Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM paddle

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM paddle από ξύλο - Tenderiser

Η απόλυτη ακαμψία του ξύλου σε συνδυασμό με την επιφάνεια χτυπήματος με προφίλ του BDSM paddle προκαλεί έναν πολύ ιδιαίτερο, διεισδυτικό πόνο απόλαυσης. Αν και τα χτυπήματα μπορούν να δοθούν αρκετά ακίνδυνα, το αποτέλεσμα αναπτύσσεται πολύ γρήγορα προς μια οδυνηρή κατεύθυνση.

Περισσότερες πληροφορίες

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η απόλυτη ακαμψία του ξύλου σε συνδυασμό με τη διαμορφωμένη επιφάνεια χτυπήματος του κουπιού BDSM προκαλεί έναν πολύ ιδιαίτερο, διεισδυτικό πόνο απόλαυσης. Αν και τα χτυπήματα μπορούν επίσης να δοθούν ακίνδυνα, το αποτέλεσμα αναπτύσσεται γρήγορα προς μια οδυνηρή κατεύθυνση. Λόγω της μικρότερης, έντονα διαμορφωμένης επιφάνειας χτυπήματος, το αποτέλεσμα είναι σημαντικά ισχυρότερο από ό,τι με ένα κανονικό χτύπημα paddle.

     

    Αυτό το BDSM paddle είναι σίγουρα ένα από τα παιχνίδια SM που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή! Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό το paddle θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο στους γλουτούς και τους μηρούς, αν είναι δυνατόν. Ένα εκπαιδευτικό μάθημα με το Tenderiser paddle από την MEO ® σίγουρα δεν θα ξεχαστεί από το Bottom βιαστικά.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το BDSM spanking paddle από ξύλο

    Χρησιμοποιήστε το BDSM Spanking paddle από ξύλο απαλά πάνω στο δέρμα του συντρόφου σας, ώστε να συνηθίσει την αίσθηση. Στη συνέχεια μπορείτε να μοιράσετε ελαφριά έως δυνατά χτυπήματα με το paddle και να αυξάνετε σιγά σιγά την ένταση. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας όταν δίνετε ξυλοδαρμό - αλλά οι βασικοί κανόνες θα πρέπει φυσικά να συμφωνηθούν. Μπορεί να οριστεί εκ των προτέρων μια λεγόμενη "λέξη ασφαλείας", η οποία χρησιμοποιείται όταν φτάσει το όριο. Το άτομο που εκτελεί ενεργά τον ξυλοδαρμό πρέπει τότε να σταματήσει αμέσως. Τέτοιες τιμωρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι ή σε δημόσιο χώρο.

     

    Θέλετε να αγοράσετε ένα BDSM paddle κατασκευασμένο από ξύλο σε ευνοϊκή τιμή

     

    Αυτό το κουπί ξυλοδαρμού είναι κατασκευασμένο από ξύλο πολύ καλής ποιότητας. Το ξύλο έχει υποστεί περίτεχνη επεξεργασία, έχει λειανθεί και οι γωνίες του έχουν στρογγυλοποιηθεί. Αν ψάχνετε για ένα απλό αλλά πολύ λειτουργικό παιχνίδι ξυλοδαρμού που δεν πρέπει να κοστίζει πολύ, τότε αυτό το ξύλινο κουπί SM είναι ακριβώς η σωστή επιλογή.

     

    Μπορώ να συνδυάσω το paddle να το συνδυάσω με άλλα αξεσουάρ

     

    Ναι, με κάθε τρόπο! Ειδικά αν συνδυάσετε το νέο σας ξύλινο paddle με τα δερμάτινα δεσμά δεσμών MEO ® ή ίσως να χρησιμοποιήσετε ένα μαντήλι με τα μάτια, υπάρχουν μερικές σπουδαίες δυνατότητες. Ή μια δερμάτινη μάσκα - αυτό παρέχει μια ερωτική αύξηση της αντίληψης και κάνει τη συναρπαστική αλληλεπίδραση της δύναμης και της εμπιστοσύνης ακόμα πιο εντυπωσιακή.

     

    Τι κάνει το BDSM paddle από ξύλο τόσο ιδιαίτερο όταν δίνετε ξύλο

     

    Το εντυπωσιακό BDSM paddle έχει εξοπλιστεί με μια έντονα διαμορφωμένη επιφάνεια χτυπήματος στη μία πλευρά, παρόμοια με ένα τρυπητήρι κρέατος, και έτσι επιτρέπει ακόμη πιο εμφατική τιμωρία. Το πίσω μέρος του κουπιού έχει μια λεία επιφάνεια χτυπήματος. Όλες οι άκρες είναι στρογγυλεμένες, γεγονός που ελαχιστοποιεί σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού. Χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη λαβή, το paddle πολύ άνετη στο χέρι και εγγυάται ένα ασφαλές και ακριβές χτύπημα. Η επιφάνεια του κουπιού είναι λεπτοαλεσμένη και επομένως πολύ λεία

     

    Σημαντικά κριτήρια για την αγορά ενός κουπιού BDSM:

     

    A paddle είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αξεσουάρ στη σκηνή του BDSM. Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα μαστίγια ιππασίας και τα μαστίγια SM, αλλά ένα κουπί BDSM paddle μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα έντονο πόνο απόλαυσης. Το υλικό είναι στην πραγματικότητα το αποφασιστικό κριτήριο που κάνει ένα paddle ένα μέσο σκληρής τιμωρίας σε ένα παιχνίδι κυριαρχίας και υποταγής. Για τους αρχάριους του ξυλοδαρμού, το paddleτα οποία είναι μαλακά παραγεμισμένα ή έχουν δύο διαφορετικές επιφάνειες χτυπήματος. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προετοιμάσετε σιγά σιγά τον πισινό σας για τον πόνο της ηδονής που θα έρθει. Ωστόσο, εάν ο ελαφρύς πόνος απόλαυσης δεν είναι πλέον επαρκής, ένα BDSM paddle κατασκευασμένο από δέρμα είναι το κατάλληλο paddle για εσάς. Ένα τέτοιο paddle μπορεί να εκδηλωθεί με διαφορετικούς βαθμούς επίδρασης. Μια άλλη πειστική επιλογή είναι ένα paddle κατασκευασμένο από καουτσούκ ή σιλικόνη. Συχνά υποτιμώνται εντελώς, επειδή παρόλο που είναι μαλακά, εύκαμπτα και λεία, προκαλούν ένα εντυπωσιακό χαστούκι στον πισινό - ακόμη και με πολύ μικρή προσπάθεια. Ωστόσο, αν θέλετε έντονο πόνο απόλαυσης, θα πρέπει να επιλέξετε ένα BDSM paddle κατασκευασμένο από ξύλο. Η σκληρότητα και η ανυποχώρητη φύση του υλικού εξασφαλίζουν ακραία ένταση. Η MEO ® σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από paddles σε διάφορα σχήματα, σχέδια και υλικά εδώ στο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα SM, ώστε να μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς paddle κατάλληλο για εσάς.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Για να βρείτε το κατάλληλο για σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε το κατάλληλο για σας:

     

    • paddle για ξυλοδαρμό από μασίφ ξύλο
    • Η αγγλική λέξη "spanking" (ξύλο) σημαίνει το ξύλο στον πισινό. Ο ξυλοδαρμός είναι συχνά διασκεδαστικός ακόμη και για όσους δεν είναι οπαδοί του BDSM. Εκτός από το τελετουργικό της τιμωρίας, είναι επίσης ένας ιδιαίτερος πόνος ευχαρίστησης που αισθάνεται. Στους λάτρεις του BDSM αρέσει επίσης να φορούν τα δερμάτινα γάντια μας.
    • Διαστάσεις: 30 cm
    • Ηλεκτρονικό κατάστημα MEO: Paddles spanking, μαστίγια SM, μαστίγια ιππασίας SM και άλλα παιχνίδια SM.
    • Ποιότητα: Κατασκευασμένα με αγάπη στο χέρι σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
    • Φυσικό προϊόν: Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κατασκευή paddle κατάλληλο. Είναι ένα 100% ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.
    • Μοναδικότητα: Τα paddle είναι χειροποίητα και μοναδικά.
    • Διακριτικότητα: Αποστέλλονται σε ένα δυσδιάκριτο κουτί από χαρτόνι που δεν δίνει καμία ένδειξη για το περιεχόμενό τους.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Αξιολόγηση 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Αξιολόγηση 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Αξιολόγηση 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Αξιολόγηση 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            BDSM paddle από ξύλο - Tenderiser

            BDSM paddle από ξύλο - Tenderiser

            Η απόλυτη ακαμψία του ξύλου σε συνδυασμό με την επιφάνεια χτυπήματος με προφίλ του BDSM paddle προκαλεί έναν πολύ ιδιαίτερο, διεισδυτικό πόνο απόλαυσης. Αν και τα χτυπήματα μπορούν να δοθούν αρκετά ακίνδυνα, το αποτέλεσμα αναπτύσσεται πολύ γρήγορα προς μια οδυνηρή κατεύθυνση.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: