Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Δαχτυλίδι πέους ρυθμιζόμενο, από δέρμα

Ο δερμάτινος δακτύλιος πέους ρυθμιζόμενου μεγέθους, γνωστός και ως ζώνη πέους, μπορεί να παρατείνει σημαντικά το χρόνο στύσης με τη σφιχτή, τέλεια ρυθμιζόμενη εφαρμογή του. Το δερμάτινο δαχτυλίδι πέους είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δαχτυλίδια πέους λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του.

Περισσότερες πληροφορίες

6004/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο ρυθμιζόμενος δερμάτινος δακτύλιος πέους μας, γνωστός και ως ζώνη πέους, μπορεί να παρατείνει σημαντικά το χρόνο στύσης με τη σφιχτή, τέλεια ρυθμιζόμενη εφαρμογή του. Ο δερμάτινος δακτύλιος πέους είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δακτυλίους πέους λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του.

    Ο δερμάτινος δακτύλιος πέους μας με ρυθμιζόμενο μέγεθος είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για τους άνδρες που εφαρμόζει γύρω από τη βάση του πέους. Το δαχτυλίδι πέους είναι κατασκευασμένο από δέρμα μοσχαριού και διαθέτει συνδετήρες πίεσης που επιτρέπουν τη ρύθμιση του μεγέθους. Ο δακτύλιος πέους χρησιμοποιείται για τον περιορισμό της ροής του αίματος έξω από το πέος και την επίτευξη σκληρότερης και μεγαλύτερης διάρκειας στύσης με τη συγκράτηση του αίματος στο στυτικό ιστό του πέους.

    Τι κάνει ένας δακτύλιος πέους και πώς χρησιμοποιώ μια δερμάτινη ζώνη πέους;

    Ο δερμάτινος δακτύλιος πέους τοποθετείται γύρω από τη βάση του πέους και το όσχεο όταν το πέος είναι χαλαρό. Όταν το πέος σκληρύνει και το αίμα ρέει στον ιστό της στύσης, ο δακτύλιος πέους εφαρμόζει τόσο σφιχτά που το αίμα δεν μπορεί πλέον να ρέει πίσω. Ο δερμάτινος δακτύλιος πέους όχι μόνο κάνει το πέος πιο σκληρό και μεγαλύτερο, αλλά και καθυστερεί την εκσπερμάτιση. Το πέος μπορεί να παραμείνει σκληρό και πολύ παχουλό ακόμη και μετά τον οργασμό. Ένας δερμάτινος δακτύλιος πέους μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ήπια στυτική δυσλειτουργία ή όταν το πέος γίνεται χαλαρό από μόνο του μετά από παρατεταμένη σεξουαλική επαφή. Η ιδιαίτερη εμφάνιση αρέσει επίσης σε πολλούς άνδρες και γυναίκες, επειδή ένα δερμάτινο δαχτυλίδι πέους κάνει τις φλέβες στο πέος να ξεχωρίζουν εξαιρετικά και του δίνει μια ιδιαίτερα παχιά εμφάνιση.

    Πλεονεκτήματα ενός δερμάτινου δαχτυλιδιού πέους με κλείσιμο με κουμπί πίεσης σε σύγκριση με άλλα δαχτυλίδια πέους από ατσάλι ή καουτσούκ:

    • Άνεση: Το δέρμα συχνά αισθάνεται πιο άνετα στο δέρμα από ό,τι το μέταλλο ή το καουτσούκ, και το ρυθμιζόμενο μέγεθος επιτρέπει μια προσαρμοσμένη εφαρμογή που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες.
    • Ευελιξία: Σε αντίθεση με τα μεταλλικά δαχτυλίδια πέους, τα δερμάτινα δαχτυλίδια πέους με κουμπώματα είναι πιο ευέλικτα και μπορούν να τεντωθούν ή να προσαρμοστούν ώστε να εφαρμόζουν άνετα, καθιστώντας τα κατάλληλα για άνδρες με μεγάλα ή πολύ μικρά πέη.
    • Δροσερή εμφάνιση: Τα δερμάτινα δαχτυλίδια πέους θεωρούνται συχνά πιο ελκυστικά οπτικά από τα μεταλλικά ή τα ελαστικά δαχτυλίδια και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να ταιριάζουν στις ατομικές προτιμήσεις.
    • Διακριτικότητα: Τα δερμάτινα δαχτυλίδια πέους με κούμπωμα είναι συχνά πιο διακριτικά από τα μεταλλικά ή ελαστικά δαχτυλίδια πέους, καθώς δεν διακρίνονται κάτω από τα ρούχα και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν διακριτικά σε δημόσιους χώρους.


    Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός δερμάτινου δακτυλίου πέους με κουμπιά έναντι άλλων τύπων δακτυλίων πέους, όπως το ατσάλι ή το καουτσούκ, είναι ότι είναι πιο άνετο και ρυθμιζόμενο. Το δέρμα είναι πιο μαλακό και εύκαμπτο από το μέταλλο και προσαρμόζεται ευκολότερα στο μέγεθος του πέους και στην ατομική άνεση. Το κούμπωμα του κουμπώματος καθιστά επίσης ευκολότερη την τοποθέτηση και την αφαίρεση σε σύγκριση με άλλους τύπους δακτυλίων πέους, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια του σεξ.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Δερμάτινο δαχτυλίδι πέους
    • Χειροποίητη ζώνη πέους
    • Υλικό: δέρμα μοσχαριού, πριτσίνια από ανοξείδωτο ατσάλι
    • Καθολικό μέγεθος
    • Δαχτυλίδι πέους με κούμπωμα
    • Ο δακτύλιος πέους προσαρμόζεται τέλεια στο μέγεθος που χρειάζεστε.
    • Διαστάσεις: Πλάτος 15 mm, μήκος 20 cm.
    • Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο δερμάτινος δακτύλιος πέους, όπως και όλοι οι άλλοι δακτύλιοι πέους, πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή και μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να αποφεύγεται η δυσφορία.
    • Δαχτυλίδι πέους από την CAZZOMEO
    • Καθαρισμός Μετά τη χρήση, σκουπίστε με ένα υγρό πανί και περιστασιακά τρίψτε με λίπος για το δέρμα.
    • Το CAZZOMEO™ είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία.

     

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Perfetto in tutto!!!

      Αξιολόγηση 

      Foto non corrispondenti

      Anello completamente diverso da come rappresentato. Manifattura scarsa, cuciture singole e giuntura centrale incollata. In pratica… un altro oggetto.

        Αξιολόγηση 

        Sitzt perfekt und macht ihn ziemlich groß

        Dieser Cockring ist wirklich sehr empfehlenswert. Der Cockring ist individuell einstellbar und kann wirklich entweder um den Penis oder den Hoden oder Penis und Hoden getragen werden. Es ist sehr bequem und drückt nicht. Das perfekte Produkt.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Macht alles schön prall

        Sitz der Druckknöpfe des Cockrings ist gut kann sehr eng gestellt werden ansonsten ist das teil super und bring seine Wirkung

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Buy this!

        A very comfortable, yet hefty cock strap. Because it is adjustable, you can wear it all day, every day, slightly looser, with just enough snugness to remind you that you're cock and balls are there. At other times, tighten it up for more effect.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Cock strap

        I've been wearing mine for a few days now: comfortable when a bit looser, stimulating when tighter. It really lifts your balls in your underpants during the day - and keeps you rock hard later on.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Δαχτυλίδι πέους ρυθμιζόμενο, από δέρμα

        Δαχτυλίδι πέους ρυθμιζόμενο, από δέρμα

        Ο δερμάτινος δακτύλιος πέους ρυθμιζόμενου μεγέθους, γνωστός και ως ζώνη πέους, μπορεί να παρατείνει σημαντικά το χρόνο στύσης με τη σφιχτή, τέλεια ρυθμιζόμενη εφαρμογή του. Το δερμάτινο δαχτυλίδι πέους είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δαχτυλίδια πέους λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: