Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Απόλυτη Δέσμευση

Ενημερωτικό δελτίο

Bondage υπνόσακος - Νεοπρένιο BDSM υπνόσακος ύπνου

Να είστε εντελώς στο έλεός του ή της και να ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια κυριαρχίας, υποταγής και σεξουαλικής παράδοσης. Αυτός ο υπνόσακος BDSM resp. Bondage Body Bag ανοίγει τις πύλες σε έναν κόσμο αισθητηριακής στέρησης και έντονων εμπειριών δουλείας που επαναπροσδιορίζουν τα όρια των ερωτικών σας φαντασιώσεων και επιθυμιών.

Περισσότερες πληροφορίες

289,90 €


-20,00 €

269,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Να είστε εντελώς στο έλεός του ή της και να ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια κυριαρχίας, υποταγής και σεξουαλικής παράδοσης. Αυτός ο υπνόσακος BDSM resp. Bondage Body Bag ανοίγει τις πύλες σε έναν κόσμο αισθητηριακής στέρησης και έντονων εμπειριών δουλείας που επαναπροσδιορίζουν τα όρια των ερωτικών σας φαντασιώσεων και επιθυμιών.

     

    Ο υπνόσακος δουλείας από νεοπρένιο είναι ένα τέλεια σχεδιασμένο αξεσουάρ BDSM που τυλίγει ολόκληρο το σώμα σε ένα αγκαλιάρικο, εύκαμπτο αλλά ανθεκτικό υλικό που περιορίζει πλήρως την κίνηση. Η μεταφορά του συντρόφου σε έναν κόσμο σκοταδιού, περιορισμένης κίνησης και έντονης αισθητηριακής εστίασης επιτρέπει μια έντονη συναισθηματική και σωματική ανταπόκριση που είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική τόσο για τον κυρίαρχο όσο και για τον υποτακτικό σύντροφο.

     

    Κύρια σημεία

     

    • Υλικό: Το υψηλής ποιότητας νεοπρένιο παρέχει μια σφιχτή αλλά άνετη αίσθηση.
    • Εσωτερικά μανίκια: Αυτά περιορίζουν την κίνηση των χεριών και των βραχιόνων του χρήστη και ενισχύουν την αίσθηση της στερέωσης.
    • Ανοίγματα: Τα ανοίγματα στην πλάτη και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων επιτρέπουν ποικίλα παιχνίδια και αλληλεπιδράσεις ενώ ο υποτακτικός σύντροφος είναι δεμένος.
    • Ανθεκτικότητα: Η μοναδική ζιγκ-ζαγκ ραφή κατά μήκος των ανοιγμάτων προσδίδει στο BDSM Sleep Sack εντυπωσιακή ανθεκτικότητα και μακροζωία.
    • Το νεοπρένιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να πάνε την εμπειρία BDSM στο επόμενο επίπεδο, καθώς έχει τη μοναδική ικανότητα να δημιουργεί φυσικούς περιορισμούς χωρίς να θυσιάζει την άνεση και την ασφάλεια.

     

    Ασφαλής, σέξι, συγκλονιστικός: ο νεοπρενικός σάκος ύπνου BDSM Sleep Sack μας!

     

    Το BDSM Sleep Sack είναι κατασκευασμένο από πρώτης τάξεως νεοπρένιο, το οποίο είναι γνωστό για την άριστη ποιότητα και την ευχάριστη υφή του. Αυτό το υλικό δεν είναι μόνο εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά και εκπληκτικά μαλακό και άνετο στο δέρμα, καθιστώντας το ιδανικό για μεγαλύτερες συνεδρίες στο Sleep Sack.

     

    Το νεοπρένιο χαρακτηρίζεται από την απαλή, λεία επιφάνειά του, η οποία επιτρέπει τόσο υψηλή ευελιξία όσο και βέλτιστη ελευθερία κινήσεων μέσα στο υλικό. Ακόμα και όταν ο παθητικός σύντροφος είναι περιορισμένος στο σάκο ύπνου BDSM, το νεοπρένιο προσαρμόζεται απαλά στα περιγράμματα του σώματος, παρέχοντας έναν βαθμό άνεσης ακόμα και κατά τη διάρκεια του bondage.

     

    Το πάχος 2,0 mm του νεοπρενίου προσφέρει μια ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης και λειτουργίας: είναι αρκετά παχύ ώστε να παρέχει τη στερέωση και τον σωματικό περιορισμό που επιθυμείται για μια συνεδρία BDSM, ενώ παράλληλα είναι προσαρμόσιμο σε διαφορετικά σχήματα σώματος.

     

    Ένα άλλο πλεονέκτημα του νεοπρενίου είναι η αντοχή του σε διάφορα υγρά. Είναι υδατοαπωθητικό και καθαρίζεται εύκολα, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να διατηρείται ο υπνόσακος καθαρός και έτοιμος για χρήση μετά από κάθε χρήση. Το υλικό είναι επίσης ανθεκτικό στα έλαια και τις κρέμες, γεγονός που καθιστά τον σάκο ύπνου ιδανικό σύντροφο για όλα τα είδη δραστηριοτήτων.

     

    Τα εσωτερικά μανίκια του BDSM Sleep Sack είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που εμβαθύνει την εμπειρία του περιορισμού της κίνησης και της υποταγής. Τα μανίκια αυτά έχουν σχεδιαστεί για να περιορίζουν την κινητικότητα των χεριών και των βραχιόνων του χρήστη με ασφαλή και άνετο τρόπο, ενώ παράλληλα αυξάνουν την αίσθηση του περιορισμού και εντείνουν την εμπειρία της υποταγής.

     

    Τα ειδικά σχεδιασμένα ανοίγματα στο νεοπρένιο BDSM Sleep Sack - στην πλάτη και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων - είναι κάτι περισσότερο από απλά ανοίγματα. Έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή αλληλεπίδραση και δημιουργικότητα κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM, διατηρώντας παράλληλα τον παθητικό σύντροφο με ασφάλεια και άνεση δεμένο.

     

    • Πίσω άνοιγμα: Το πίσω άνοιγμα προσφέρει στον κυρίαρχο σύντροφο τη δυνατότητα να διεγείρει ή να τιμωρήσει τον παθητικό σύντροφο με διάφορους τρόπους. Εδώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια, όπως δονητές, μηχανές σεξ, μαστίγια ή γαργαλιστικά ελατηρίων, για να εντείνουν τις αισθήσεις του παθητικού συντρόφου.
    • Άνοιγμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων: Αυτή η ειδική πρόσβαση έχει σχεδιαστεί για να κάνει προσβάσιμες τις πιο προσωπικές περιοχές του συντρόφου ενώ αυτός ή αυτή είναι παγιδευμένος/η στον υπνόσακο BDSM. Αυτή η πρόσβαση επιτρέπει ποικίλα σεξουαλικά παιχνίδια και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σενάρια "πειράγματος και άρνησης" ή άλλες σέξι δραστηριότητες.

     

    Η ανθεκτικότητα του Neoprene BDSM Sleep Sack είναι ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, με βασική πτυχή την έξυπνη και στιβαρή κατασκευή του. Ειδικότερα, η μοναδική, εξαιρετικά ισχυρή ραφή ζιγκ-ζαγκ κατά μήκος της εισόδου του υπνόσακου υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα του προϊόντος.

     

    Οι ζιγκ ζαγκ ραφές δεν αποτελούν μόνο ένα αισθητικό χαρακτηριστικό, αλλά εξυπηρετούν και έναν πρακτικό σκοπό: είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην καταπόνηση, τη φθορά και τη φθορά, γεγονός που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο σε έντονα και δυναμικά σενάρια, όπως αυτά που συναντάμε συχνά στις συνεδρίες BDSM. Αυτές οι ραφές παρέχουν εξαιρετική σταθερότητα και ασφάλεια χωρίς να διακυβεύεται η ευελιξία του υλικού.

     

    Καθώς το άνοιγμα του σάκου ύπνου βρίσκεται συχνά υπό τάση όταν ο χρήστης γλιστρά μέσα στον σάκο ύπνου ή κινείται κατά τη χρήση, οι ζιγκ-ζαγκ ραφές παρέχουν αυξημένη αντοχή και ανθεκτικότητα. Βοηθάει να διασφαλιστεί ότι το υλικό δεν σκίζεται ή δεν καταστρέφεται, ακόμη και με επανειλημμένο τέντωμα ή καταπόνηση.

     

    Μεγέθη:

     

    Προσφέρουμε τον σάκο ύπνου BDSM σε μεγέθη S έως XL για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή για διάφορα μεγέθη και σχήματα σώματος.

     

    • S: περιφέρεια στήθους μεταξύ 91 και 99 cm, μέση μεταξύ 71 και 81 cm, μέγεθος σώματος μεταξύ 168 και 175 cm.
    • M: Μέγεθος στήθους μεταξύ 99 και 107 cm, μέση μεταξύ 81 και 86 cm, ύψος σώματος μεταξύ 175 και 183 cm.
    • L: Μέτρηση στήθους 107 έως 112 cm, μέση 84 έως 91 cm, ύψος 178 έως 188 cm.
    • XL: Μέτρηση στήθους μεταξύ 112 και 117 cm, μέση μεταξύ 89 και 97 cm, ύψος μεταξύ 178 και 188 cm.

     

    Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για μια βέλτιστη εμπειρία με τον υπνόσακο Neoprene BDSM. Σημειώστε ότι η καλή εφαρμογή είναι σημαντική για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η άνεση κατά τη χρήση.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Neoprene BDSM Sleep Sack
    • Bondage Body Bag
    • Υλικό: Νεοπρένιο με λείο δέρμα
    • Πάχος υλικού: περίπου 2 mm
    • Φροντίδα και καθαρισμός των προϊόντων από νεοπρένιο: Το νεοπρένιο είναι γνωστό για την ανθεκτικότητα και την αντοχή του, αλλά χρειάζεται επίσης κατάλληλη φροντίδα για να διατηρήσει την ποιότητά του. Το νεοπρένιο πρέπει να πλένεται στο χέρι με ήπιο σαπουνόνερο ή με ειδικό καθαριστικό νεοπρένιο. Μουλιάστε τον υπνόσακο BDSM Sleepsack σε διάλυμα σαπουνόνερου και καθαρίστε τον απαλά με το χέρι ή με μια μαλακή βούρτσα για να αφαιρέσετε τον ιδρώτα, τα έλαια και άλλα υπολείμματα. Αφήστε το BDSM Sleepsack να στεγνώσει στον αέρα και αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως ή τις πηγές θερμότητας. Κρεμάστε τον υπνόσακο BDSM Sleep Sack ή απλώστε τον σε επίπεδη θέση για να διατηρήσει το σχήμα του. Αποθηκεύστε τον υπνόσακο BDSM Sleep Sack σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Αποφεύγετε να τυλίγετε ή να διπλώνετε τον υπνόσακο BDSM Sleep Sack για μεγάλα χρονικά διαστήματα για να αποφύγετε το τσαλάκωμα ή την παραμόρφωση. Αυτές οι οδηγίες φροντίδας θα διασφαλίσουν ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα μπορείτε να απολαύσετε πολλές συναρπαστικές και έντονες συνεδρίες με το BDSM Sleep Sack σας.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr zufrieden

    Top Qualität und supergutes preisleistungsverhältnis. Wir sind echt sehr zufrieden.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Bondage υπνόσακος - Νεοπρένιο BDSM υπνόσακος ύπνου

      Bondage υπνόσακος - Νεοπρένιο BDSM υπνόσακος ύπνου

      Να είστε εντελώς στο έλεός του ή της και να ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια κυριαρχίας, υποταγής και σεξουαλικής παράδοσης. Αυτός ο υπνόσακος BDSM resp. Bondage Body Bag ανοίγει τις πύλες σε έναν κόσμο αισθητηριακής στέρησης και έντονων εμπειριών δουλείας που επαναπροσδιορίζουν τα όρια των ερωτικών σας φαντασιώσεων και επιθυμιών.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      8 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: