Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φάκελος στόματος

Ενημερωτικό δελτίο

Ball Gag με σφιγκτήρες θηλών

Δεν σας αρκεί μόνο η φίμωση Αυτό το αξεσουάρ δεσμών από τη MEO ® είναι κάτι για πολύ ιδιαίτερους γνώστες του πόνου της ηδονής. Το ball gag είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το δέρμα πλαστικό και έχει πλάτος 45 mm.

Περισσότερες πληροφορίες

2502/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Δεν σας αρκεί μόνο η φίμωση Αυτό το αξεσουάρ δεσμών από τη MEO ® είναι κάτι για πολύ ιδιαίτερους γνώστες του πόνου της ηδονής. Το κόκκινο ball gag είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το δέρμα πλαστικό και έχει πλάτος 45 mm. Ο δερμάτινος ιμάντας κλείνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού με αγκράφα και επομένως είναι κατάλληλος για κάθε μέγεθος κεφαλιού.

     

    Οι σφιγκτήρες θηλών με επίστρωση από καουτσούκ συνδέονται με το φίμωτρο μέσω δύο μεταλλικών αλυσίδων και κάνουν αυτό το αξεσουάρ BDSM τόσο ιδιαίτερο, επειδή ο σκλάβος πρέπει να παραμείνει ήρεμος όσο επώδυνοι και αν είναι οι σφιγκτήρες θηλών. Για ιδιαίτερα σκληρά δεσμά και παιχνίδια ρόλων όπου δεν λείπει τίποτα.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το ball gag με σφιγκτήρες θηλών

     

    Θέλετε να είστε ιδιαίτερα κακός Ο ερωτικός συνδυασμός των σφιγκτήρων θηλών και του ball gag θα σας συναρπάσει. Ένα εξαιρετικό προϊόν από το κατάστημά μας για παιχνίδια SM. Το ball gag πλάτους περίπου 4,5 cm στερεώνεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού με έναν ιμάντα που ρυθμίζεται στο μέγεθος. Οι σφιγκτήρες θηλών παρέχουν έντονα και ευχάριστα ερεθίσματα πόνου.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το ball gag με σφιγκτήρες θηλών

     

    Η φίμωση με μπάλα συνδέεται με δύο μεταλλικές αλυσίδες, στην άκρη των οποίων προσαρμόζονται δύο σφιγκτήρες θηλών. Βάλτε τον σύντροφό σας να σας φιμώσει με το ball gag και συνδέστε τους δύο σφιγκτήρες θηλών στις θηλές σας. Οι μικρές βίδες ασφάλισης σας βοηθούν να καθορίσετε τη βέλτιστη πίεση και την τέλεια εφαρμογή των σφιγκτήρων θηλών.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Φίμωτρο μπάλας με σφιγκτήρες θηλών από δέρμα PU και μέταλλο
    • Οι σφιγκτήρες θηλών διαθέτουν προστατευτικά καπάκια για την αποφυγή τραυματισμών στις θηλές.
    • Οι σφιγκτήρες θηλών διεγείρουν εντατικά τις θηλές
    • Οι σφιγκτήρες θηλών μπορούν να ρυθμιστούν σε ένταση πίεσης από μαλακή έως σκληρή
    • Οι σφιγκτήρες θηλών και το φίμωτρο συνδέονται με αλυσίδες
    • Μαύρο φίμωτρο με ρυθμιζόμενο κούμπωμα με αγκράφα
    • Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό
    • Συνολικό μήκος περίπου 55 cm, διάμετρος 40 mm

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sottomissione garantita

    Veramente bello, non ci aspettavamo un prodotto così ben rifinito. Il solo tenerlo in mano trasmette sensazioni fortissime ad entrambi. L'aspetto rude, la cinghia larga... sai già che non darà scampo. sottomissione garantita!

      Αξιολόγηση 

      Geile Optik beim Bondage

      Das ganze BDSM Accessoire wirkt gut verarbeitet. Der Knebeball ist von durchschnittlicher Größe und schmeckt aktzeptabel. Das Gefühl ist gummiartig etwas nachgiebig aber trotzdem fest. Der Ballknebel hat einen Mundwinkelschutz aus dem gleichen Material; ich vermute Silikon. Sehr gut! Der Gurt um den Kopf ist gut bedienbar (große Löcher) und wirkt gut verarbeitet. Die Verbindungsketten wirken gut montiert. Die Nippelklemmen lassen sich druckbegrenzen und wirken stabil. Ein Überzug verhindert zu große Schmerzen. Insgesamt ist der Ballknebel mit Nippelklemmen sehr wertig und wirkt sicher. Ich kann diesen Ballknebel mit Nippelklemmen nur empfehlen.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Ball Gag με σφιγκτήρες θηλών

        Ball Gag με σφιγκτήρες θηλών

        Δεν σας αρκεί μόνο η φίμωση Αυτό το αξεσουάρ δεσμών από τη MEO ® είναι κάτι για πολύ ιδιαίτερους γνώστες του πόνου της ηδονής. Το ball gag είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το δέρμα πλαστικό και έχει πλάτος 45 mm.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: