Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Λιπαντικό τζελ

Ενημερωτικό δελτίο

Spunk STR8CAM υβριδικό λιπαντικό με δράση σπέρματος

Ζήστε έναν νέο ορισμό της απόλαυσης και του αισθησιασμού με το υβριδικό προσωπικό λιπαντικό STR8CAM με την εμφάνιση και την αίσθηση του πραγματικού σπέρματος! Για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αληθινή απόλαυση, αυτό το προσωπικό λιπαντικό ανοίγει το δρόμο για μια αξέχαστη περιπέτεια - μια εμπειρία με σκέτο σπέρμα σαν να είναι βγαλμένη από ταινία πορνό.

Περισσότερες πληροφορίες

3739/237

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Ζήστε έναν νέο ορισμό της απόλαυσης και του αισθησιασμού με το υβριδικό προσωπικό λιπαντικό STR8CAM με την εμφάνιση και την αίσθηση του πραγματικού σπέρματος! Για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αληθινή απόλαυση, αυτό το προσωπικό λιπαντικό ανοίγει το δρόμο για μια αξέχαστη περιπέτεια - μια εμπειρία με σκέτο σπέρμα σαν να είναι βγαλμένη από ταινία πορνό. Τέρμα οι ημιτελείς εμπειρίες - αυτό το λιπαντικό αισθάνεται τόσο αληθινό όσο και το στρέιτ σπέρμα, σας προετοιμάζει για ένα πυροτέχνημα των αισθήσεων και ζωντανεύει τις πιο προσωπικές σας φαντασιώσεις.

Νιώστετο, ζήστε το - με το υβριδικό λιπαντικό STR8CAM οι πιο προσωπικές σας φαντασιώσεις γίνονται πραγματικότητα. Αυτό το καινοτόμο λιπαντικό είναι το κλειδί σας για μια εμπειρία που μοιάζει τόσο αληθινή που είναι σχεδόν δυσδιάκριτη από την πραγματικότητα.

Η μαγεία του υβριδικού: προσφέρει διπλή διασκέδαση συνδυάζοντας τις θετικές ιδιότητες των λιπαντικών με βάση το νερό με εκείνες των λιπαντικών με βάση τη σιλικόνη. Με βάση το νερό, αλλά εξίσου μακράς διάρκειας με τη σιλικόνη, υπόσχεται αδιάκοπη διασκέδαση χωρίς συμβιβασμούς. Ο συνδυασμός νερού και σιλικόνης δημιουργεί μια κρεμώδη υφή που μιμείται την αίσθηση του πραγματικού σπέρματος - παχύρρευστο, απαλό και εντελώς υποαλλεργικό.

Υβριδικό λιπαντικό STR8CAM θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε πλατό πορνοταινίας! Η κρεμώδης υφή και η λευκή εμφάνιση το καθιστούν ιδανικό για παιχνίδια φετίχ και σκηνές bukkake. Αφήστε τις φαντασιώσεις σας να οργιάσουν, είτε με καυτά μασάζ, είτε με σπέρμα στο πρόσωπο, είτε με creampies - εσείς αποφασίζετε το παιχνίδι και τους κανόνες!

Το λιπαντικό STR8CAM είναι απόλυτα συμβατό με όλους τους τύπους προφυλακτικών, δονητών και σεξουαλικών παιχνιδιών. Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό προσωπικό λιπαντικό - είναι ένας ενισχυτής για τις φαντασιώσεις και τις επιδόσεις σας.

Ακολουθούν τα στοιχεία που κάνουν το λιπαντικό STR8CAM τόσο μοναδικό:

  • Διπλή δύναμη: Ένα υβριδικό λιπαντικό που συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες των λιπαντικών νερού και σιλικόνης.
  • Απόλυτη ευελιξία: Ιδανικό για πρωκτικό σεξ, κολπικό σεξ ή ώρες με τον αγαπημένο σας δονητή.
  • Απόλαυση μακράς διάρκειας: Το λιπαντικό STR8CAM παραμένει εκεί που θέλετε και για όσο θέλετε, χωρίς να κολλάει ή να στεγνώνει.
  • Συμβατότητα χωρίς όρια: Απολύτως ασφαλές για όλους τους τύπους προφυλακτικών και σεξουαλικών παιχνιδιών.
  • Καθαρή απόλαυση: Χωρίς λεκέδες, χωρίς δυσάρεστη οσμή ή γεύση.


Με ένα γενναιόδωρο μπουκάλι 236ml (8 fl.oz.) "σκέτου" υποκατάστατου σπέρματος, το λιπαντικό STR8CAM προσφέρει περισσότερο από αρκετό περιεχόμενο για όλες τις ερωτικές σας περιπέτειες. Είτε για παθιασμένες σόλο στιγμές είτε για να εντείνετε τα προκαταρκτικά με τον σύντροφό σας - δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας.

Γιατί δεν θα θέλετε να χάσετε το STR8CAM Hybrid Lube:

  • Έντονες εμπειρίες: Ιδανικό για αισθησιακά μασάζ, φαντασιώσεις bukkake ή για το κάτι παραπάνω κατά τη διάρκεια του σεξ.
  • Τέλεια ισορροπία: Ο συνδυασμός της λιπαντικής ικανότητας μακράς διάρκειας και του εύκολου καθαρισμού μετά την απόλαυση κάνει κάθε εμπειρία μια απλή και ευχάριστη εμπειρία.
  • Ασφαλές: Χωρίς σκληρές χημικές ουσίες για ώρες απόλαυσης χωρίς ερεθισμό του δέρματος.
  • Εύκολο στη χρήση: Εύκολο στην εφαρμογή και τον καθαρισμό - για περισσότερο χρόνο στη δίνη της απόλαυσης.


Το STR8CAM Hybrid είναι κάτι περισσότερο από ένα λιπαντικό - είναι η πύλη για νέους ερωτικούς ορίζοντες. Μην συμβιβάζεστε με το λιγότερο όταν μπορείτε να έχετε το καλύτερο. Ζήστε την επανάσταση στη σεξουαλική σας ζωή. STR8CAM Hybrid - γιατί η φαντασίωσή σας αξίζει να τη ζήσετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Λιπαντικό STR8CAM Hybrid
  • Χρώμα και συνοχή: Μοιάζει και έχει την αίσθηση του πραγματικού σπέρματος.
  • Προέλευση: Το λιπαντικό STR8CAM Hybrid κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και φέρνει την υψηλότερη ποιότητα απευθείας στην κρεβατοκάμαρά σας.
  • Λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη και το νερό.
  • Συστατικά (INCI): Νερό, διμεθικόνη, διμεθικονόλη, κυκλοπεντασιλοξάνη, κυκλοεξασιλοξάνη, προπυλενογλυκόλη, υδροξυμεθυλοκυτταρίνη, μεθυλοπαραμπέν
  • Περιεχόμενα: Spunk Str8Cam 237 ml / 8 fl.oz.
  • Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.
  • Το MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Spunk STR8CAM υβριδικό λιπαντικό με δράση σπέρματος

Spunk STR8CAM υβριδικό λιπαντικό με δράση σπέρματος

Ζήστε έναν νέο ορισμό της απόλαυσης και του αισθησιασμού με το υβριδικό προσωπικό λιπαντικό STR8CAM με την εμφάνιση και την αίσθηση του πραγματικού σπέρματος! Για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αληθινή απόλαυση, αυτό το προσωπικό λιπαντικό ανοίγει το δρόμο για μια αξέχαστη περιπέτεια - μια εμπειρία με σκέτο σπέρμα σαν να είναι βγαλμένη από ταινία πορνό.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

25 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: