Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Butt plug Extremeo - Κώλος Diamond

Υπάρχουν πολλά κλασικά βύσματα, αλλά αυτό το πρωκτικό βύσμα από το MEO Design Studios είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό. Ενώ η αγορά είναι πλημμυρισμένη από βύσματα, εμείς με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε αυτό το εξαιρετικό πρωκτικό βύσμα από τη σειρά Extremeo. Το butt plug Diamond θέτει νέα πρότυπα στον σχεδιασμό, τη λειτουργία και την ποικιλία διέγερσης και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για

Περισσότερες πληροφορίες

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Υπάρχουν πολλά κλασικά βύσματα, αλλά αυτό το πρωκτικό βύσμα από το MEO Design Studios είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό. Ενώ η αγορά είναι πλημμυρισμένη από βύσματα, εμείς με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε αυτό το εξαιρετικό πρωκτικό βύσμα από τη σειρά Extremeo. Το butt plug Diamond θέτει νέα πρότυπα στον σχεδιασμό, τη λειτουργία και την ποικιλία διέγερσης και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ιππασία!

     

    Γιατί οι ειδικοί αποκαλούν αυτό το πρωκτικό βύσμα "MUST-HAVE"!

     

    Μοναδικό στο σχεδιασμό του, αυτό το πρωκτικό βύσμα πείθει με λεπτομερείς αυλακώσεις - στις οποίες το λιπαντικό προσκολλάται ιδιαίτερα καλά - και έναν εντυπωσιακό δακτύλιο από μικρά, διαμαντένια εξογκώματα. Αυτά δεν είναι μόνο ένα οπτικό highlight, αλλά υπόσχονται επιπλέον, έντονη διέγερση με κάθε είσοδο και έξοδο, οδηγώντας σας σε νέα ύψη πρωκτικής απόλαυσης. Ο τέλειου μεγέθους λαιμός του butt plug παρέχει άνετο και ασφαλές κράτημα κατά την εισαγωγή στον πρωκτό. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το πρωκτικό βύσμα δεν θα γλιστρήσει από μέσα σας ή δεν θα εξαφανιστεί μέσα σας, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων στιγμών. Η στρογγυλή βάση, η διάμετρος της οποίας κυμαίνεται μεταξύ 32 και 42 mm ανάλογα με το μοντέλο, παρέχει πρόσθετη ασφάλεια. Αυτό αποτρέπει την ανεπιθύμητη ολίσθηση και τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: το υλικό σιλικόνης χωρίς φθαλικό εστέρα δεν είναι μόνο ακίνδυνο για το σώμα, αλλά έχει και μεταξένια λεία επιφάνεια που, σε συνδυασμό με το λιπαντικό μας Aquameo, επιτρέπει την απαλή και ευχάριστη εισαγωγή στον πρωκτό. Η κεφαλή του butt plug, η οποία αναπτύσσεται κωνικά σε μεγαλύτερη διάμετρο, κάνει την εισαγωγή καθαρή απόλαυση και εξασφαλίζει συνεχή αύξηση της απόλαυσης καθώς κάθεστε πάνω στο butt plug και το αφήνετε να γλιστρήσει βαθιά μέσα στον πρωκτικό σωλήνα.

     

    Το butt plug Diamond διατίθεται σε τρία μεγέθη - από το μοντέλο εισαγωγικού επιπέδου έως το εξελιγμένο επαγγελματικό μέγεθος - και απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα οπαδών του πρωκτικού σεξ:

     

    • Μέγεθος S: μήκος 68 mm, διάμετρος 12 έως 27 mm
    • Μέγεθος M: μήκος 80 mm, διάμετρος 17 έως 36 mm
    • Μέγεθος L: μήκος 95 mm, διάμετρος 19 έως 42 mm

     

    Ανακαλύψτε την τέχνη της ιππασίας σε ένα butt plug και ζήστε πρωτόγνωρες κορυφώσεις!

     

    Η οδήγηση ενός butt plug, ειδικά του butt plug Diamond , είναι μια μοναδική και ιδιαίτερη εμπειρία που πολλοί από τους πελάτες μας εκτιμούν. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους το butt plug Diamond είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αυτό.

     

    • Σχεδιασμός: Η κωνική κεφαλή του butt plug Diamond διευκολύνει την πρωκτική χρήση και παρέχει ένα ευχάριστο τέντωμα κατά την εισαγωγή και την απόσυρση. Η ιππασία στο butt plug ενισχύει αυτή την αίσθηση, καθώς η διάμετρος του βύσματος αλλάζει συνεχώς καθώς γλιστράει πάνω και κάτω.

     

    • Βάση: Η φαρδιά, στρογγυλή βάση του butt plug Diamond εξασφαλίζει τέλειο κράτημα. Επιτρέπει στον χρήστη να κάθεται πάνω στο butt plug και να το καβαλάει με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο να διεισδύσει πολύ βαθιά το butt plug.

     

    • Υλικό: Η μαλακή αλλά διαστατικά σταθερή, χωρίς φθαλικό εστέρα σιλικόνη όχι μόνο προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία που είναι απαλή για το δέρμα, αλλά είναι επίσης αρκετά ολισθηρή για να προσφέρει μια ομαλή βόλτα, ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό όπως το Aquameo.

     

    • Διέγερση: Οι μαλακές αυλακώσεις και οι κορυφογραμμές σε σχήμα διαμαντιού παρέχουν επιπλέον διέγερση κατά την ιππασία. Με κάθε κίνηση, προς τα πάνω και προς τα κάτω, οι δομές κάνουν μασάζ στον πρωκτικό σωλήνα, προκαλώντας έντονες αισθήσεις.

     

    Ξεχάστε το ροντέο: Αυτό το butt plug θα σας προσφέρει την πιο άγρια βόλτα της ζωής σας! Θα σας πούμε πώς!

    Για την καλύτερη εμπειρία, πρώτα χαλαρώστε και απλώστε αρκετό λιπαντικό τόσο στο butt plug όσο και στον πρωκτό. Η καλύτερη θέση για να καβαλήσεις το butt plug είναι γονατιστός ή οκλαδόν, με τη στρογγυλή βάση του butt plug να ακουμπάει σταθερά στο πάτωμα ή στο κρεβάτι. Ξεκινήστε με το πάνω, λεπτό μέρος του butt plug και εισάγετε το απαλά στον πρωκτό. Μόλις εισαχθεί το butt plug, μπορεί να ξεκινήσει η πραγματική ιππασία. Η ταχύτητα και το βάθος μπορούν να μεταβληθούν ανάλογα με τη διάθεσή σας, αλλά η στρογγυλή βάση παρέχει πάντα την απαραίτητη ασφάλεια και σταθερότητα. Ένα butt plug όπως το Diamond προσφέρει μια νέα διάσταση στην πρωκτική διέγερση και, όταν χρησιμοποιείται σωστά και με ασφάλεια, πολύ έντονη απόλαυση.

     

    Το butt plug Diamond δεν αναπτύχθηκε μόνο από τους ειδικούς μας, αλλά και σε στενή συνεργασία με μερικούς από τους πιο έμπειρους πελάτες μας. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε κι εσείς αυτό το καινοτόμο πρωκτικό βύσμα...

     

    Καθαρισμός και χρήση των βυσμάτων πισινού Extremeo:

     

    • Εύκολο στη χρήση: Η τοποθέτηση ενός butt plug μπορεί να είναι μια όμορφη και ευχάριστη εμπειρία, ειδικά αν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Για να διευκολύνετε την εισαγωγή του butt plug στον πρωκτό, σας προτείνουμε το δημοφιλές σπρέι Extremeo Spray. Ένα σύντομο σπρέι χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ και κάνει την εισαγωγή του πρωκτικού βύσματος μια ιδιαίτερα απαλή απόλαυση.

     

    • Το σωστό λιπαντικό και ένα βλήμα λιπαντικού: Το σωστό λιπαντικό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Με προϊόντα σιλικόνης όπως το Extremeo Butt Plug, θα πρέπει να αποφεύγετε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορεί να βλάψουν το υλικό. Αντ' αυτού, συνιστούμε λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Alphamale Aqua. Αυτά παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση και είναι ασφαλή για χρήση με βύσματα σιλικόνης. Ένα Lube Shooter ή ένα απλικατέρ λιπαντικού βελτιστοποιεί την εμπειρία με παιχνίδια πρωκτικού σεξ, όπως τα butt plugs. Επιτρέπει τη βαθύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή του λιπαντικού στον πρωκτικό σωλήνα, καθιστώντας την εισαγωγή του butt plug πιο άνετη και ασφαλή. Δεδομένου ότι ο πρωκτός δεν παράγει το δικό του λιπαντικό, η επαρκής παροχή λιπαντικού μειώνει την τριβή και τον κίνδυνο τραυματισμού. Επιπλέον, το Lube Shooter επιτρέπει την καθαρή και ακριβή εφαρμογή χωρίς σπατάλη λιπαντικού.

     

    • Καθαρισμός: Το Extremeo Butt Plug σας πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Το ζεστό νερό και το ήπιο σαπούνι μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν τις περισσότερες ακαθαρσίες. Για σχολαστικό και υγιεινό καθαρισμό, συνιστούμε επίσης το σπρέι VERYCLEAN. Ένας γρήγορος ψεκασμός εξασφαλίζει ότι το butt plug είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Κομψό έξτρα: Η βάση του πρωκτικού βύσματος έχει εξευγενιστεί με ένα αστραφτερό κρύσταλλο που θυμίζει τη λάμψη ενός πραγματικού διαμαντιού. Το πρωκτικό μας βύσμα συνδυάζει την πολυτελή αισθητική με την πρακτική χρήση: Το λαμπερό κρύσταλλο με τα κοσμήματα στη βάση μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Αυτό όχι μόνο επιτρέπει τον αβίαστο καθαρισμό του πρωκτικού βύσματος, αλλά υπογραμμίζει επίσης την ευελιξία αυτού του σέξι αξεσουάρ.
    • Το Extremeo ® είναι σήμα κατατεθέν της MEO Γερμανίας.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Χρησιμοποιήστε το πρωκτικό βύσμα μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Alphamale Aqua ή το Aquameo και το Lube Shooter.
    • Για αυτό το πρωκτικό βύσμα, σας προτείνουμε το προϊόν Extremeo: Αυτό το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια αισθήσεων, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και σας βοηθά να επιτύχετε αχαλίνωτη σεξουαλική έκσταση.
    • Με τα νέα βύσματα Extremeo Butt Plugs, σας προσφέρουμε τώρα ένα ολοκληρωμένο πακέτο ξεγνοιασιάς για τις πρωκτικές σας περιπέτειες. Η MEO δεν είναι μόνο πρωτοπόρος όταν πρόκειται για παγκοσμίου φήμης προϊόντα όπως το Extremeo Anal Relax Spray, αλλά και πάντα σε αναζήτηση των καλύτερων και πιο καινοτόμων τρόπων για τη βελτίωση του πρωκτικού σεξ. Η λογική συνέχεια του πάθους μας για τα πρωκτικά προϊόντα είναι το λανσάρισμα των καινοτόμων βύσματος της σειράς Extremeo. Με βάση την πολυετή εμπειρία και τα σχόλια των πιστών πελατών μας, αναπτύξαμε βύσματα που θέτουν νέα πρότυπα στο σχεδιασμό, την άνεση και τη λειτουργία.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Αξιολόγηση 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Αξιολόγηση 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Αξιολόγηση 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Butt plug Extremeo - Κώλος Diamond

          Butt plug Extremeo - Κώλος Diamond

          Υπάρχουν πολλά κλασικά βύσματα, αλλά αυτό το πρωκτικό βύσμα από το MEO Design Studios είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό. Ενώ η αγορά είναι πλημμυρισμένη από βύσματα, εμείς με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε αυτό το εξαιρετικό πρωκτικό βύσμα από τη σειρά Extremeo. Το butt plug Diamond θέτει νέα πρότυπα στον σχεδιασμό, τη λειτουργία και την ποικιλία διέγερσης και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: