Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

MaxRestraint™ - Συλλογή BDSM San Francisco

Απολαύστε τον απόλυτο έλεγχο με το MaxRestraint™ της MEO®. Αυτό το αξεσουάρ BDSM έχει αναπτυχθεί ειδικά για να δένει σφιχτά τα άνω χέρια πίσω από την πλάτη. Αυτό καθιστά το MaxRestraint™ ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα δέσεώς μας για προχωρημένες πρακτικές.

Περισσότερες πληροφορίες

1893/00

112,90 €


-20,00 €

92,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Απολαύστε τον απόλυτο έλεγχο με το MaxRestraint™ της MEO®. Αυτό το αξεσουάρ BDSM έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δένει σφιχτά τα άνω χέρια πίσω από την πλάτη. Αυτό καθιστά το MaxRestraint™ ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα bondage για προχωρημένες πρακτικές.

    Συνδυάστε το MaxRestraint™ με τις δερμάτινες χειροπέδες μας, για παράδειγμα, για να συνδέσετε τα χέρια μπροστά από τον κορμό και να βάλετε τον υποτακτικό σας σύντροφο σε μια εξαιρετικά περιοριστική και ακίνητη θέση. Σε αυτή τη θέση, είναι εντελώς στο έλεος των φαντασιώσεών σας και βιώνει μια έντονη μορφή κυριαρχίας και υποταγής.

    MaxRestraint™ από γνήσιο δέρμα:

    Τα προϊόντα από γνήσιο δέρμα είναι δημοφιλή και εκτιμούνται από τους λάτρεις του bondage σε όλο τον κόσμο. Το δέρμα προσφέρει μια ασύγκριτη αίσθηση και αποπνέει μια ευχάριστη, χαρακτηριστική οσμή. Στη MEO®, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα και την προέλευση των υλικών μας. Επιλέγουμε μόνο δέρματα υψηλής ποιότητας που επεξεργάζονται από τους καλύτερους σαγματοποιούς της χώρας. Αυτή η τεχνογνωσία εγγυάται ότι τα προϊόντα μας δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστα, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικά και κατάλληλα για εντατική χρήση.

    Η πολυετής εμπειρία στην κατασκευή εξοπλισμού BDSM επιτρέπει στη MEO® να αναπτύσσει προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια. Κάθε λεπτομέρεια, από την επιλογή του δέρματος μέχρι το τελικό φινίρισμα, εξετάζεται προσεκτικά, ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν αντανακλά το βαθύ πάθος και την αυστηρή φιλοσοφία ποιότητας της MEO®.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • MaxRestraint™
    • Υλικό: δέρμα υψηλής ποιότητας
    • Χαρακτηριστικά: ρυθμιζόμενο σε μέγεθος και μπορεί να κλειδώσει με ένα μικρό λουκέτο αν χρειαστεί
    • Μέγεθος: 30,5 x 7,6 cm
    • Αξεσουάρ: λουκέτο με δύο κλειδιά, οδηγίες φροντίδας
    • Η συλλογή "San Francisco" της MEO® είναι ένας φόρος τιμής στη θρυλική ελευθερία και τη δημιουργική ενέργεια της κοινότητας BDSM και φετίχ του Σαν Φρανσίσκο. Κάθε προϊόν αυτής της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει και να γιορτάζει τα όρια της λαγνείας και του πάθους. Με έντονο μάτι για ποιότητα και μια καρδιά γεμάτη αφοσίωση στο φετίχ και το BDSM, δημιουργήσαμε προϊόντα που αντικατοπτρίζουν την πλούσια ιστορία BDSM του Σαν Φρανσίσκο, αλλά και το ζωντανό παρόν του.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ellenbogen / Armfessel

    Einfach, effizient und hält es es verspricht: mit zwei Handgriffen sind die Oberarme nach hinten fixiert und durch die verschiedenen Lochweiten weder zu lose noch zu fest. Das mitgelieferte Schlöschen ist natürlich nochmal ein Extrakick fürs Kopfkino!:) schön auch, dass man direkt einen Samtbeutel dabei hat, worin man die Fessel sicher verstauen kann. Übrigens: komplett Bewegungslos muss ja auch nicht immer sein: es hat durchaus etwas für sich Sub mit so hübsch verschnürten Ärmchen kleinere Bedieungsarbeiten machen zu lassen -und wenn dann doch was runter fällt...nunja..denkt euch den Rest :)

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    MaxRestraint™ - Συλλογή BDSM San Francisco

    MaxRestraint™ - Συλλογή BDSM San Francisco

    Απολαύστε τον απόλυτο έλεγχο με το MaxRestraint™ της MEO®. Αυτό το αξεσουάρ BDSM έχει αναπτυχθεί ειδικά για να δένει σφιχτά τα άνω χέρια πίσω από την πλάτη. Αυτό καθιστά το MaxRestraint™ ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα δέσεώς μας για προχωρημένες πρακτικές.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: