Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Ανοξείδωτο δαχτυλίδι πέους

Ο συμπαγής μεταλλικός δακτύλιος πέους από φιλικό προς το δέρμα και υγιεινό ανοξείδωτο ατσάλι σας προσφέρει έντονες στιγμές χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του και εξασφαλίζει ένα πέος σκληρό σαν βράχος.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο συμπαγής δακτύλιος πέους από φιλικό προς το δέρμα και υγιεινό ανοξείδωτο ατσάλι σας προσφέρει έντονες στιγμές χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του και εξασφαλίζει ένα πέος σκληρό σαν βράχος.

     

    Το υπέροχο στρογγυλό σχήμα με πλάτος 20 mm, το χωρίς ραφές φινίρισμα και ο σπορ σχεδιασμός εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο άνεσης στη χρήση, δεν αποσπούν την προσοχή από τα ουσιώδη και εγγυώνται σεξ μακράς διάρκειας χάρη στο αποτέλεσμα παράτασης της στύσης!

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο δακτύλιος πέους από ανοξείδωτο ατσάλι

     

    Το ευγενές υλικό και ο αρρενωπός σχεδιασμός καθιστούν αυτό το δαχτυλίδι πέους πραγματικό πόλο έλξης και σας υπόσχονται μια εντυπωσιακή στύση.

     

    Ποια είναι τα οφέλη ενός δακτυλίου πέους

     

    Εάν αποφασίσετε να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους, η ροή του αίματος στο πέος αυξάνεται, καθιστώντας το πέος πιο σκληρό και πιο παχύ. Αυτή η επίδραση της συμφόρησης του αίματος σημαίνει ότι μπορείτε αυτομάτως να αντέξετε περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ! Ακόμη και μετά τον οργασμό, το πέος μπορεί να παραμείνει σκληρό λόγω του εφαρμοζόμενου δακτυλίου πέους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρατείνετε φυσικά το σεξ.

     

    Πώς χρησιμοποιείτε έναν δακτύλιο πέους

     

    Ένας δακτύλιος πέους φοριέται γύρω από το πέος και το όσχεο. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος μέσω της προκύπτουσας πίεσης στο πέος, η οποία στη συνέχεια κάνει το πέος πολύ πιο σκληρό και μεγαλύτερο. Ο δακτύλιος πέους μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για την αρχική στυτική δυσλειτουργία. Ωστόσο, χρησιμοποιείται συνήθως για την αύξηση της αντοχής κατά τη διάρκεια του σεξ.

     

    Πού μπορώ να αγοράσω ένα δαχτυλίδι πέους

     

    Η MEO ® είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές όταν πρόκειται για δαχτυλίδια πέους. Στο κατάστημά μας www.meo.de διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία δακτυλίων πέους. Είτε ψάχνετε για ένα δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δερμάτινο δαχτυλίδι πέους, ένα δαχτυλίδι πέους από σιλικόνη ή άλλα δαχτυλίδια πέους που θα σας βοηθήσουν να έχετε σκληρή στύση, μπορείτε να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι πέους από εμάς με εμπιστοσύνη και διακριτικότητα.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω ένα δαχτυλίδι πέους

     

    Ο καθαρισμός ενός δακτυλίου πέους είναι πολύ εύκολος. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το καθαρίσετε με σαπούνι και νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας VERYCLEAN για υγιεινή φροντίδα. Το σπρέι μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά υλικά και απομακρύνει όχι μόνο τα σωματικά υγρά αλλά και τα λιπαντικά.

     

    Πώς βάζω ένα δαχτυλίδι πέους και τι άλλο πρέπει να γνωρίζω

     

    Στην περιοχή λήψης μας, σας προσφέρουμε έναν λεπτομερή, εικονογραφημένο οδηγό, σημαντικά κριτήρια επιλογής που πρέπει να προσέξετε και περαιτέρω πληροφορίες για λήψη.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Δαχτυλίδι πέους για την επίδραση της στάσης του αίματος
    • Υλικό: ανοξείδωτος χάλυβας
    • Σατιναρισμένη επιφάνεια με προφίλ ελαστικού
    • Donut Σχήμα
    • Διαστάσεις: 20 mm πλάτος x 9 mm πάχος
    • Διατίθεται σε 2 εσωτερικές διαμέτρους 45 mm και 50 mm

     

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Cock Ring

    Io e il mio compagno lo abbiamo trovato meraviglioso. Ha aumentato la durata del rapporto e il suo orgasmo è stato più intenso del solito.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Geil, geil, geil

    Geiler Cock Ring, super Gewicht, trage den Ring den ganzen Tag. Macht eine geile Beule im Slip. Zeichnet sich auch geil unter Radlerhosen super ab. Perfekt fürs Gym

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Ανοξείδωτο δαχτυλίδι πέους

    Ανοξείδωτο δαχτυλίδι πέους

    Ο συμπαγής μεταλλικός δακτύλιος πέους από φιλικό προς το δέρμα και υγιεινό ανοξείδωτο ατσάλι σας προσφέρει έντονες στιγμές χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του και εξασφαλίζει ένα πέος σκληρό σαν βράχος.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: