Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM paddle

Ενημερωτικό δελτίο

Κλασικό ξύλινο κουπί ξυλοδαρμού

Αν σας αρέσει να παίρνετε το πισινό σας και θα θέλατε να ζήσετε την υποτακτική σας πλευρά, αυτό το κλασικό ξύλινο χτύπημα paddle για το σεξ θα μπορούσε να είναι ακριβώς το κατάλληλο πράγμα για εσάς.

Περισσότερες πληροφορίες

2167/00

49,90 €


-20,00 €

29,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αν σας αρέσει να παίρνετε τον πισινό σας και θα θέλατε να ζήσετε την υποτακτική σας πλευρά, αυτό το κλασικό χτύπημα paddle φτιαγμένο από ξύλο για σεξ με ξυλοδαρμό θα μπορούσε να είναι ακριβώς το κατάλληλο για εσάς.

     

    Ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη του πόνου. Σε ένα σεξουαλικό πλαίσιο, ο πόνος μπορεί να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία. Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτό Ή για να το θέσω πιο άμεσα: σας αρέσει να δέχεστε ένα χαστούκι στον πισινό και να ζείτε επιτέλους την υποτακτική σας πλευρά Τότε καλώς ήρθατε στο MEO, στον κόσμο του ξύλου!

     

    Ο πισινός πάντα θεωρούνταν ένα οικείο μέρος του σώματος με μεγάλη ερωτική γοητεία. Η έλξη που ασκεί τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες πάντα γοήτευε τους ανθρώπους. Η τιμωρία των γλουτών, γνωστή ως spanking, είναι μια δημοφιλής σεξουαλική πρακτική. Για πολλούς, ο ξυλοδαρμός είναι το απόλυτο προκαταρκτικό παιχνίδι... Το να είσαι το άτακτο, άτακτο κορίτσι ή αγόρι και να τιμωρείσαι γι' αυτό μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικό και για τους δύο συντρόφους. Η ευχαρίστηση του παιχνιδιού εξουσίας βρίσκεται στο επίκεντρο του spanking - η κυριαρχία και η υποταγή φέρνουν ένα επιπλέον λάκτισμα στο κρεβάτι.

     

    Το κλασικό μας ξύλινο κουπί ξυλοδαρμού είναι κατάλληλο τόσο για προχωρημένους λάτρεις του ξυλοδαρμού όσο και για αρχάριους. Όλες οι άκρες είναι στρογγυλεμένες, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού. Χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη λαβή, το paddle πολύ άνετο στο κράτημα και εγγυάται ένα ασφαλές και ακριβές ξύλο. Το paddle διαθέτει οπές και επομένως επιτυγχάνει μεγαλύτερο χτύπημα από ένα paddle χωρίς τρύπες. Οι οπές μειώνουν το μαξιλάρι αέρα που σχηματίζεται μεταξύ του δέρματος paddle και της επιφάνειας του δέρματος κατά την κρούση, αυξάνοντας έτσι την ένταση της κρούσης.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

     

    • Ξύλινο κουπί ξυλοδαρμού
    • Κουπί με τρύπες για τη μείωση της αντίστασης του αέρα
    • Υλικό: Κουπί BDSM από ξύλο. Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που είναι ιδανικό για την παραγωγή paddle κουπιών. Πρόκειται για ένα 100% ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.
    • Κατασκευάζεται με αγάπη στο χέρι σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
    • Διαστάσεις: περίπου 30 cm x 7,5 cm

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Hurts like hell

    Hurts like hell. Does as Hurts like hell. Does as it's supposed to. I love it.

      Αξιολόγηση 

      Consigliato!

      Ben fatto, ottimo materiale . Consigliato!

        Αξιολόγηση 

        Für Anfänger und Fortgeschrittene

        Überraschend gut verarbeitet ist das Paddel von MEO. Obwohl ich immer sehr kritisch bin, habe ich hier rein gar nichts auszusetzen. Das Paddel fühlt sich gut an, sieht wertig aus, klatscht schön und ist auch für Anfänger bestens geeignet.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Κλασικό ξύλινο κουπί ξυλοδαρμού

          Κλασικό ξύλινο κουπί ξυλοδαρμού

          Αν σας αρέσει να παίρνετε το πισινό σας και θα θέλατε να ζήσετε την υποτακτική σας πλευρά, αυτό το κλασικό ξύλινο χτύπημα paddle για το σεξ θα μπορούσε να είναι ακριβώς το κατάλληλο πράγμα για εσάς.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: