Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ταινία δεσμού

Ενημερωτικό δελτίο

Κίτρινη ταινία δεσμού

Η κίτρινη ταινία bondage σε ρολό είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ BDSM για αρχάριους ή επαγγελματίες bondage, καθώς και για οπαδούς του kink Watersports Οπαδούς του kink. Η ταινία bondage της MEO ® είναι γρήγορα στη διάθεσή σας και παρέχει μια αξιόπιστη στερέωση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.

Περισσότερες πληροφορίες

2766/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτή η υψηλής ποιότητας, κίτρινη ταινία δουλείας για Watersports Kink από το ρολό είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ BDSM για αρχάριους ή επαγγελματίες. Η ταινία bondage της MEO ® είναι γρήγορα στη διάθεσή σας και παρέχει μια αξιόπιστη στερέωση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.

     

    Με την ταινία bondage της MEO ® μπορείτε όχι μόνο να δέσετε τα χέρια και τα πόδια του συντρόφου σας για να περιορίσετε την ελευθερία κινήσεών του, αλλά είναι επίσης ιδανική για να δέσετε τα μάτια του συντρόφου σας, καθώς κολλάει μόνο στον εαυτό της και όχι στο δέρμα ή τα μαλλιά. Ειδικά για μια υπαίθρια συνεδρία ή στο δρόμο, η ταινία bondage είναι το τέλειο αξεσουάρ BDSM, καθώς αποθηκεύεται και μεταφέρεται εύκολα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δέσετε τον σύντροφό σας σε ένα δέντρο στο δάσος χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για σχοινιά, καραμπίνερ ή γάντζους. Η ταινία bondage ανοίγει πολυάριθμες δημιουργικές δυνατότητες για να δέσετε τον σύντροφό σας. Απλά αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει!

     

    Πώς χρησιμοποιώ την κίτρινη ταινία bondage

     

    Η ταινία bondage είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση και απλή στην εφαρμογή. Απλά κόψτε την απαιτούμενη ποσότητα ταινίας bondage από το ρολό με ψαλίδι και η διασκέδαση του bondage μπορεί να ξεκινήσει!

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει η κίτρινη ταινία bondage

     

    Η ταινία bondage είναι ελαστική, χαδιάρικη και κολλάει μόνο στον εαυτό της, όχι στο δέρμα ή στα μαλλιά. Η ταινία bondage μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τυλίξετε και να στερεώσετε τα χέρια ή τα πόδια γρήγορα και εύκολα, χωρίς να τραβήξετε τις τρίχες ή το δέρμα. Η ταινία δουλείας μας είναι ιδανική για όλα τα είδη ερωτικού bondage. Μετά τη χρήση, η ταινία bondage μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα και χωρίς να αφήσει υπολείμματα.

     

    Τι πρέπει να προσέχω με την κίτρινη ταινία bondage

     

    Η ταινία bondage είναι επαναχρησιμοποιήσιμη αν χρησιμοποιηθεί προσεκτικά. Μετά τη χρήση, απλά σκουπίστε με νερό και ήπιο σαπούνι, αφήστε την να στεγνώσει και τυλίξτε την προσεκτικά ξανά.

     

    Χρωματιστή ταινία bondage:

     

    Η ταινία δεσμών μας διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο, ροζ, ασημί, μοβ και κίτρινο χρώμα.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Watersports Kink Bondage Tape σε κίτρινο χρώμα σε ρολό 15 μέτρων.
    • Διατίθενται διάφορα χρώματα
    • Η ταινία bondage tape από την ME O® διευκολύνει το να ζήσετε τις φαντασιώσεις bondage χωρίς περίπλοκους κόμπους. Αυτή η γυαλιστερή μεμβράνη χωρίς συγκολλητικό στρώμα κολλάει μόνο στον εαυτό της - αλλά όχι στο δέρμα ή στα μαλλιά. Η ταινία είναι κατάλληλη για δέσιμο ή ερωτική φίμωση, ως μαντήλι στα μάτια και εντελώς για μουμιοποίηση. Μετά τη χρήση, η ταινία bondage μπορεί να τυλιχθεί ξανά σε ρολό και να επαναχρησιμοποιηθεί όπως επιθυμείτε.
    • Αφαιρείται εύκολα: δεν αφήνει υπολείμματα και ξετυλίγεται ή ξετυλίγεται ξανά γρήγορα.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Es más últil de lo que pensaba

    Es muy práctico, atas de forma rápida y sin las rozaduras de las cuerdas, se pega muy bien sobre sí misma y además si la doblas bien al recogerla la puedes volver a utilizar.

      Αξιολόγηση 

      Intensives Gelb

      Das Tape kommt in einem intensiven gelb und ist perfekt, um ungehorsame Subs zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Αξιολόγηση 

        Bondage tape

        Perfect product for a fun night in the bedroom. Much quicker to get kinky if you aren't in the mood to use sex rope. If you want some quick kinky play this is perfect for you. It only sticks to itself so you don't have to worry about it hurting your skin when removing it.

          Αξιολόγηση 

          Super Qualität

          Super praktisch, auch für Einsteiger leicht und vielfältig verwendbar. Dieses hier riecht nicht so unangenehm wie manch andere Marken. Schon oft bestellt.

            Αξιολόγηση 

            Ottimo

            Kinky ed ecologico, non irrita la pelle ed è facile da smaltire.

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Κίτρινη ταινία δεσμού

              Κίτρινη ταινία δεσμού

              Η κίτρινη ταινία bondage σε ρολό είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ BDSM για αρχάριους ή επαγγελματίες bondage, καθώς και για οπαδούς του kink Watersports Οπαδούς του kink. Η ταινία bondage της MEO ® είναι γρήγορα στη διάθεσή σας και παρέχει μια αξιόπιστη στερέωση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

              7 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: