Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Watersports Kink

Ενημερωτικό δελτίο

Watersports Σύστημα Kink RECYCLER με πρωκτικό βύσμα, ζώνη αγνότητας, βύσμα πέους και σωλήνα

Το BDSM Watersports Kink System RECYCLER αποτελείται από ένα πρωκτικό βύσμα, ένα βύσμα πέους, μια ζώνη αγνότητας και το σώμα σας για να σχηματίσουν ένα αυτόνομο σύστημα που "ανακυκλώνει" τέλεια τα δικά σας ούρα.

Περισσότερες πληροφορίες

2426/00

169,90 €


-50,00 €

119,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το BDSM μας Watersports Kink System RECYCLER συνδυάζει ένα πρωκτικό βύσμα, ένα βύσμα πέους, μια ζώνη αγνότητας και το σώμα σας για να σχηματίσει ένα αυτόνομο σύστημα που είναι ιδανικό για την "ανακύκλωση" των δικών σας ούρων.

     

    Τιμωρία, εξευτελισμός, αντικειμενοποίηση ή ανταμοιβή Οι όροι "pee game", "golden shower" ή "watersports" περιγράφουν τον ερωτισμό γύρω από το θέμα των ούρων.

     

    Watersports Kink System RECYCLER: Η ζώνη αγνότητας με βύσμα πέους προσφέρει έναν θαυμάσια αποτελεσματικό τρόπο για να θέσετε τη λαγνεία του συντρόφου σας υπό πλήρη έλεγχο και να εκπληρώσετε ταυτόχρονα τις φαντασιώσεις σας ή τις φαντασιώσεις του. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού του, το βύσμα πέους προκαλεί έντονες αισθήσεις κατά τη διείσδυση και είναι σαφώς αισθητό. Μόλις το βύσμα πέους και η ζώνη αγνότητας τοποθετηθούν στη θέση τους, το λουκέτο προσαρτάται έτσι ώστε το βύσμα πέους να μην μπορεί πλέον να αφαιρεθεί χωρίς άδεια. Όσο περισσότερο αυξάνεται η διέγερση, τόσο πιο ευχάριστη και κυρίως βασανιστική γίνεται για το Bottom. Με το Watersports Kink System RECYCLER, ένας εύκαμπτος σωλήνας συνδέει το βύσμα πέους με ένα πρωκτικό βύσμα. Το butt plug είναι κατασκευασμένο από υγιεινό ανοξείδωτο ατσάλι και έχει γυαλιστερή, στιλβωμένη επιφάνεια χωρίς ερεθιστικές άκρες. Χάρη στο απαλά στρογγυλεμένο άκρο και το κωνικό σχήμα, το βύσμα πισινού εισάγεται ευχάριστα εύκολα.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τη ζώνη αγνότητας με το πρωκτικό βύσμα και το βύσμα πέους

     

    Το Watersports Kink System RECYCLER είναι ένα παιχνίδι SM και το τέλειο αξεσουάρ για τους γνώστες και τους λάτρεις της ουρηθρικής και πρωκτικής απόλαυσης! Ο κοίλος διαστολέας ή το βύσμα πέους εισάγεται στο πέος και παρέχει ιδιαίτερα έντονη διέγερση, ενώ τα γεννητικά όργανα περικλείονται πλήρως από τη ζώνη αγνότητας. Το βύσμα πέους συνδέεται με το κοίλο πρωκτικό βύσμα μέσω ενός σωλήνα, ο οποίος μπορεί να εισαχθεί στον πρωκτό. Με αυτόν τον τρόπο, τα ούρα μπορούν να διοχετεύονται απευθείας από το πέος στον πρωκτό, σχεδόν σαν κλύσμα, χωρίς να χάνεται ούτε μια πολύτιμη σταγόνα. Το λιπαντικό μας VERYDEEP θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την εισαγωγή του βύσματος πέους και το υβριδικό μας λιπαντικό MANCUNT θα πρέπει να χρησιμοποιείται για το butt plug. Το penis plug εισάγεται απαλά στην ουρήθρα, ο σωλήνας περνάει ανάμεσα στα πόδια και το butt plug εισάγεται στη συνέχεια στον πρωκτό. Το butt plug μπορεί φυσικά να εισαχθεί και στον πρωκτό του συντρόφου σας για να του δώσετε μια ωραία, ζεστή εμπειρία κλύσματος.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω το σύστημα Watersports Kink System από τη MEO®

     

    Το βύσμα πέους, το πρωκτικό βύσμα και η ζώνη αγνότητας μπορούν να καθαριστούν υγιεινά, να απολυμανθούν και ακόμη και να αποστειρωθούν μετά τη χρήση. Για τον σχολαστικό καθαρισμό του συστήματος Watersports Kink System RECYCLER, συνιστούμε το σπρέι μας INSTACLEAN.

     

    Watersports aka χρυσό ντους: κίνδυνος για την υγεία

     

    Χρησιμοποιείτε το Watersports Kink System RECYCLER μόνο του; Οι κίνδυνοι για την υγεία θεωρούνται μάλλον χαμηλοί κατά την κατάποση του χρυσού ντους. Παρόλο που τα ούρα είναι ένα απόβλητο προϊόν του σώματος, θεωρούνται αποστειρωμένα εάν ο αποβάλλων είναι υγιής, δηλαδή δεν πάσχει από μόλυνση της ουροδόχου κύστης, για παράδειγμα. Εάν χρησιμοποιείτε το Watersports Kink System RECYCLER με σύντροφο: τα χρυσά ντους δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ασφαλές σεξ.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Για να μπορέσετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το νερό για να κάνετε το μπάνιο σας:

     

    • Watersports Kink System RECYCLER
    • Φετίχ Watersports
    • Ζώνη αγνότητας με ουροφιλικά αξεσουάρ
    • Πρωκτικό βύσμα με σωλήνα που συνδέεται με το βύσμα πέους
    • Βύσμα πέους με άνοιγμα
    • Πρωκτικό βύσμα με άνοιγμα
    • Τα βύσματα είναι περίτεχνα κατασκευασμένα και λεπτοδουλεμένα
    • Η ουροφιλία είναι μια σεξουαλική προτίμηση για τα ούρα. Η διαδικασία της ούρησης ή τα ίδια τα ούρα βιώνονται ως ερωτικά και σεξουαλικά διεγερτικά.
    • Butt plug: μήκος εισαγωγής 6,6 cm, διάμετρος 3,8 cm
    • Μήκος σωλήνα: 90 cm
    • Κλωβός αγνότητας: εσωτερική διάμετρος 35 mm, εσωτερικό μήκος 66 mm
    • Βύσμα πέους: εισερχόμενο μήκος 55 mm, διάμετρος 8 mm
    • Μέγεθος δακτυλίου 45 mm
    • Συχνά αγοραζόμενα αξεσουάρ: The Spanking BDSM paddle από την MEO (κάντε κλικ εδώ)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Bin vollkommen begeistert

    Top Produkt, einfach anzuwenden und der Saft läuft dahin wo er hin soll

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Fast perfekt

    Für mich könnte der Butt Plug etwas größer dimensioniert sein, aber vom Prinzip her gut durchdacht und funktioniert ohne jeden Mangel.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Bin sehr begeistert

    Funktioniert einwandfrei und erfüllt mir viele meiner ultimativen Fantasien wenn ich das "System" beim Bondage tragen muss. So erniedrigt zu werden und sich nicht währen zu können ist wirklich toll.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Vraiment décevant !

    A l'usage, l'objet ne m'apporte pas satisfaction.
    La cage pénienne est assez courte, le plug urétral pas assez long, si bien que l'urine refoule le diamètre intérieur n'accorde pas suffisamment de débit pour remplir l'ampoule rectale, fermée par un plug anal de dimension trop réduite pour assurer l'étanchéité, ce qui occasionne des fuites tant au niveau anal que du pénis. Compte tenu du prix de 100 € au lieu d'un prix initial de 150, cela me déçoit beaucoup, cela ne vaut le prix dépensé.
    Le concept était vraiment intéressant, cependant quelle déconvenue...

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Watersports Σύστημα Kink RECYCLER με πρωκτικό βύσμα, ζώνη αγνότητας, βύσμα πέους και σωλήνα

    Watersports Σύστημα Kink RECYCLER με πρωκτικό βύσμα, ζώνη αγνότητας, βύσμα πέους και σωλήνα

    Το BDSM Watersports Kink System RECYCLER αποτελείται από ένα πρωκτικό βύσμα, ένα βύσμα πέους, μια ζώνη αγνότητας και το σώμα σας για να σχηματίσουν ένα αυτόνομο σύστημα που "ανακυκλώνει" τέλεια τα δικά σας ούρα.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: