Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Χάντρες πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Χάντρες πρωκτού 

Με τις πρωκτικές χάντρες, ο οργασμός γίνεται 10 φορές πιο έντονος. Οι πρωκτικές χάντρες από το ηλεκτρονικό κατάστημα MEO ® είναι κατάλληλες τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς. Χάρη στην υψηλή ευκαμψία τους, τη λεία επιφάνεια και τον πρακτικό βρόχο επιστροφής, οι πρωκτικές χάντρες εξασφαλίζουν συναρπαστικό και παθιασμένο σεξ.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 24 από 29 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 24 από 29 στοιχεία

Με τις πρωκτικές χάντρες, ο οργασμός γίνεται 10 φορές πιο έντονος. Οι πρωκτικές χάντρες από το ηλεκτρονικό κατάστημα MEO ® είναι κατάλληλες ως πρωκτικές χάντρες τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς. Χάρη στην υψηλή ευκαμψία τους, τη λεία επιφάνεια και τον πρακτικό βρόχο επιστροφής, οι πρωκτικές χάντρες εξασφαλίζουν συναρπαστικό και παθιασμένο σεξ.

 

Τι είναι οι πρωκτικές χάντρες

 

Μετά τα πρωκτικά βύσματα, τις μηχανές σεξ, τους πρωκτικούς δονητές και τους πρωκτικούς δονητές, είναι οι πρωκτικές μπάλες (που ονομάζονται επίσης πρωκτικές αλυσίδες, πρωκτικές χάντρες ή πρωκτικές μπάλες ) που προσφέρουν στους λάτρεις του πρωκτικού σεξ μεγάλη ευχαρίστηση. Αποτελούνται από μια σειρά από μπάλες ίδιου ή διαφορετικού μεγέθους, οι οποίες είτε συνδέονται με σπάγκο είτε είναι σταθερά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Στο άκρο των πρωκτικών σφαιρών υπάρχει μια λαβή ανάκτησης για να αποτρέπεται η εξαφάνιση των πρωκτικών σφαιρών μέσα στον πρωκτό. Τα πρωκτικά σφαιρίδια είναι κατάλληλα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και μπορούν να προσφέρουν απίστευτα δυνατούς οργασμούς τόσο κατά τη διάρκεια του σόλο σεξ όσο και κατά τη διάρκεια του κοινού έρωτα. Η μέθοδος εξαγωγής των πρωκτικών σφαιριδίων κατά την κορύφωση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους πελάτες μας και έτσι αυξάνει την αίσθηση του οργασμού δέκα φορές.

 

Μπορείτε να φοράτετις πρωκτικές χάντρεςμας καθ' όλη τη διάρκεια του έρωτα ή να τις χρησιμοποιείτε για να προετοιμαστείτε πριν από το πρωκτικό σεξ. Στους γνώστες αρέσει επίσης να ενσωματώνουν τις πρωκτικές χάντρες κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.

 

Ποιοι τύποι πρωκτικών χαντρών υπάρχουν

 

Στη MEO, οι πρωκτικές χάντρες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, κατασκευασμένες από όλα τα είδη υλικών και σε πολλά μεγέθη. Συχνά οι πρωκτικές χάντρες είναι κατασκευασμένες από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, αλλά υπάρχουν επίσης πρωκτικές χάντρες από μέταλλο, όπως αλουμίνιο ή ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και από γυαλί ανθεκτικό στη θραύση. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μπάλες διαφορετικών διαμέτρων και το μήκος της πρωκτικής αλυσίδας. Οι πρωκτικές χάντρες μπορεί να έχουν το ίδιο μέγεθος ή να ξεκινούν μικρές και να αυξάνονται σε μέγεθος προς τα πίσω. Υπάρχουν επίσης διαφορές στο σχήμα των σφαιρών: από στρογγυλές έως οβάλ, δεν υπάρχουν όρια. Για ιδιαίτερα έντονη διέγερση, ορισμένα από τα πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια με μπίλιες διαθέτουν ενσωματωμένη δόνηση ή ηλεκτρική διέγερση. Πριν αποφασίσετε για έναν συγκεκριμένο τύπο πρωκτικών σφαιριδίων, θα πρέπει επίσης να αναρωτηθείτε αν θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από σταθερό ή εύκαμπτο υλικό.

 

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τις πρωκτικές χάντρες

 

Εάν έχετε επιλέξει τις υπέροχες πρωκτικές χάντρες μας, εφαρμόστε λίγο λιπαντικό Alphamale Aqua πριν από τη χρήση για να διευκολύνετε την εισαγωγή τους. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να καθαριστείτε προηγουμένως με μια πρωκτική πλύση. Στη συνέχεια, εφαρμόστε λίγο λιπαντικό ή σπρέι Extremeo στο δάχτυλό σας και κάντε απαλό μασάζ στον πρωκτό σας ή στον πρωκτό του συντρόφου σας για να χαλαρώσετε τον μυ και να τον προετοιμάσετε για τις πρωκτικές χάντρες. Στη συνέχεια εισάγετε τις πρωκτικές χάντρες στο επιθυμητό βάθος. Μόλις ο πρωκτός σας χαλαρώσει επαρκώς, μπορείτε να βιώσετε πραγματικά κύματα διέγερσης όταν μετακινείτε την πρωκτική αλυσίδα ή την αφήνετε πλήρως τοποθετημένη κατά τη διάρκεια του σεξ. Η πρόσθετη διέγερση στον πρωκτό εξασφαλίζει ηδονή που κόβει την ανάσα και εκρηκτικούς οργασμούς.

 

Μόλις υποχωρήσει και το τελευταίο ρίγος του οργασμού, μπορείτε να αφαιρέσετε προσεκτικά τις πρωκτικές χάντρες και να τις καθαρίσετε με νερό και σαπούνι ή με ένα καθαριστικό παιχνιδιών.

 

Ποιο πρωκτικό λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για τις πρωκτικές χάντρες

 

Ένα μικρό σπρέι EXTREMEO που χαλαρώνει τον πρωκτό θα κάνει την εισαγωγή ευκολότερη! Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τις πρωκτικές χάντρες σιλικόνης μας μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Alphamale Aqua by MEO ® για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους! Τα μεταλλικά ή γυάλινα πρωκτικά σφαιρίδια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη.

 

Πώς μπορώ να καθαρίσω τις πρωκτικές χάντρες

 

Μετά τη χρήση, τα πρωκτικά μας σφαιρίδια μπορούν να καθαριστούν με ζεστό νερό και το σπρέι μας VERYCLEAN χάρη στη λεία τους επιφάνεια.