Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φάκελος στόματος

Ενημερωτικό δελτίο

O Ring Gag με σφιγκτήρες θηλών

Με αυτό μπορείτε να κάνετε τη συνεδρία δουλείας σας ακόμα πιο έντονη και εμπειρία! Ο δακτύλιος Ο με σφιγκτήρες θηλών είναι κατάλληλος για αρχάριους καθώς και για επαγγελματίες BDSM. Στο παιχνίδι ρόλων μεταξύ αφέντη και σκλάβου, οι σφιγκτήρες θηλών μπορούν να χρησιμοποιηθούν θαυμάσια για τιμωρία.

Περισσότερες πληροφορίες

2501/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με αυτό μπορείτε να κάνετε τη συνεδρία δουλείας σας ακόμα πιο έντονη και εμπειρία! Ο δακτύλιος Ο με σφιγκτήρες θηλών είναι κατάλληλος για αρχάριους καθώς και για επαγγελματίες BDSM. Στο παιχνίδι ρόλων μεταξύ αφέντη και σκλάβου, οι σφιγκτήρες θηλών μπορούν να χρησιμοποιηθούν θαυμάσια για τιμωρία. Εάν ο σκλάβος δεν είναι υποτακτικός, οι σφιγκτήρες θηλών σφίγγονται κάθε φορά και έτσι προκαλούν επώδυνη διέγερση των θηλών.

     

    Κάθε άτομο έχει διαφορετική αντίληψη του πόνου. Σε ένα σεξουαλικό πλαίσιο, ο πόνος μπορεί να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία. Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτό Ή πιο άμεσα: Σας αρέσει όταν ο σύντροφός σας τσιμπάει δυνατά τις θηλές σας για να ζήσετε επιτέλους την υποτακτική σας πλευρά Τότε καλώς ήρθατε στο MEO, στον υπέροχο κόσμο του BDSM!

     

    Τι είναι τόσο ιδιαίτερο στο φίμωτρο O Ring με σφιγκτήρες θηλών

     

    Αν μια κλασική φίμωση στόματος είναι πολύ βαρετή για εσάς, η φίμωση O Ring με σφιγκτήρες θηλών από την MEO ® είναι ακριβώς η κατάλληλη. Επειδή οι μεταλλικές αλυσίδες με σφιγκτήρες θηλών είναι προσαρτημένες στο φίμωτρο O ring από υγιεινή σιλικόνη. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί πρόσθετα ερεθίσματα για το Sub, αλλά το θέαμα είναι επίσης πιο ερεθιστικό για τον κυρίαρχο σύντροφο. Με τη φίμωση με δακτύλιο Ο, όχι μόνο διακόπτεται η ροή της ομιλίας κατά τη διάρκεια της δουλείας και η ροή του σάλιου γίνεται ανεξέλεγκτη, αλλά εμποδίζεται και το κλείσιμο του στόματος. Οι σφιγκτήρες των θηλών μπορούν να ρυθμιστούν σε δύναμη μέσω βιδών για να προσαρμόσουν την απόλαυση στις ανάγκες της κορυφής.

     

    Το φίμωτρο δαχτυλίδι Ο με σφιγκτήρες θηλών είναι επίσης ιδανικό για όλα τα υγρά παιχνίδια (watersports ή αλλιώς golden shower). Κατασκευασμένο από ειδική σιλικόνη, το O Ring Gag μας είναι αδιάβροχο (ανθεκτικό στα περισσότερα υγρά) και καθαρίζεται εύκολα με νερό και το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Το O Ring Gag κλείνει με έναν ιμάντα κεφαλής ρυθμιζόμενου μεγέθους, τον οποίο έχουμε εφοδιάσει με κλειδώσιμη πόρπη.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το O Ring Gag με σφιγκτήρες θηλών

     

    Το O Ring Gag συνδέεται με δύο μεταλλικές αλυσίδες, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν δύο σφιγκτήρες θηλών προσαρτημένους στο άκρο τους. Βάλτε τον σύντροφό σας να σας φιμώσει με το O Ring Gag και συνδέστε τους δύο σφιγκτήρες θηλών στις θηλές σας. Οι μικρές βίδες ασφάλισης σας βοηθούν να καθορίσετε τη βέλτιστη πίεση και την τέλεια εφαρμογή των σφιγκτήρων θηλών.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δαχτυλίδι φίμωσης με σφιγκτήρες θηλών από σιλικόνη και μέταλλο Οι σφιγκτήρες των σφιγκτήρων θηλών διαθέτουν προστατευτικά καπάκια για την αποφυγή τραυματισμών στις θηλές.
    • Οι σφιγκτήρες θηλών διεγείρουν εντατικά τις θηλές
    • Οι σφιγκτήρες θηλών μπορούν να ρυθμίσουν την ένταση της πίεσης από μαλακή έως σκληρή
    • Οι σφιγκτήρες θηλών και το φίμωτρο συνδέονται με αλυσίδες
    • Φίμωτρο με ρυθμιζόμενο κούμπωμα με αγκράφα
    • Κατασκευασμένο από ανθεκτικό και μαλακό υλικό
    • Συνολικό μήκος περίπου 55 cm, διάμετρος δακτυλίου Ο 38 mm εσωτερικά, 50 mm εξωτερικά

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    O Ring Gag

    Gag di buona fattura, non da per niente fastidio ed è molto bello da vedere addosso.

      Αξιολόγηση 

      Excellent

      Excellent product, good strong material, and easy to clean! Would thoroughly recommend!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      O Ring Gag με σφιγκτήρες θηλών

      O Ring Gag με σφιγκτήρες θηλών

      Με αυτό μπορείτε να κάνετε τη συνεδρία δουλείας σας ακόμα πιο έντονη και εμπειρία! Ο δακτύλιος Ο με σφιγκτήρες θηλών είναι κατάλληλος για αρχάριους καθώς και για επαγγελματίες BDSM. Στο παιχνίδι ρόλων μεταξύ αφέντη και σκλάβου, οι σφιγκτήρες θηλών μπορούν να χρησιμοποιηθούν θαυμάσια για τιμωρία.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: