Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Μορφοποιήσιμο θερμοενεργό πρωκτικό βύσμα από Silexpan

Αποκτήστε αυτό το υπέροχα μαλακό butt plug σήμερα και απολαύστε την εκπληκτική αίσθηση του να είστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ! Το αποκορύφωμα: Το butt plug είναι θερμοαντιδραστικό, μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ιδέες σας και σας εγγυάται μια απολύτως εξατομικευμένη εμπειρία πρωκτικού σεξ.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αποκτήστε αυτό το υπέροχα μαλακό butt plug σήμερα και απολαύστε την εκπληκτική αίσθηση του να είστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ! Το κυριότερο: Το butt plug είναι θερμοενεργό, μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ιδέες σας και σας εγγυάται μια απολύτως ατομική εμπειρία πρωκτικού σεξ.

     

    Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του μικρού, μεσαίου ή μεγάλου πρωκτικού βύσματος για να ζήσετε την εκπληκτική αίσθηση του να τεντώνεστε και να γεμίζετε πλήρως - ή να δημιουργήσετε το δικό σας τέλειο σχήμα!

     

    Κατασκευασμένο από τη μοναδική σιλικόνη Silexpan, το butt plug μπορεί να διαμορφωθεί πριν από την εισαγωγή και να διαμορφωθεί από εσάς για να δημιουργήσετε το δικό σας ατομικό σχέδιο. Χάρη στην τεχνολογία Thermo-Reactive Technology, το πρωκτικό βύσμα μπορεί να τοποθετηθεί στο ψυγείο για να κρυώσει και να σκληρύνει ή σε ζεστό νερό ή στο φούρνο μικροκυμάτων για να θερμανθεί και να διαμορφωθεί. Η βάση αναρρόφησης κολλάει τέλεια σε οποιαδήποτε λεία, σταθερή επιφάνεια, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το butt plug χωρίς χέρια. Διασκεδάστε με το παιχνίδι της θερμοκρασίας και το πιο ξεχωριστό πρωκτικό σεξ που είχατε ποτέ!


    Highlights:

    • Ατομικά διαμορφώσιμο: Με όποιον τρόπο κι αν πιέσετε και λυγίσετε το πρωκτικό βύσμα, διατηρεί το επιθυμητό σχήμα!

    • Φαινόμενο μνήμης: Διατηρεί το επιθυμητό σχήμα.

    • Αντιδρά στη ζέστη και στο κρύο: Γίνεται πιο μαλακό/σκληρό.

    • Βάση αναρρόφησης: Ιδανικό για βόλτα χωρίς χέρια.

     

    Το butt plug μας είναι απολύτως σταθερό και ταυτόχρονα ευχάριστα εύκαμπτο. Μπορείτε να διαμορφώσετε το πρωκτικό βύσμα ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και θα διατηρήσει το επιθυμητό σχήμα για εύλογο χρονικό διάστημα (φαινόμενο μνήμης). Αν θέλετε να είναι ευχάριστα μαλακό, θερμάνετέ το (θέρμανση), αν προτιμάτε να είναι σκληρό και δυνατό, ψύξτε το (ψυγείο).

     

    Αυτό το πρωκτικό παιχνίδι από υψηλής ποιότητας σιλικόνη Silexpan είναι μη πορώδες και χωρίς φθαλικό εστέρα. Προστατέψτε το υψηλής ποιότητας υλικό αποφεύγοντας τη χρήση λιπαντικών σιλικόνης. Καθαρίστε το butt plug μετά τη χρήση με ήπιο σαπούνι ή το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Διαστάσεις:

     

    • 5 cm στην ευρύτερη διάμετρο, 2,3 cm στη στενότερη διάμετρο
    • MEDIUM - 11 cm συνολικό μήκος, 10 cm μήκος εισαγωγής, 6,5 cm στην ευρύτερη διάμετρο, 2,8 cm διάμετρος στη στενότερη διάμετρο
    • ΜΕΓΑΛΟ - 13 cm συνολικό μήκος, 12 cm μήκος εισαγωγής, 7,5 cm στην ευρύτερη διάμετρο, 3,3 cm διάμετρος στη στενότερη διάμετρο

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Υλικό: Squeeze It butt plug κατασκευασμένο από σιλικόνη Silexpan
    • Κατασκευασμένο με πατενταρισμένη επαναστατική φόρμουλα για ρεαλιστική αίσθηση.
    • Δεν είναι συμβατό με λιπαντικό σιλικόνης. Συνιστούμε το λιπαντικό μας με βάση το νερό Aquameo.
    • Το σπρέι EXTREMEO χαλαρώνει τον πρωκτό και διευκολύνει την τοποθέτηση μεγάλων butt plugs.
    • Μορφοποιείται με θέρμανση σε βραστό νερό ή στο φούρνο μικροκυμάτων
    • Δροσίζεται και σκληραίνει στο ψυγείο
    • Διατίθεται σε τρία μεγέθη: μικρό, μεσαίο και μεγάλο
    • Αυτό το υλικό είναι φιλικό προς το δέρμα, εξαιρετικά εύκαμπτο και υπέροχα μαλακό αλλά και ανθεκτικό. Ταιριάζει πάντα τέλεια και αισθάνεται υπέροχα!

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ottimo toy!

    Ottimo toy! Discreto nelle dimensioni, ottimo per iniziare. Colore e materiale stupendi!
    La ventosa lo rende perfetto per essere utilizzato sistemandolo su una superficie piana come la parete della doccia e la testiera del letto

      Αξιολόγηση 

      Cumfort Squueze!

      Bought the 3” and haven’t quite got it all yet but so close and very comfortable every time I try. Think I could manage if I could hold off on cumming a little while longer, think I might go try now!

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Μορφοποιήσιμο θερμοενεργό πρωκτικό βύσμα από Silexpan

      Μορφοποιήσιμο θερμοενεργό πρωκτικό βύσμα από Silexpan

      Αποκτήστε αυτό το υπέροχα μαλακό butt plug σήμερα και απολαύστε την εκπληκτική αίσθηση του να είστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ! Το αποκορύφωμα: Το butt plug είναι θερμοαντιδραστικό, μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ιδέες σας και σας εγγυάται μια απολύτως εξατομικευμένη εμπειρία πρωκτικού σεξ.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: