Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM paddle

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM Spanking paddle made of wood - Κυριαρχία

Με αυτό το BDSM paddle μπορείτε να ζήσετε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας στο σχολείο. Παίξτε ρόλους στην τάξη, στο γραφείο ή όπου αλλού θέλετε... Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και σαγηνεύστε το σύντροφό σας με ερωτική κυριαρχία.

Περισσότερες πληροφορίες

2431/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με αυτό το BDSM paddle μπορείτε να ζήσετε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας στο σχολείο . Παίξτε ρόλους στην τάξη, στο γραφείο ή όπου αλλού θέλετε... Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και σαγηνεύστε το σύντροφό σας με ερωτική κυριαρχία.

     

    Το BDSM spanking paddle από τη MEO ® χαρακτηρίζεται από τη στρογγυλή επιφάνεια χτυπήματος και το πραγματικά καλό κράτημα. Χάρη στο βέλτιστο μήκος του BDSM paddle, το Top βρίσκεται κοντά στο σώμα και έχει μικρή απόσταση χτυπήματος. Το BDSM paddle είναι εξοπλισμένο με 5 οπές για τη μείωση της αντίστασης του αέρα και την αύξηση της δύναμης χτυπήματος.

     

    Το ξύλινο BDSM paddle μας προσφέρει ένα καλό, διεξοδικό χτύπημα και εγγυάται εξαιρετικά σκληρές συνεδρίες ξυλοδαρμού. Χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη λαβή, το paddle μας είναι εύκολο και ακριβές στη χρήση κατά τη διάρκεια του spanking.

     

    Το BDSM paddle είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητά του. Οι εσοχές στην επιφάνεια χτυπήματος του κουπιού μειώνουν την αντίσταση του αέρα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος και επιτυγχάνουν υψηλή ένταση χτυπήματος, ένα σημαντικό κριτήριο.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το BDSM spanking paddle από ξύλο

    Ξεκινήστε χαϊδεύοντας απαλά το δέρμα του συντρόφου σας με το ξύλινο BDSM spanking paddle paddle ώστε να συνηθίσει την αίσθηση. Στη συνέχεια, μπορείτε ναμοιράσετε ελαφριά έως δυνατά χτυπήματα με το ξύλο ξυλοδαρμού paddle και να αυξήσετε σιγά-σιγά την ένταση. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας όταν δίνετε ξύλο - αλλά οι βασικοί κανόνες θα πρέπει φυσικά να συμφωνηθούν. Ένα λεγόμενο "Safeword" μπορεί να οριστεί εκ των προτέρων, το οποίο χρησιμοποιείται όταν φτάσει το όριο. Το άτομο που εκτελεί ενεργά τον ξυλοδαρμό πρέπει τότε να σταματήσει αμέσως. Τέτοιες τιμωρίες BDSM μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι ή σε δημόσιο χώρο.

     

    Θέλετε να αγοράσετε ένα BDSM paddle σε ευνοϊκή τιμή

     

    Το καλύτερο μέρος είναι η MEO! Αυτό το κουπί ξυλοδαρμού είναι κατασκευασμένο από ξύλο πολύ καλής ποιότητας. Το ξύλο έχει υποστεί επιμελημένη επεξεργασία, έχει λειανθεί και οι γωνίες του έχουν στρογγυλοποιηθεί. Αν ψάχνετε για ένα απλό αλλά πολύ λειτουργικό παιχνίδι ξυλοδαρμού που δεν πρέπει να κοστίζει πολύ, τότε αυτό το ξύλινο κουπί SM είναι ακριβώς η σωστή επιλογή.

     

    Μπορώ να συνδυάσω το paddle το συνδυάσω με άλλα αξεσουάρ δουλείας

     

    Ναι, με κάθε τρόπο! Ειδικά αν συνδυάσετε το νέο σας ξύλινο paddle με τα δερμάτινα δεσμά δουλείας MEO ® ή ίσως χρησιμοποιήσετε ένα blindfold, έχετε μερικές εξαιρετικές επιλογές. Ή μια δερμάτινη μάσκα - αυτό παρέχει μια ερωτική αύξηση της αντίληψης και κάνει τη συναρπαστική αλληλεπίδραση της δύναμης και της εμπιστοσύνης ακόμα πιο εντυπωσιακή.

     

    Τι κάνει το BDSM paddle από ξύλο τόσο ιδιαίτερο στο ξύλο

     

    Επεξήγηση BDSM: paddle με κοψίματα επιτυγχάνουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα αντίκτυπου από το paddle χωρίς κοψίματα. Οι εσοχές μειώνουν το μαξιλάρι αέρα που σχηματίζεται μεταξύ του BDSM paddle και του δέρματος κατά την πρόσκρουση και αυξάνουν την ένταση της πρόσκρουσης. Όλες οι άκρες των paddles μας είναι στρογγυλεμένες, γεγονός που ελαχιστοποιεί σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού. Χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη λαβή, το paddle κάθεται άνετα στο χέρι και εγγυάται ένα ασφαλές και ακριβές χτύπημα. Η επιφάνεια του κουπιού είναι λειασμένη με ακρίβεια και επομένως πολύ λεία.

     

    Σημαντικά κριτήρια για την αγορά ενός κουπιού BDSM:

     

    Ένα SM paddle είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αξεσουάρ στη σκηνή BDSM. Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα riding crops και τα μαστίγια SM, αλλά ένα BDSM paddle μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα έντονη ευχαρίστηση και πόνο . Το υλικό είναι στην πραγματικότητα το αποφασιστικό κριτήριο που καθιστά ένα paddle εργαλείο σκληρής τιμωρίας στο παιχνίδι της κυριαρχίας και της υποταγής. Τα paddle, τα οποία είναι μαλακά παραγεμισμένα ή έχουν δύο διαφορετικές επιφάνειες χτυπήματος, είναι κατάλληλα για αρχάριους στο ξύλο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προετοιμάσετε σιγά σιγά τον πισινό σας για τον επερχόμενο πόνο της ηδονής. Ωστόσο, εάν ο ελαφρύς πόνος απόλαυσης δεν είναι πλέον αρκετός, ένα δερμάτινο BDSM paddle είναι το κατάλληλο paddle για εσάς. Ένα τέτοιο paddle μπορεί να εκφραστεί με διαφορετικούς βαθμούς επίδρασης. Ένα paddle από καουτσούκ ή σιλικόνη είναι επίσης πολύ πειστικό. Συχνά υποτιμώνται εντελώς, επειδή παρόλο που είναι μαλακά, εύκαμπτα και λεία, προσφέρουν εντυπωσιακό αντίκτυπο στον πισινό - ακόμη και με πολύ μικρή προσπάθεια. Ωστόσο, αν θέλετε έντονο πόνο ευχαρίστησης κατά το χτύπημα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα BDSM paddle από ξύλο. Η σκληρότητα και η ανυποχώρητη φύση του υλικού εξασφαλίζουν ακραία ένταση. Η MEO ® σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από paddles σε διάφορα σχήματα, σχέδια και υλικά (δέρμα, ξύλο, σιλικόνη, τεχνητό δέρμα, ατσάλι και αλουμίνιο) εδώ στο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα SM, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε το κατάλληλο paddle για εσάς.

     

    Further details:

     

    • paddle κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο
    • Σχολή ξυλοδαρμού: Η αγγλική λέξη"spanking" σημαίνει ξυλοδαρμός στον πισινό. Ο ξυλοδαρμός είναι συχνά διασκεδαστικός ακόμη και για όσους δεν είναι οπαδοί του BDSM. Εκτός από το τελετουργικό της τιμωρίας, είναι επίσης ένας ιδιαίτερος πόνος ευχαρίστησης που αισθάνεται. Στους λάτρεις του BDSM αρέσει επίσης να φορούν τα δερμάτινα γάντια φετίχ μας.
    • Διαστάσεις: Μήκος περίπου 32 cm, πλάτος περίπου 14 cm
    • Ηλεκτρονικό κατάστημα MEO: Paddles spanking, μαστίγια SM, μαστίγια ιππασίας SM, δερμάτινα paddles και άλλα παιχνίδια SM.
    • Ποιότητα: Κατασκευασμένα με αγάπη στο χέρι για να εγγυώνται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
    • Φυσικό προϊόν: Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την παραγωγή ενός paddle. Είναι ένα 100% ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.
    • Μοναδικότητα: Τα κουβαδάκια μας sm είναι χειροποίητα paddle μοναδικά.
    • Διακριτικότητα: Το κουπί SM αποστέλλεται σε ένα δυσδιάκριτο κουτί από χαρτόνι που δεν δίνει καμία ένδειξη για το περιεχόμενό του.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Αξιολόγηση 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Αξιολόγηση 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Αξιολόγηση 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            BDSM Spanking paddle made of wood - Κυριαρχία

            BDSM Spanking paddle made of wood - Κυριαρχία

            Με αυτό το BDSM paddle μπορείτε να ζήσετε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας στο σχολείο. Παίξτε ρόλους στην τάξη, στο γραφείο ή όπου αλλού θέλετε... Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και σαγηνεύστε το σύντροφό σας με ερωτική κυριαρχία.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: