Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σεξουαλικά παιχνίδια

Ενημερωτικό δελτίο

Male Edge Extra - επέκταση πέους για διεύρυνση πέους

Η επέκταση πέους Male Edge είναι μια επέκταση πέους που χρησιμοποιεί έλξη για να αυξήσει το πέος τόσο σε μήκος όσο και σε περίμετρο. Μόλις νιώσετε άνετα με τη χρήση της συσκευής και οι ιστοί αρχίσουν να τεντώνονται, αυξήστε σταδιακά την έλξη της συσκευής και τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιείτε τον επεκτατήρα πέους κάθε μέρα.

Περισσότερες πληροφορίες

3143/00

199,90 €


-30,00 €

169,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το Male Edge Penis Extender είναι μια επέκταση πέους που χρησιμοποιεί έλξη για να αυξήσει το πέος τόσο σε μήκος όσο και σε περίμετρο. Μόλις νιώσετε άνετα με τη χρήση της συσκευής και οι ιστοί αρχίσουν να τεντώνονται, αυξήστε σταδιακά την έλξη της συσκευής και τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιείτε τον επεκτατήρα πέους κάθε μέρα.

     

    Αν ψάχνετε για πρόσθετα extras, το Male Edge Extra διατίθεται σε κομψή πράσινη και μαύρη θήκη και πρακτική θήκη ταξιδιού, ώστε να μπορείτε να κάνετε την προπόνησή σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

     

    Το Male Edge Extra είναι ο επεκτατήρας πέους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Έρχεται με περισσότερα αξεσουάρ από τη μικρότερη βασική μας έκδοση. Η ταξιδιωτική τσάντα σας επιτρέπει να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας ακόμη και όταν ταξιδεύετε

     

    Ο εξωστήρας πέους Male Edge Extra συνοδεύεται από:

     

    • 1 τεμάχιο - Εξάπλωση πέους Male Edge
    • 1 τεμάχιο - χάρακα/συσκευή μέτρησης
    • 1 τεμάχιο - κουτί προϊόντος Male Edge
    • 1 τεμάχιο - Τσάντα ταξιδιού Male Edge
    • 1 τεμάχιο - Επίσημο πρόγραμμα Male Edge (φυλλάδιο)
    • 3 τεμάχια - θηλιές από καουτσούκ Male Edge
    • 1 τεμάχιο - Προστατευτικό μαξιλάρι

     

    Αν ψάχνετε για περισσότερα αξεσουάρ, το Male Edge Pro θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος μεγεθυντής πέους για εσάς.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον επεκτατήρα πέους Male Edge

     

    Τοποθετήστε τον επεκτατήρα πέους στο μη στυλό πέος σας και σφίξτε άνετα τους λαστιχένιους βρόχους. Είναι ανώδυνο και άνετο να το φοράτε ενώ στέκεστε, περπατάτε ή κάθεστε, ακόμη και διακριτικά κάτω από φαρδιά ρούχα. Για λεπτομερείς οδηγίες, η Male Edge σας προσφέρει επίσης online πρόσβαση σε ένα λεπτομερές επεξηγηματικό βίντεο. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο φόρουμ και να λάβετε ειδικές συμβουλές.

    Λειτουργούν οι συσκευές επέκτασης πέους Ναι, δουλεύουν!

     

    Το Male Edge χρησιμοποιεί τη μέθοδο έλξης πέους (διάταση πέους), η οποία είναι ο πιο φυσικός τρόπος για τη διεύρυνση του πέους. Αλλά πώς λειτουργεί η έλξη πέους Τεντώνοντας ομοιόμορφα τον άξονα του πέους με την πάροδο του χρόνου, τα κύτταρα του ιστού διαιρούνται και πολλαπλασιάζονται - μια διαδικασία που ονομάζεται "κυτταροκίνηση" - παρέχοντας μια μόνιμη αύξηση του μήκους και της περιμέτρου του πέους. Ναι - τα αποτελέσματα του Male Edge είναι ΜΟΝΙΜΑ! Η τεχνική διεύρυνσης πέους που χρησιμοποιείται από το Penis Stretcher μπορεί να εκτελεστεί διακριτικά στο σπίτι, οπότε κανείς δεν χρειάζεται να γνωρίζει για την πρόθεση επιμήκυνσης του πέους.

    Εκπαιδευτικό σχέδιο διάτασης πέους:

     

    Το "Σχέδιο αργής εκκίνησης" έξι εβδομάδων είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους χρήστες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά τη συσκευή Male Edge και τη μέθοδο διάτασης πέους. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Male Edge δίνει στο σώμα χρόνο να συνηθίσει τον επεκτατήρα πέους εφαρμόζοντας αρχικά μόνο μια μικρή ποσότητα έλξης και μια μικρή διάρκεια χρήσης της συσκευής.

     

    Στη συνέχεια, η έλξη και η διάρκεια χρήσης αυξάνονται σταδιακά από εβδομάδα σε εβδομάδα. Το πρόγραμμα έναρξης προορίζεται ως κατευθυντήρια γραμμή - εάν αισθάνεστε ότι μπορείτε να προχωρήσετε ταχύτερα από ό,τι υποδεικνύεται, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς το προϊόν είναι πολύ ασφαλές για χρήση σε κάθε περίπτωση. Μόλις επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, το πρόγραμμα διεύρυνσης πέους μπορεί απλά να ανασταλεί, καθώς τα αποτελέσματα είναι μόνιμα χωρίς την ανάγκη για πρόσθετη εκπαίδευση.

    Οφέλη από το τέντωμα του πέους:

     

    Το σώμα σας είναι πιθανότατα τέλειο όπως ακριβώς είναι. Γιατί όμως να μην προσθέσετε λίγο περισσότερο μέγεθος και να απολαύσετε ένα μεγαλύτερο πέος Πιστεύουμε ότι η διεύρυνση πέους Male Edge θα οδηγήσει σε αύξηση της αυτοπεποίθησής σας, σε καλύτερη σεξουαλική ζωή και συνεπώς σε μεγαλύτερη ποιότητα ζωής. Για εμάς, η διεύρυνση του πέους είναι απλώς ένας ακόμη τρόπος για να διατηρήσετε το σώμα σας υγιές, όπως ακριβώς πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή τρώτε υγιεινά. Ξεκινήστε λοιπόν το ταξίδι σας προς ένα μεγαλύτερο πέος σήμερα. Η επέκταση πέους Male Edge είναι η πρωτότυπη και καλύτερη μέθοδος διεύρυνσης πέους. Η Male Edge κατασκευάζει με υπερηφάνεια τους καλύτερους επεκτατήρες πέους για πάνω από 20 χρόνια και απολαμβάνει πάνω από μισό εκατομμύριο ικανοποιημένους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

     

    • Μόνιμη διεύρυνση πέους
    • Ισχυρότερες/μακρύτερες στύσεις
    • Μπορεί να βοηθήσει στην πρόωρη εκσπερμάτιση
    • Ευθυγράμμιση ενός κυρτού πέους (Peyronie)
    • Το Male Edge δεν έχει παρενέργειες με την ιατρική έννοια.

    Πώς λειτουργεί μια επέκταση πέους Τι είναι η επέκταση πέους

     

    Ο εξωστήρας πέους είναι μια συσκευή που φοριέται πάνω στο πέος για να τεντώνει απαλά τους ιστούς για αρκετές ώρες την ημέρα. Μόλις νιώσετε άνετα με τη χρήση της συσκευής και οι ιστοί αρχίσουν να τεντώνονται, αυξάνετε σταδιακά την έλξη της συσκευής και τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιείτε τη συσκευή κάθε μέρα. Το Male Edge penis extender είναι μια συσκευή διεύρυνσης πέους που χρησιμοποιεί έλξη για να αυξήσει το πέος τόσο σε μήκος όσο και σε περίμετρο. Οι συσκευές επέκτασης πέους είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος μόνιμης διεύρυνσης του πέους. Εκτός από την ακριβή χειρουργική επέμβαση σε μια εξειδικευμένη κλινική, η επέκταση πέους είναι η μόνη μέθοδος που έχει αποδειχθεί ιατρικά ότι οδηγεί σε ένα μακρύτερο και παχύτερο πέος. Σε αντίθεση με τις χειρουργικές διαδικασίες διεύρυνσης του πέους, οι συσκευές που διευρύνουν το πέος με έλξη δεν ενέχουν σοβαρούς κινδύνους. Η μέθοδος μπορεί να εκτελεστεί άνετα και διακριτικά στο σπίτι, είναι ασφαλής όταν χρησιμοποιείται σωστά και είναι ένας φυσικός τρόπος για τη διεύρυνση του πέους. Η επέκταση πέους Male Edge μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διόρθωση της καμπυλότητας του πέους.

    Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείται ο εξωστήρας πέους

     

    Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι αν χρησιμοποιούν τον εξωστήρα πέους περισσότερο από το συνιστώμενο, θα έχουν ταχύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθεί ταχύτερη διεύρυνση του πέους. Οι εξωστήρες πέους έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το μήκος και το πάχος του πέους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς πρόκειται για μια φυσική διαδικασία. Εάν η συσκευή Male Edge χρησιμοποιείται για τον συνιστώμενο αριθμό ωρών κάθε μέρα για αρκετούς μήνες, το πέος θα μεγαλώσει σημαντικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το σώμα κάθε άνδρα είναι διαφορετικό. Ορισμένοι άνδρες θα αρχίσουν να βλέπουν αποτελέσματα μετά από λίγους μήνες, ενώ για άλλους μπορεί να χρειαστούν έως και έξι μήνες. Αν όμως το πρόγραμμα ακολουθηθεί με επιμονή και αφοσίωση και η συσκευή χρησιμοποιείται με τον σωστό τρόπο κάθε μέρα, σας εγγυόμαστε ότι θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα διεύρυνσης του πέους.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Male Edge για τη διεύρυνση του πέους
    • Ο επεκτατήρας πέους Male Edge μπορεί να φορεθεί διακριτικά και άνετα κάτω από χαλαρά ρούχα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Ο τεντωτήρας πέους Male Edge τεντώνει τον άξονα του πέους και μπορείτε να ρυθμίσετε τη δύναμη του τραβήγματος. Αυτή η κίνηση έλξης διεγείρει την κυτταρική διαίρεση στον ιστό, η οποία οδηγεί σε προώθηση της ανάπτυξης των ιστών, γεγονός που καθιστά το πέος μακρύτερο και παχύτερο με την πάροδο του χρόνου.
    • Για τη βελτίωση της στύσης: Για μεγαλύτερη και πιο σκληρή στύση.
    • Κατάλληλο για πέος από 4 - 24 cm
    • Υλικό: POM
    • Διάμετρος: 2,0 - 3,5 cm

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Great product

    Works great went from 8 3/4 to 10 1/2 I also use a pump and milking techniques everyday

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Male Edge Extra - επέκταση πέους για διεύρυνση πέους

      Male Edge Extra - επέκταση πέους για διεύρυνση πέους

      Η επέκταση πέους Male Edge είναι μια επέκταση πέους που χρησιμοποιεί έλξη για να αυξήσει το πέος τόσο σε μήκος όσο και σε περίμετρο. Μόλις νιώσετε άνετα με τη χρήση της συσκευής και οι ιστοί αρχίσουν να τεντώνονται, αυξήστε σταδιακά την έλξη της συσκευής και τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιείτε τον επεκτατήρα πέους κάθε μέρα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: