Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Βύσμα πέους με δαχτυλίδι γλουτών "Démonique

Βυθιστείτε σε νέες διαστάσεις απόλαυσης με το μακρύ βύσμα πέους "Démonique". Με εντυπωσιακό μήκος σχεδόν 28 cm, θεωρείται ένα από τα μακρύτερα βύσματα πέους στον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

9091/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Βυθιστείτε σε νέες διαστάσεις απόλαυσης με το μακρύ βύσμα πέους "Démonique". Με εντυπωσιακό μήκος σχεδόν 28 cm, θεωρείται ένα από τα μακρύτερα βύσματα πέους στον κόσμο.

    Ένα βύσμα πέους με ενσωματωμένο δακτύλιο βάλανος είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες που χρησιμεύει τόσο για διέγερση όσο και για διακόσμηση. Το κύριο μέρος - το penis plug - εισάγεται στην ουρήθρα για έντονη εσωτερική διέγερση. Δεδομένου ότι το βύσμα πέους είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρει μια λεία, υγιεινή επιφάνεια που επιτρέπει την άνετη εισαγωγή και τον εύκολο χειρισμό. Ο ανοξείδωτος χάλυβας έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ανθεκτικός, αποστειρώνεται εύκολα και αντέχει στη θερμοκρασία.

    Ο ενσωματωμένος δακτύλιος της βάλανος από σιλικόνη περικλείει το πέος ή τον δακτύλιο της βάλανος και εκπληρώνει διάφορες λειτουργίες:

    • Στερέωση: ο δακτύλιος συμβάλλει στην ασφαλή διατήρηση του βύσματος πέους στη θέση του και αποτρέπει την υπερβολική ολίσθηση του μέσα στην ουρήθρα.
    • Ενίσχυση της αίσθησης: Η ελαφρά πίεση του δακτυλίου της βάλανος μπορεί να εντείνει την αίσθηση στη βάλανο, γεγονός που βελτιώνει τη συνολική αίσθηση του βύσματος πέους.
    • Άνεση: Ενώ ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι μια εξαιρετική επιλογή για το βύσμα πέους, η σιλικόνη προσφέρει ευελιξία και προσαρμοστικότητα για το δαχτυλίδι της βάλανος, καθιστώντας το άνετο στη χρήση.


    Μαζί, το penis plug και ο δακτύλιος της βάλανος προσφέρουν μια έντονη και μοναδική αίσθηση που είναι δημοφιλής τόσο στους αρχάριους όσο και στους προχωρημένους λάτρεις του BDSM και του φετίχ. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα σεξουαλικά παιχνίδια, να φροντίζετε πάντα για τον σωστό και υγιεινό χειρισμό τους για να αποφύγετε τραυματισμούς ή μολύνσεις.

    Το βύσμα πέους "Démonique" αναπτύχθηκε για εραστές που εκτιμούν την πλήρη απώλεια ελέγχου και αποζητούν ιδιαίτερα βαθιά, ακραία και έντονα συναισθήματα διείσδυσης. Ωστόσο, λόγω του τεράστιου μήκους του, το συνιστούμε μόνο σε έμπειρους χρήστες.

    Για να κάνουμε την εμπειρία ακόμα πιο έντονη, έχουμε εφοδιάσει το βύσμα πέους με αυλακώσεις και μπάλες που παρέχουν πρόσθετη διέγερση κατά την εισαγωγή. Το βύσμα πέους έχει διάμετρο περίπου 8 mm και μήκος εισαγωγής περίπου 23 cm.

    Το υλικό? Υψηλής ποιότητας, αντιαλλεργικός χειρουργικός χάλυβας. Κατασκευάστηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή σε διαδικασία CNC και στη συνέχεια γυαλίστηκε σε υψηλή στιλπνότητα που μοιάζει με καθρέφτη. Αυτό εξασφαλίζει όχι μόνο μια αριστοκρατική εμφάνιση, αλλά και μια ευχάριστα λεία αίσθηση στο δέρμα.

    Γιατί το VeryDeep και το INSTACLEAN είναι απόλυτη ανάγκη για το Urethral Play!

    Η βέλτιστη προετοιμασία και φροντίδα για πρακτικές όπως το Urethral Play είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι η εμπειρία παραμένει τόσο ευχάριστη όσο και υγιεινή. Σε αυτό το σημείο έρχονται να βοηθήσουν το λιπαντικό VeryDeep και το απολυμαντικό σπρέι INSTACLEAN.

    • Το λιπαντικό VeryDeep αναπτύχθηκε ειδικά για το Urethral Play. Έχει μοναδική συνοχή που διευκολύνει την εισαγωγή και παρέχει μια απαλή, ευχάριστη αίσθηση. Ενώ τα συμβατικά λιπαντικά δεν διαρκούν αρκετά ή δεν παρέχουν την απαραίτητη λίπανση, το VeryDeep παρέχει μια μακράς διάρκειας, ομαλή εμπειρία που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ερεθισμού και τραυματισμού. Επιπλέον, το VeryDeep είναι κλινικά δοκιμασμένο, ασφαλές και συμβατό ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.
    • Μετά το Urethral Play, είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά τόσο το βύσμα πέους όσο και την πληγείσα περιοχή για να αποτρέψετε τον κίνδυνο μόλυνσης. Το απολυμαντικό σπρέι INSTACLEAN προσφέρει την ιδανική λύση γι' αυτό. Το σπρέι εξαλείφει αποτελεσματικά και γρήγορα τα βακτήρια, τους ιούς και άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια στο Urethral Play. Απλά ψεκάστε το, αφήστε το να δράσει και να είστε σίγουροι ότι το βύσμα του πέους είναι απαλλαγμένο από δυνητικά επιβλαβή μικρόβια.


    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Μακρύ βύσμα πέους "Démonique" με δακτύλιο για τη βάλανο
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 8 mm, μήκος εισαγωγής περίπου 23 cm.
    • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι, σιλικόνη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 από 7 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 από 8 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Βύσμα πέους με δαχτυλίδι γλουτών "Démonique

    Βύσμα πέους με δαχτυλίδι γλουτών "Démonique

    Βυθιστείτε σε νέες διαστάσεις απόλαυσης με το μακρύ βύσμα πέους "Démonique". Με εντυπωσιακό μήκος σχεδόν 28 cm, θεωρείται ένα από τα μακρύτερα βύσματα πέους στον κόσμο.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: