Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτικός διαστολέας Speculum

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM Speculum στο Cusco

Η αγορά ενός ενδοσκοπίου είναι θέμα εμπιστοσύνης! Με το επαγγελματικό speculum σύμφωνα με την Cusco, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, μπορείτε να εξετάσετε λεπτομερώς τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM και να αποκτήσετε ιδιαίτερα βαθιές, ξεδιάντροπες γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η αγορά ενός ενδοσκοπίου είναι θέμα εμπιστοσύνης! Με το επαγγελματικό speculum Cusco, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, μπορείτε να εξετάσετε διεξοδικά τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM και να αποκτήσετε ιδιαίτερα βαθιές, ξεδιάντροπες γνώσεις.

     

    Πώς χρησιμοποιώ ένα speculum Cusco

     

    Οι δύο λεπίδες του speculum τραβούν διάπλατα τον πρωκτό για εκείνον ή τον κόλπο διάπλατα για εκείνη και έτσι επιτρέπουν την ακριβή "διάγνωση" και τον καθορισμό περαιτέρω "θεραπευτικών μέτρων" ή τιμωριών στο πλαίσιο του BDSM. Το speculum μπορεί να ζεσταθεί και να υγρανθεί με λιπαντικό όπως το FUCKSLUT by MEO ® για να γίνει η εξέταση πιο ευχάριστη ή μπορείτε να το βάλετε για λίγο στο ψυγείο και να το τοποθετήσετε χωρίς καθόλου λιπαντικό, το οποίο γίνεται αντιληπτό ως πολύ πιο άβολο - ανάλογα με το πόσο υπάκουα συμπεριφέρεται το Sub σας.

     

    Τι διακρίνει το BDSM speculum σύμφωνα με την Cusco

     

    Το δικό μας speculum Cusco είναι το πιο συνηθισμένο speculum στον τομέα του BDSM. Το speculum Cusco διακρίνεται από το γεγονός ότι το κάτω πτερύγιο μπορεί να μετακινηθεί εντελώς, γεγονός που επιτρέπει ένα ισχυρότερο άνοιγμα του πρωκτού ή του κόλπου και μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αίσθηση του τεντώματος.

     

    Μπορώ να συνδυάσω το speculum Cusco με άλλα προϊόντα BDSM

     

    Στην περίπτωση πολύ μη συνεργάσιμων ασθενών, συνιστάται η χρήση των δερμάτινων νοσοκομειακών δεσμών Dr. Sado για να διασφαλιστεί ότι η απαραίτητη εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Ένα φίμωτρο και ένα μαντήλι με τα μάτια μπορεί επίσης να είναι μια χρήσιμη προσθήκη. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας όταν συνδυάζετε το speculum Cusco με άλλα αντικείμενα SM από τη σειρά μας!

     

    Σημαντικά κριτήρια επιλογής! Σε ποια μεγέθη διατίθεται το speculum Cusco

     

    Το speculum Cusco είναι εξίσου κατάλληλο για αρχάριους και επαγγελματίες. Για να μπορεί το speculum να προσαρμόζεται ατομικά στο μέγεθος και τις ανάγκες, προσφέρουμε το speculum Cusco σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

     

    Αυτά τα σπέκουλα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη με μήκος ράμφους Cusco duckbill από 20 mm έως 36 mm. Το μέγιστο άνοιγμα είναι μεταξύ 65 mm και 100 mm. Η οπτική εξέταση ή ακόμη και τα επιχρίσματα και η γενική εξέταση γίνονται με ασφάλεια και πληρότητα με αυτό το όργανο της MEO ®. Το σπιράλ Cusco διακρίνεται από τη γυαλισμένη και ροζ επίστρωση της επιφάνειάς του, η οποία διευκολύνει τη διατήρηση του σπιράλ αποστειρωμένου για ασφαλή χρήση.

     

    Είναι ασφαλής η χρήση του σπεκουλίου Cusco της MEO ®

     

    Με το speculum Cusco από τη MEO ® είστε στην "ασφαλή πλευρά", επειδή αυτά τα μεταλλικά σπεκουλώματα οργάνων είναι κατασκευασμένα από υλικό υψηλής ποιότητας και έχουν λεία, επικαλυμμένη επιφάνεια. Οι στρογγυλεμένες άκρες του spculum Cusco μας επιτρέπουν στο Top να τα εισάγει απαλά και έτσι αυξάνουν την άνεση κατά τη θεραπεία του υποδόριου. Ως συσκευή εξέτασης, τα specula Cusco της MEO ® εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες για την εσωτερική εξέταση του παθητικού σας συντρόφου.

     

    Τι σημαίνει στην πραγματικότητα speculum

     

    Το speculum προέρχεται από τα λατινικά και σημαίνει απλώς "καθρέφτης" και, όπως είναι γνωστό, οι γιατροί αναφέρονται σε πολλά από τα όργανά τους ως καθρέφτες. Ένα speculum μπορεί να έχει διαφορετικά σχήματα, αλλά γενικά χρησιμοποιείται για να κρατάει τον πρωκτό ή τον κόλπο ανοιχτό για να επιθεωρήσει τα οικεία ενδότερα μέρη του παθητικού σας συντρόφου.

     

    Μεγέθη:

     

    • Μέγεθος: μικρό: πλάτος λεπίδας περίπου 20 mm, μήκος εισαγωγής περίπου 60 mm μέγιστο άνοιγμα: περίπου 65 mm
    • Μεσαίο: πλάτος λεπίδας περίπου 35 mm, μήκος εισαγωγής περίπου 85 mm μέγιστο άνοιγμα: περίπου 85 mm
    • Μεγάλο: πλάτος λεπίδας περίπου 35 mm, μήκος εισαγωγής περίπου 105 mm, μέγιστο άνοιγμα: περίπου 100 mm

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Ροζ σπέκουλα σε τρία μεγέθη.
    • Ιδανικό για εξαναγκαστική θηλυκοποίηση.
    • Το λεγόμενο speculum duckbill χρησιμοποιείται σε συνεδρίες BDSM.
    • Ο Edward Gabriel Cusco σχεδίασε το "ράμφος πάπιας" ήδη από το 1850 στρογγυλεύοντας τα άκρα των δύο λεπίδων.
    • Το speculum Cusco διαθέτει μια εύχρηστη λειτουργία βίδας που σπρώχνει τις δύο λεπίδες χώρια και τις στερεώνει στη θέση τους.
    • Διατίθεται σε τρία μεγέθη και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με ροζ επίστρωση. Μπορεί να καθαριστεί υγιεινά μετά τη χρήση με το Toy Cleaner VERYCLEAN.
    • Για την απολύμανση των χεριών πριν από την εξέταση, συνιστούμε το σπρέι μας INSTACLEAN.
    • Για την πρωκτική ή κολπική εξέταση συνιστούμε τα μαύρα γάντια μας από λατέξ.
    • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα λιπαντικά μας με το speculum Cusco.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Professionelle Qualität

    Mir als Sissy Boy gefällt es sehr gut von der Farbe her und die Qualität ist fantastisch professionell

      Αξιολόγηση 

      Buono

      Marito dice che è fenomenale ,è semplice d usare ed entra bene.

        Αξιολόγηση 

        Semplice ma funzionale

        Molto utile per qualche giochetto sotto le coperte

          Αξιολόγηση 

          Fantastic speculum

          This speculum is awesome, it gets very big and allows for maximum gape. It can sometimes feel like it's cutting you but if you take it easy it feels nice.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            BDSM Speculum στο Cusco

            BDSM Speculum στο Cusco

            Η αγορά ενός ενδοσκοπίου είναι θέμα εμπιστοσύνης! Με το επαγγελματικό speculum σύμφωνα με την Cusco, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, μπορείτε να εξετάσετε λεπτομερώς τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM και να αποκτήσετε ιδιαίτερα βαθιές, ξεδιάντροπες γνώσεις.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            21 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: