Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Alphamale Tech2 Δαχτυλίδι πέους

Η απόλυτη αναβάθμιση του πέους: Ψάχνετε έναν τρόπο να αυξήσετε την απόδοσή σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη άνεση Θέλετε μια σκληρή στύση κατά παραγγελία Τότε είστε έτοιμοι για τον καινοτόμο δακτύλιο πέους Alphamale Tech2 !

Περισσότερες πληροφορίες

3470/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η απόλυτη αναβάθμιση πέους: Ψάχνετε έναν τρόπο να αυξήσετε την απόδοσή σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη άνεση Θέλετε μια σκληρή στύση κατά παραγγελία Τότε είστε έτοιμοι για τον καινοτόμο δακτύλιο πέους Alphamale Tech2 !

     

    Ένας μοναδικός σχεδιασμός για τον σύγχρονο άνδρα:

     

    Το δαχτυλίδι πέους σε κομψό μαύρο χρώμα είναι κατασκευασμένο από υγρή σιλικόνη, ένα υλικό που δεν είναι μόνο γνωστό για τη μεταξένια υφή του, αλλά είναι επίσης απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις, εγγυώμενο την ασφάλεια και την υγεία σας. Ο δακτύλιος πέους Tech2 προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος πέους, είναι εξαιρετικά ελαστικός και εφαρμόζει σφιχτά χωρίς να γλιστράει.

     

    Άνεση και αποτελεσματικότητα:

     

    Η ειδική διαμόρφωση του προφίλ της εσωτερικής και της εξωτερικής επιφάνειας καθιστά αυτό το δαχτυλίδι πέους μοναδικό. Η τμηματοποίηση εξασφαλίζει αρρενωπή εμφάνιση, υψηλή άνεση στη χρήση και βέλτιστο εξαερισμό για την αποφυγή εφίδρωσης και ερεθισμού του δέρματος. Αυτό σας επιτρέπει να φοράτε το δαχτυλίδι πέους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερη άνεση. Η βελτιωμένη άνεση θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι χρησιμοποιείτε καθόλου δαχτυλίδι πέους.

     

    Πώς χρησιμοποιώ έναν δακτύλιο πέους

     

    Ένας δακτύλιος πέους τοποθετείται στη βάση του πέους και ασκεί μια ελαφρά πίεση. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της οπισθορροής του αίματος από τον στυτικό ιστό, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πιο σκληρές και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις. Απλώς περάστε το δαχτυλίδι πέους πάνω από το μη στυλό πέος και τραβήξτε το απαλά προς τη βάση. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το δαχτυλίδι γύρω από τους όρχεις, ανάλογα με το αποτέλεσμα που προτιμάτε.

     

    Το τέλειο λιπαντικό:

     

    Για μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό STROKE. Όχι μόνο βελτιώνει την αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού, αλλά εξασφαλίζει επίσης ότι ο δακτύλιος πέους τοποθετείται ευκολότερα και εφαρμόζει πάντα τέλεια.

     

    Υγιεινή και φροντίδα:

     

    Μετά τη χρήση, ο καθαρισμός του δακτυλίου πέους είναι πολύ εύκολος. Χρησιμοποιήστε το Toy Cleaner VERYCLEAN για να διατηρήσετε το δαχτυλίδι πέους σας υγιεινά καθαρό και έτοιμο για την επόμενη σέξι περιπέτειά σας.

     

    Συμπέρασμα:

     

    Ο δακτύλιος πέους Alphamale Tech2 προσφέρει στους άνδρες την ευκαιρία να βελτιώσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις απολαμβάνοντας μέγιστη άνεση. Ένα must-have για κάθε άνδρα που θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον εαυτό του.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Alphamale Tech2 Δαχτυλίδι πέους
    • Δαχτυλίδι για τον πούτσο από σιλικόνη
    • Υλικό: Liquid Silicone, χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Διαστάσεις: Ύψος 12 mm, πλάτος 15 mm

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Rock-hard missile

    This isn't just any cock ring; it's a goddamn game changer. Made from liquid silicone, it's smooth as silk, and don't worry, it's also phthalate-free, so there's no nasty stuff touching your pride and joy. It stretches like a champ, so whether you're packing a pistol or a bazooka, it's got you covered. Those segmented grooves? Not just for show. They mean more comfort and a fierce look for your manhood. Get ready to last longer, feel stronger and look hotter.

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Alphamale Tech2 Δαχτυλίδι πέους

    Alphamale Tech2 Δαχτυλίδι πέους

    Η απόλυτη αναβάθμιση του πέους: Ψάχνετε έναν τρόπο να αυξήσετε την απόδοσή σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη άνεση Θέλετε μια σκληρή στύση κατά παραγγελία Τότε είστε έτοιμοι για τον καινοτόμο δακτύλιο πέους Alphamale Tech2 !

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: