Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Χειροπέδες αστραγάλου

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου, με ενίσχυση - μαύρο / κόκκινο - AMSTERDAM

Μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με κλασικό σχεδιασμό! Το αποτέλεσμα: μανσέτες αστραγάλου σε υπέροχα χρώματα που όχι μόνο φαίνονται όμορφα και είναι πολύ άνετα στη χρήση, αλλά και σε λογική τιμή. Οι μαύρες/κόκκινες μανσέτες αστραγάλου bondage είναι εξοπλισμένες με 2 δακτυλίους στους οποίους μπορεί να συνδεθεί, για παράδειγμα, μια μπάρα διαστολής.

Περισσότερες πληροφορίες

2556/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με κλασικό σχεδιασμό! Το αποτέλεσμα: μανσέτες αστραγάλου σε υπέροχα χρώματα που όχι μόνο δείχνουν όμορφα και είναι πολύ άνετα στη χρήση, αλλά εντυπωσιάζουν και με την προσιτή τιμή τους. Οι μαύρες/κόκκινες μανσέτες αστραγάλου bondage είναι εξοπλισμένες με 2 δακτυλίους στους οποίους μπορεί να συνδεθεί, για παράδειγμα, μια μπάρα διαστολής.

     

    Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο, πράσινο, κόκκινο, μπλε και λευκό για τις δίχρωμες μανσέτες αστραγάλου μας από γνήσιο δέρμα. Αυτά τα χρώματα είναι ανάλογα με τον κώδικα Hanky, ο οποίος είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο κώδικας δεν αφήνει καμία ερώτηση αναπάντητη και ο Sub μπορεί ακόμη και να πει στον πιθανό αφέντη του τι του αρέσει ή ποιο είναι το φετίχ του ενώ είναι δεμένος και φιμωμένος.

     

    Δύο προσαρτημένοι χαλύβδινοι κρίκοι σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε τις χειροπέδες αστραγάλου τέλεια στη συνεδρία δουλείας σας, για παράδειγμα για να συνδέσετε μια μπάρα διαστολής ή αλυσίδες με άγκιστρα ή σχοινιά δουλείας. Οι δερμάτινες χειροπέδες αστραγάλου είναι ρυθμιζόμενες σε μέγεθος χρησιμοποιώντας αγκράφες ζώνης και μπορούν να προσαρμοστούν σχεδόν σε οποιαδήποτε περιφέρεια αστραγάλου.

    Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου

    Μόνο δέρμα που πληροί τα υψηλά ποιοτικά μας πρότυπα χρησιμοποιείται για τις χειροπέδες αστραγάλου της συλλογής Amsterdam της MEO ®. Οι χειροπέδες αστραγάλου μας κατασκευάζονται από έμπειρους σαγματοποιούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στη χειροτεχνία. Οι μανσέτες αστραγάλου κατασκευάζονται με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα - από την κοπή και τη ραφή μέχρι το τέλειο φινίρισμα. Κάθε πριτσίνι και πόρπη φέρει επίσης ανάγλυφο το πρωτότυπο λογότυπο MEO ®, σήμα κατατεθέν της υψηλότερης ποιότητας για τα προϊόντα bondage. Οι δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου bondage παρέχονται σε μια κομψή τσάντα αποθήκευσης με το εμπορικό σήμα MEO ®.

     

    Οι μανσέτες αστραγάλου bondage εφαρμόζουν άνετα αλλά σφιχτά γύρω από τους αστραγάλους. Αυτές οι μανσέτες αστραγάλου μπορούν να στερεωθούν και να προσαρμοστούν στο μέγεθος με μια μεταλλική αγκράφα. Δύο δακτύλιοι είναι προσαρτημένοι στις μανσέτες αστραγάλου μας BDSM, έτσι ώστε και οι δύο μανσέτες αστραγάλου να μπορούν να συνδεθούν με μια αλυσίδα, ένα σχοινί ή με τα συνδετικά μας διπλά άγκιστρα. Φυσικά, οι δακτύλιοι αυτοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση μιας μπάρας διαστολής. Μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες μπάρες διαστολής εδώ στο κατάστημα δεσμών MEO ®.

    Μπορώ να συνδυάσω αυτές τις χειροπέδες αστραγάλου με άλλα εξαρτήματα bondage

     

    Αν θέλετε επίσης να κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια του bondage ή σας αρέσει η αίσθηση ότι είστε εντελώς στο έλεός σας, τότε οι μπάρες spreader bars μας είναι ακριβώς το κατάλληλο αξεσουάρ για εσάς. Η μπάρα διαστολής μας, που συνδέεται μεταξύ των χειροπέδων στον αστράγαλο, περιορίζει την ικανότητά σας να κινείστε και σας επιτρέπει να ανοίγετε τα πόδια σας "έτοιμες να δεχτείτε". Εκτός από αυτές τις χειροπέδες αστραγάλου, η σειρά μας "Άμστερνταμ" περιλαμβάνει επίσης δερμάτινες χειροπέδες και ένα κολάρο BDSM. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα. Ειδικά αν συνδυάσετε τις χειροπέδες αστραγάλου μας με κολάρα BDSM και χειροπέδες αστραγάλου ή ίσως χρησιμοποιήσετε ακόμη και μια δερμάτινη μάσκα, έχετε μερικές εξαιρετικές επιλογές. Θέλετε να πάτε λίγο παραπέρα Τότε ενσωματώστε μια ατσάλινη ζώνη αγνότητας στη συνεδρία σας.

     

    Με τις παρακάτω συμβουλές, μπορείτε να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της δουλείας και απλά να αφεθείτε ελεύθεροι

    Ένα από τα θέλγητρα του bondage είναι ότι μπορεί να ωθήσει τα όριά σας. Αν σας αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιού, αυτόματα θα δοκιμάζετε όλο και περισσότερα, θα δέχεστε όλο και υψηλότερα επίπεδα αισθήσεων, θα κάνετε περισσότερα και θα αισθάνεστε περισσότερα από ό,τι έχετε κάνει ποτέ πριν. Αλλά αυτή η διαδικασία είναι αργή και σταδιακή, και οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό. Μπορεί να συμβεί να είστε το Bottom σε μια συνεδρία BDSM, αλλά το Top σας παίρνει πολύ σκληρά και ξαφνικά δεν αισθάνεστε καθόλου καλά. Θέλετε να σταματήσει αμέσως! Αυτό ακριβώς είναι που χρειάζεστε ένα Safeword χρειάζεστε. Μια λέξη που σημαίνει: "Αυτό δεν λειτουργεί! Η συνεδρία με κάποιο τρόπο πηγαίνει στραβά. Παρακαλώ σταματήστε αμέσως!" A Safeword πρέπει να λαμβάνεται απολύτως σοβαρά υπόψη. Ίσως βρίσκεστε σε μια συνεδρία με ένα Top που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Αν σας συμβεί κάτι που δεν σας αρέσει, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε έναν τρόπο να το επικοινωνήσετε αυτό. Και μάλιστα αμέσως! Ειδικά αν είστε δεμένοι. A Safeword είναι μέρος της αρχής του BDSM"SSC - Safe, Sane & Consensual", που σημαίνει ασφαλής, υπεύθυνος και συναινετικός.

    Πώς μπορώ να φροντίζω και να καθαρίζω τις δερμάτινες χειροπέδες αστραγάλου

    Απλάκαθαρίστε τις δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου με ένα υγρό πανί. Για τη φροντίδα των δερμάτινων μανικετών αστραγάλου χρησιμοποιείται μερικές φορές καλό δερμάτινο γράσο για λείο δέρμα. Αυτό διατηρεί το δέρμα των μανικετών αστραγάλου ιδιαίτερα ελαστικό. Μόνο αν οι δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου φροντίζονται σωστά, θα παραμείνουν σε βέλτιστη κατάσταση και θα είναι αντίστοιχα ανθεκτικές και ανθεκτικές.

     

    Τι πρέπει να προσέξω όταν αγοράζω μανσέτες αστραγάλου δεσμών

    Με τις μανσέτες αστραγάλου της MEO ® δεν είστε μόνο ασφαλείς, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε το bondage με τον σύντροφό σας 100%. Όταν αγοράζετε δέστρες αστραγάλου, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι δέστρες αστραγάλου που επιλέγετε ταιριάζουν και είναι ατομικά ρυθμιζόμενες σε μέγεθος! Αυτό αυξάνει την άνεση στη χρήση και σας εγγυάται πολυετή απόλαυση. Το υλικό των χειροπέδων αστραγάλου πρέπει να είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό, όπως το υψηλής ποιότητας δέρμα που χρησιμοποιούμε. Για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε σε καλή διάθεση ακόμα και μετά τη δέσμευση, θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε τις οδηγίες φροντίδας μας, τις οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνουμε με κάθε ζευγάρι μανικετόκουμπα αστραγάλου.

    Τι είναι το Hanky Code και πού εμφανίζεται

     

    Τα χρώματα λένε περισσότερα από χίλιες λέξεις! Δεν θα ήταν μερικές φορές πρακτικό να ξέρετε με την πρώτη ματιά τι του ή της αρέσει Ειδικότερα στη σκηνή BDSM, ο κώδικας των μαντηλιών, ο οποίος αποτελείται από συγκεκριμένα χρώματα, έχει καθιερωθεί για τον σκοπό αυτό - ένα αναγνωριστικό που μόνο οι ειδικοί καταλαβαίνουν. Όποιος γνωρίζει τον κωδικό καταλαβαίνει αμέσως τι συμβαίνει. Εξηγούμε τι σημαίνει ο κώδικας και πού μπορεί να τον βρει κανείς: Το "Hanky" είναι η συντομογραφία του "handkerchief", που σημαίνει "μαντήλι". Τα μαντήλια διαφορετικού χρώματος ήταν τα πρώτα σημάδια που εισήχθησαν για να υποδηλώνουν τη σεξουαλική προτίμηση του χρήστη. Προήλθαν από την υποκουλτούρα τη δεκαετία του '70. Ο κώδικας αρχικά συνίστατο στο να φοράει κανείς διαφορετικά χρωματιστά μαντήλια στην πίσω τσέπη του παντελονιού του. Καθώς οι ασυνήθιστες σεξουαλικές πρακτικές απείχαν ακόμη πολύ από το φυσιολογικό στο δεύτερο τρίτο του περασμένου αιώνα, οι Hanky Code εξαπλώθηκε γρήγορα, ιδίως στην γκέι και την BDSM σκηνή. Τα χρώματα που χρησιμοποιήσαμε υποδηλώνουν Μπλε = πρωκτικό σεξ / στοματικό σεξ, Πράσινο = παιχνίδι ρόλων / στρατιωτικό παιχνίδι, Κόκκινο = fisting / κυριαρχία, μαύρο = κυριαρχία / SM, λευκό = αυνανισμός / παιχνίδι με σπέρμα.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • 1 ζευγάρι δερμάτινες χειροπέδες αστραγάλου δουλείας με δύο χαλύβδινους κρίκους
    • Αν ψάχνετε για φθηνές αλλά ανθεκτικές και μακράς διάρκειας χειροπέδες αστραγάλου για τον βασικό σας εξοπλισμό BDSM, οι χειροπέδες αστραγάλου από τη σειρά μας "Άμστερνταμ" είναι μια εξαιρετική επιλογή.
    • Διαστάσεις: περίπου 6,5 cm πλάτος και 27,5 cm μήκος
    • Ρυθμιζόμενο μέγεθος, με κούμπωμα με αγκράφα
    • Ανάγλυφα πριτσίνια και αγκράφες με το εμπορικό σήμα MEO ®
    • Σχεδιασμός κατασκευασμένος στη Γερμανία
    • Υλικό: γνήσιο δέρμα, μεταλλικές αγκράφες και πριτσίνια
    • Ποιότητα: Η επιμελημένη χειροτεχνία εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα.
    • Φυσικό προϊόν: Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κατασκευή μανικιών αστραγάλου.
    • Μοναδικότητα: Οι χειροπέδες αστραγάλου δουλείας μας είναι χειροποίητες και μοναδικές.
    • Διακριτικότητα: Οι μανσέτες αστραγάλου αποστέλλονται σε ουδέτερη, διακριτική συσκευασία.
    • Μεγάλη ποικιλία: BDSM paddle, ζώνη αγνότητας, μάσκα από λατέξ, δερμάτινη μάσκα, χειροπέδες, χειροπέδες αστραγάλου, κολάρο BDSM, κλειδώσιμα δεσμά, φίμωτρο, δουλεία spreader bar, δερμάτινη καλωδίωση κεφαλής, παιχνίδια SM και πολλά άλλα, θα τα βρείτε όλα στο online BDSM κατάστημά μας.
    • Το MEO ® συνδυάζει την αισθητική του κλασικού σχεδιασμού με τη δύναμη και τη σταθερότητα των επιλεγμένων δερμάτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο ζευγάρι δερμάτινων μανικετών αστραγάλου που κάνουν κάθε συνεδρία bondage μια αξέχαστη εμπειρία.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super comfortable

    Super comfortable, the cushioning is worth the money.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου, με ενίσχυση - μαύρο / κόκκινο - AMSTERDAM

      Δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου, με ενίσχυση - μαύρο / κόκκινο - AMSTERDAM

      Μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με κλασικό σχεδιασμό! Το αποτέλεσμα: μανσέτες αστραγάλου σε υπέροχα χρώματα που όχι μόνο φαίνονται όμορφα και είναι πολύ άνετα στη χρήση, αλλά και σε λογική τιμή. Οι μαύρες/κόκκινες μανσέτες αστραγάλου bondage είναι εξοπλισμένες με 2 δακτυλίους στους οποίους μπορεί να συνδεθεί, για παράδειγμα, μια μπάρα διαστολής.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      29 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: