Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διαστολέας στόματος

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM διαστολέας στόματος 2.0 - Jennings

Ανακαλύψτε μια νέα διάσταση της κυριαρχίας και της υποταγής με το Jennings Mouth Spreader 2.0! Αρχικά χρησιμοποιήθηκε στην οδοντιατρική, έχει βρει τη μόνιμη θέση του στον κόσμο του BDSM και συνδυάζει την αισθησιακή διέγερση με την αίσθηση του ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ανακαλύψτε μια νέα διάσταση της κυριαρχίας και της υποταγής με το Jennings Mouth Spreader 2.0! Αρχικά χρησιμοποιήθηκε στην οδοντιατρική, έχει βρει τη θέση του στον κόσμο του BDSM και συνδυάζει την αισθησιακή διέγερση με την αίσθηση του ελέγχου.

    Ο στοματικός διαστολέας δεν είναι ένα από τα πιο γνωστά σεξουαλικά παιχνίδια από τον χώρο του BDSM, αλλά είναι πολύ δημοφιλής στη σκηνή του φετίχ και του BDSM. Θυμίζει ένα φίμωτρο στόματος ή ένα φίμωτρο και χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με μια καλωδίωση κεφαλής ή ένα κολάρο. Αυτό το παιχνίδι BDSM χρησιμοποιείται για να ανοίξει και να σταθεροποιήσει το στόμα και το σαγόνι. Ο υποτακτικός σύντροφος φιμώνεται με το στόμα ορθάνοιχτο. Αυτό επιτρέπει στον κυρίαρχο σύντροφο να εισάγει το πέος του στο ορθάνοιχτο στόμα, για παράδειγμα. Ένας μηχανισμός κλειδώματος στον διαστολέα στόματος εμποδίζει τον υποτακτικό να κλείσει ξανά το στόμα.

    Διαστολέας στόματος σύμφωνα με την Jennings:

    Ο διαστολέας στόματος 2.0 σύμφωνα με την Jennings έχει αποκτήσει δημοτικότητα στη σκηνή BDSM για διάφορους λόγους. Η έμφαση δίνεται στον έλεγχο και την υποταγή, με τον mouth spreader να αναλαμβάνει τον φυσικό έλεγχο του στόματος του παθητικού συντρόφου. Πολλοί εκτιμούν επίσης την ιατρική πτυχή του mouth spreader, καθώς προσθέτει ένα επιπλέον ιατρικό υπόβαθρο στο παιχνίδι ρόλων. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, δεν είναι μόνο ανθεκτικό αλλά και υγιεινό, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα στη σκηνή BDSM. Η ευελιξία του επιτρέπει τη χρήση του σε διάφορες καταστάσεις, με την οπτική ελκυστικότητα ενός ορθάνοιχτου στόματος να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για πολλούς ανθρώπους. Αυτό ενισχύει το αίσθημα της ευαλωτότητας, προσφέροντας παράλληλα μια νέα, συναρπαστική εμπειρία BDSM.

    Με αυτόν τον διαστολέα στόματος, οι συνεδρίες BDSM σας δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες!

    Υλικά υψηλής ποιότητας: Κατασκευασμένος από ιατρικό ανοξείδωτο ατσάλι, αυτός ο διαστολέας στόματος αντιπροσωπεύει κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα. Η επίστρωση βινυλίου του όχι μόνο προστατεύει τα δόντια, αλλά εξασφαλίζει και άνετη αίσθηση.

    Βέλτιστη άνεση: Ο εξελιγμένος σχεδιασμός εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή στο στόμα και στο πρόσωπο. Η επίστρωση βινυλίου διασφαλίζει ότι παραμένει ακριβώς εκεί που πρέπει και ταυτόχρονα εμποδίζει την ολίσθηση του στοματικού διαστολέα.

    Εύκολη χρήση: Ο μηχανισμός ανοίγματος του στοματικού διαστολέα λειτουργεί με το μοχλό στο πλάι και το στόμα του παθητικού συντρόφου ανοίγει διάπλατα. Αυτός ο μηχανισμός ρύθμισης διατηρεί αξιόπιστα τον διαστολέα στόματος στην επιθυμητή θέση και το στόμα ορθάνοιχτο.

    Προσαρμοστικότητα: Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας από vegan δέρμα επιτρέπει την ατομική προσαρμογή σε κάθε μέγεθος κεφαλιού και εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • BDSM mouth spreader σύμφωνα με την Jennings
    • Νέα έκδοση με κάλυμμα από καουτσούκ
    • Διαστάσεις: περίπου 20 cm μήκος x 13 cm πλήρως ανοιχτό.
    • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι, PVC, vegan δέρμα
    • Σημείωση: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, όπως σε όλες τις δραστηριότητες BDSM, η επικοινωνία, η συναίνεση και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό που είναι ευχάριστο και διεγερτικό για ένα άτομο μπορεί να είναι άβολο για ένα άλλο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντα να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αισθάνονται άνετα και τα όρια γίνονται σεβαστά.
    • Καθαρισμός: Πριν και μετά τη χρήση με το σπρέι μας INSTACLEAN.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Αξιολόγηση 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Αξιολόγηση 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          BDSM διαστολέας στόματος 2.0 - Jennings

          BDSM διαστολέας στόματος 2.0 - Jennings

          Ανακαλύψτε μια νέα διάσταση της κυριαρχίας και της υποταγής με το Jennings Mouth Spreader 2.0! Αρχικά χρησιμοποιήθηκε στην οδοντιατρική, έχει βρει τη μόνιμη θέση του στον κόσμο του BDSM και συνδυάζει την αισθησιακή διέγερση με την αίσθηση του ελέγχου.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          9 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: