μας δεν αφήνει τίποτα στην επιθυμία σας. Οι ειδικοί μας έχουν το δάχτυλό τους στο σφυγμό και αναζητούν πάντα τα πιο καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα για να κάνουν την εμπειρία σας ασύγκριτη. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και το στυλ, σας προσφέρουμε επίσης ελκυστικές μάσκες λατέξ για ένα εντελώς νέο επίπεδο απόλαυσης. Για τους πιο τολμηρούς, προσφέρουμε συναρπαστικές μάσκες αερίου που θα απογειώσουν την εμπειρία σας στο BDSM σε ένα νέο και συναρπαστικό επίπεδο. Με έμφαση στον ελκυστικό σχεδιασμό και τα υψηλής ποιότητας υλικά, η MEO δεν προσφέρει συνηθισμένα προϊόντα, αλλά υπόσχεται αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες. Με τις μάσκες BDSM που διαθέτουμε, μπορείτε να κάνετε τις προσωπικές σας στιγμές ακόμα πιο αξέχαστες. Ανακαλύψτε τον κόσμο του BDSM με τη MEO και αφήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες και φαντασιώσεις να γίνουν πραγματικότητα. Γιατί με τη MEO, ο πόθος σας είναι το πάθος μας!

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Αξιολόγηση 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Αξιολόγηση 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Αξιολόγηση 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Αξιολόγηση 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Αξιολόγηση 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Γράψτε τη δική σας κριτική

                Ανατομική μάσκα ματιών BDSM για Sensory Deprivation

                Ανατομική μάσκα ματιών BDSM για Sensory Deprivation

                Η στέρηση των αισθήσεων στο πλαίσιο του BDSM αποσκοπεί στο να μπλοκάρει μια αίσθηση -στην προκειμένη περίπτωση την όραση- προκειμένου να οξύνει τις άλλες αισθήσεις και να αυξήσει έτσι την ένταση της αίσθησης. Η ανατομική, απολύτως αδιαφανής μάσκα ματιών μας σας εγγυάται ακριβώς αυτή την εμπειρία. Δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ BDSM, αλλά η είσοδος σε αισθήσεις που κόβουν την ανάσα.

                Γράψτε τη δική σας κριτική

                Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: