Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM paddle

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM paddle από τη σειρά HURTME

Αυτό το paddle θα αγαπήσετε (αν είστε ενεργοί) ή θα μισήσετε (αν είστε παθητικοί)! Το χειροποίητο paddle από τη σειρά HURTME της MEO συνδυάζει κομψότητα και αποτελεσματικότητα για τους λάτρεις του BDSM.

Περισσότερες πληροφορίες

1636/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το paddle θα αγαπήσετε (αν είστε ενεργοί) ή θα μισήσετε (αν είστε παθητικοί)! Το χειροποίητο paddle από τη σειρά HURTME της MEO συνδυάζει κομψότητα και αποτελεσματικότητα για τους λάτρεις του BDSM. Δεν είναι ένα συνηθισμένο όργανο ξυλοδαρμού, αλλά ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο paddle με λαβή από γυαλισμένο αλουμίνιο. Το paddle χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερα σταθερή κατασκευή και είναι λιγότερο ελαστική από τις συμβατικές ράβδους ιππασίας. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει πιο ακριβή και έντονα χτυπήματα, ιδανικά για μια βέλτιστη εμπειρία ξυλοδαρμού.

    Το paddle είναι ιδανικό για "προθέρμανση" πριν από πιο έντονα χτυπήματα με μπαστούνι ή μαστίγιο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και μόνο του για διεισδυτικές, έντονες αισθήσεις. Είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες του BDSM.

    Το paddle από τη σειρά HURTME προσφέρει μια μοναδική και ευέλικτη εμπειρία ξυλοδαρμού που χαρακτηρίζεται από το σχεδιασμό διπλής όψης: η μία πλευρά της επιφάνειας χτυπήματος είναι κομψά μαύρη και διαθέτει ένα πολύ άτακτο emoji, ενώ η άλλη πλευρά είναι εντυπωσιακά κόκκινη και διαθέτει ένα πονηρά χαμογελαστό emoji. Αυτός ο δημιουργικός σχεδιασμός επιτρέπει την οπτική έκφραση και διαφοροποίηση της διάθεσης και της έντασης του παιχνιδιού με την απλή εναλλαγή των πλευρών κατά το χτύπημα. Με τη στιβαρή κατασκευή, την εύχρηστη λαβή αλουμινίου και το υψηλής ποιότητας δερμάτινο κάλυμμα, αυτό το paddle Στυλ, την εκφραστικότητα και την αποτελεσματικότητα για μια πολυεπίπεδη εμπειρία BDSM.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • BDSM paddleιδανικό για ερωτικό ξύλο.
    • Στιβαρή κατασκευή με καλό χειρισμό.
    • Λαβή από γυαλισμένο αλουμίνιο με το λογότυπο της HURTME.
    • Εντυπωσιακή επιφάνεια από υψηλής ποιότητας μαύρο/κόκκινο γνήσιο δέρμα.
    • Με πρακτικό λουράκι για τον καρπό.
    • Συνολικό μήκος περίπου 43 cm, πλάτος περίπου 9 cm.
    • Χρώμα: μαύρο/κόκκινο

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Made in Germany

    Sturdy design, good size. Seems to be good quality. Can get a decent amount of force behind it, makes an awesome noise when paddling a butt, and can also create a broken capillary effect when hitting more sensitive areas like the inner thigh. A lot of fun!

      Αξιολόγηση 

      Hate Love

      Sculacciare o accarezzare? E' questo il dilemma! E' talmente bello che confonde le idee

        Αξιολόγηση 

        Da avere nella collezione

        Il materiale è davvero pregiato e la forma è perfetta.. da avere nella collezione;)

          Αξιολόγηση 

          Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt

          Die neue HurtMe Deluxe Reihe ist echt chic geworden! So auch dieses Paddle. Der Edelstahlgriff liegt super in die Hand und die verschieden farbigen Seiten entlocken ein kleines Schmunzeln. Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt um einen Flagellanten gut aufzuwärmen: trifft flächig und relativ "weich", aber eben doch so,dass man es gut spürt. Verarbeitung ist auch wie immer top. Kann ich auch Einsteigern ins Schlagen nur empfehlen!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            BDSM paddle από τη σειρά HURTME

            BDSM paddle από τη σειρά HURTME

            Αυτό το paddle θα αγαπήσετε (αν είστε ενεργοί) ή θα μισήσετε (αν είστε παθητικοί)! Το χειροποίητο paddle από τη σειρά HURTME της MEO συνδυάζει κομψότητα και αποτελεσματικότητα για τους λάτρεις του BDSM.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: