Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ιατρικοί περιορισμοί

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου με δυνατότητα κλειδώματος - Edition Dr Sado

Οι χειροπέδες αστραγάλου Dr Sado Edition προσθέτουν άλλο ένα εξαιρετικό προϊόν στη μοναδική συλλογή ιατρικά εμπνευσμένου εξοπλισμού BDSM. Με μήκος 37 cm και πλάτος 8 cm, αυτές οι χειροπέδες αστραγάλου έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν ασφαλή αλλά άνετη συγκράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

1888/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Οι χειροπέδες αστραγάλου Dr Sado Edition προσθέτουν άλλο ένα εξαιρετικό προϊόν στη μοναδική συλλογή ιατρικά εμπνευσμένου εξοπλισμού BDSM. Με μήκος 37 cm και πλάτος 8 cm, αυτές οι χειροπέδες αστραγάλου έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν ασφαλή και ταυτόχρονα άνετο περιορισμό.

    Κατασκευασμένες από δέρμα υψηλής ποιότητας, αυτές οι χειροπέδες αστραγάλου χαρακτηρίζονται από τη στιβαρότητα και την ανθεκτικότητά τους. Δεν είναι μόνο λειτουργικά δεσμά αστραγάλου για ακινητοποίηση, αλλά και ένα αισθητικά ευχάριστο αξεσουάρ που αποτυπώνει απόλυτα την αυστηρή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του ιατρικά εμπνευσμένου κόσμου του Dr Sado. Ο δίχρωμος σχεδιασμός και η ραφή σε αντίθεση προσδίδουν στις μανσέτες αστραγάλου μια αυθεντική και επαγγελματική εμφάνιση που διεγείρει τη φαντασία και διευρύνει τα περιθώρια για δημιουργικά σενάρια στο πλαίσιο του Medical Play

    Η χρήση των μανικετών αστραγάλου είναι καλά μελετημένη και φιλική προς τον χρήστη. Φοριούνται εύκολα και στερεώνονται με ασφάλεια με μεταλλικό κλιπ. Για πρόσθετη ασφάλεια, οι χειροπέδες αστραγάλου μπορούν να κλειδωθούν με ένα συμβατικό λουκέτο, ένα δεματικό καλώδιο ή την καινοτόμο ψηφιακή κλειδαριά χρόνου MEOBOND, η οποία επιτρέπει τον ελεγχόμενο από το χρόνο περιορισμό και ανεβάζει την εμπειρία του bondage σε ένα νέο επίπεδο.

    Φροντίδα των δερμάτινων χειροπέδων αστραγάλου:

    Για να διατηρηθεί η ποιότητα και η ομορφιά των χειροπέδων αστραγάλου Dr Sado μακροπρόθεσμα, είναι απαραίτητη μια ορισμένη φροντίδα. Το γνήσιο δέρμα είναι ένα ζωντανό υλικό που αποκτά χαρακτήρα και ελαστικότητα με τη σωστή μεταχείριση. Συνιστούμε να καθαρίζετε τις μανσέτες αστραγάλου μετά από κάθε χρήση με ένα μαλακό, ελαφρώς υγρό πανί για να απομακρύνετε τον ιδρώτα και άλλα υπολείμματα. Για πιο σχολαστικό καθαρισμό θα πρέπει να χρησιμοποιείται ένα ειδικό καθαριστικό για δέρμα. Η επακόλουθη επεξεργασία με ένα προϊόν περιποίησης δέρματος εξασφαλίζει ότι το δέρμα των μανικετών αστραγάλου παραμένει μαλακό και ελαστικό. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα θα αναπτύξει μια μοναδική πατίνα, καθιστώντας τις χειροπέδες αστραγάλου ξεχωριστά και προσωπικά πολύτιμα κομμάτια.

    Edition Ο Dr Sado είναι δεξιοτέχνης στο να συνδυάζει την ιστορική ουσία του περιορισμού των ιατρικών ασθενών με τις απαιτήσεις και την αισθητική του σύγχρονου bondage. Αυτές οι χειροπέδες αστραγάλου δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ bondage, αλλά και μια έκφραση πάθους, αφοσίωσης και βαθιάς σύνδεσης μεταξύ των συντρόφων.

    MEOBOND - Ψηφιακός χρονοδιακόπτης για bondage:

    Ο ψηφιακός χρονοδιακόπτης MEOBOND είναι ένα καινοτόμο εργαλείο για αυτο-δεσμεύσεις και χρονομετρημένη αγνότητα που μπορεί να προγραμματιστεί για έως και 100 ώρες. Μπορεί να αντέξει μια εφελκυστική δύναμη 130 κιλών και είναι ιδανικό για μια ποικιλία αξεσουάρ BDSM, όπως χειροπέδες, ζώνες αγνότητας, κλουβιά και φίμωτρα. Το MEOBOND είναι εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εξατομικευμένες και ασφαλείς εμπειρίες BDSM, ακόμη και όταν είστε μόνοι σας. Χρησιμοποιήστε το για να δέσετε τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ανακαλύψτε την απόλυτη διάσταση του bondage. Η κλειδαριά χρόνου MEOBOND είναι ανθεκτική στην απόδραση και δεν καταλαβαίνει "σε παρακαλώ λύσε με αγάπη μου", εγγυώμενη την πραγματική υποταγή και την απόλυτη απώλεια ελέγχου.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Δερμάτινες χειροπέδες αστραγάλου με δυνατότητα κλειδώματος.
    • Οι δερμάτινες χειροπέδες αστραγάλου με δυνατότητα κλειδώματος από την έκδοση Dr Sado είναι ένας φόρος τιμής στα ιστορικά ιατρικά μέσα περιορισμού ασθενών.
    • Περιλαμβάνει δύο κλειδιά με 4 κλειδιά - έτοιμα για άμεση χρήση (οι ψηφιακές χρονοκλειδαριές MEOBOND διατίθενται ξεχωριστά).
    • Διαστάσεις: 37 cm μήκος και 8 cm πλάτος, ρυθμιζόμενες για τέλεια εφαρμογή.
    • Σχεδιασμένο για να παρέχει τον απόλυτο έλεγχο και περιορισμό κατά τη διάρκεια συνεδριών BDSM, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλη άνεση.
    • Με τις χειροπέδες αστραγάλου Dr Sado Edition, όχι μόνο θα ζωντανέψετε τη συναρπαστική ιστορία του ιατρικού bondage, αλλά και θα δημιουργήσετε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές παράδοσης και εμπιστοσύνης.
    • Ιατρικό παιχνίδι: Medical Play είναι ένα είδος παιχνιδιού ρόλων στο οποίο οι σεξουαλικοί σύντροφοι αναλαμβάνουν τους ρόλους του γιατρού και του ασθενούς. Συνήθως ο κυρίαρχος σύντροφος αναλαμβάνει το ρόλο του γιατρού που θεραπεύει τον υποτακτικό ασθενή του. Το ιατρικό παιχνίδι μπορεί να είναι μια πτυχή του ιατρικού φετιχισμού ή απλά ένας τρόπος για ένα ζευγάρι να δώσει πικάντικη γεύση στη σεξουαλική του ζωή με ενδιαφέροντα παιχνίδια ρόλων. Το ιατρικό παιχνίδι μπορεί επίσης να αναφέρεται ως medical kink. Σε αυτό το είδος παιχνιδιού, υπάρχει μια σαφής και προφανής ανισορροπία δύναμης. Σε ένα ιατρικό περιβάλλον, ο γιατρός είναι το άτομο που έχει τις γνώσεις, τα εργαλεία και την άδεια να εκτελεί ορισμένες διαδικασίες. Αν ένας γιατρός μας πει ότι χρειαζόμαστε μια πρωκτική εξέταση, δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε, έτσι δεν είναι Αυτή η σχέση εξουσίας προσφέρεται για παιχνίδια D/s όπου ο ένας σύντροφος (ο ασθενής) θέτει τον εαυτό του στο έλεος του άλλου (του γιατρού).

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Enjoy keeping your partner bound and ready with these hospital s

    Are you prepping for a medical-style fantasy? Make sure to use these restraints with a more hospital design. They have extra-wide adjustment slots and are constructed out of high-quality leather. There are six adjustment slits and the cuffs can be secured using a lock.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου με δυνατότητα κλειδώματος - Edition Dr Sado

      Δερμάτινες μανσέτες αστραγάλου με δυνατότητα κλειδώματος - Edition Dr Sado

      Οι χειροπέδες αστραγάλου Dr Sado Edition προσθέτουν άλλο ένα εξαιρετικό προϊόν στη μοναδική συλλογή ιατρικά εμπνευσμένου εξοπλισμού BDSM. Με μήκος 37 cm και πλάτος 8 cm, αυτές οι χειροπέδες αστραγάλου έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν ασφαλή αλλά άνετη συγκράτηση.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      8 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: