Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πραγματικό Ass Play

Ενημερωτικό δελτίο

EXCESS butt plug από Dr. Sado - Anal BDSM

EXCESS από τον Dr. Sado: Τίποτα για αρχάριους - Ο γίγαντας μεταξύ των BDSM butt plugs! Το όνομα EXCESS για αυτό το τερατώδες butt plug ενσαρκώνει το υπερβολικό και το ακραίο. Δεν είναι απλώς ένα πρωκτικό βύσμα, αλλά μια πρόκληση, μια δήλωση και για κάποιους ίσως ένας στόχος.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    EXCESS από τον Dr. Sado: Τίποτα για αρχάριους - Ο γίγαντας μεταξύ των BDSM butt plugs! Το όνομα EXCESS για αυτό το τερατώδες butt plug από τη σειρά Extremeo ενσαρκώνει το απεριόριστο, το υπερβολικό και το ακραίο. Δεν είναι απλώς ένα πρωκτικό βύσμα, είναι μια πρόκληση, μια δήλωση και για κάποιους ίσως ένας στόχος. το "Excess" στα αγγλικά σημαίνει "πλεόνασμα" ή "υπερβολή" και έτσι ενσωματώνει ακριβώς αυτό που αφορά αυτό το butt plug: μεγαλείο και ένταση πέρα από το συνηθισμένο.

     

    EXCESS butt plug από τον Δρ:

     

    Ο Dr. Sado, ένας οραματιστής δημιουργός και εφευρέτης στον κόσμο του BDSM, δημιούργησε το αξιοσημείωτο butt plug EXCESS για τη σειρά Extremeo της MEO. Αυτό το μοναδικό butt plug προσκαλεί τους λάτρεις της ακραίας πρωκτικής διέγερσης σε ένα ταξίδι προς ανεξερεύνητες και έντονες κορυφώσεις. Το όνομα "Excess" υποδηλώνει την υπερβολή και την υπέρβαση των κανόνων και των ορίων. Το όραμα του Dr. Sado ήταν να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό butt plug που θα προκαλούσε τους χρήστες να ξεπεράσουν τα σωματικά και συναισθηματικά τους όρια, ενώ παράλληλα θα παρείχε έναν ασφαλή τρόπο για την επέκταση των πρωκτικών δυνατοτήτων και της δεκτικότητας.

     

    Το butt plug EXCESS εντυπωσιάζει με το εντυπωσιακό του μέγεθος και τον λεπτομερή, σχεδόν διαβολικό σχεδιασμό του. Το butt plug EXCESS δεν είναι κατάλληλο μόνο για σόλο συνεδρίες, αλλά επιτρέπει επίσης έντονες στιγμές σεξ μέσα σε μια σχέση BDSM που είναι τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά εμπλουτιστικές. Ως συμπλήρωμα της σειράς Extremeo, αυτό το butt plug έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει έντονες και πιο τολμηρές σεξουαλικές εμπειρίες. Δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ μεγέθους και έντασης και ανοίγει μια νέα διάσταση της πρωκτικής εμπειρίας.

     

    Επιπλέον, το butt plug EXCESS αποτελεί επίσης μια δήλωση και μια πρόσκληση για να εξερευνήσετε τις πιο έντονες και σκοτεινές πλευρές της δικής σας απόλαυσης. Σας ενθαρρύνει να επαναπροσδιορίσετε και να επαναπροσδιορίσετε τη δική σας ευχαρίστηση, την πρωκτική διέγερση και τα δικά σας όρια. Με το butt plug EXCESS οι πολύ έμπειροι πελάτες μας μπορούν να βουτήξουν στον κόσμο της ακραίας πρωκτικής διέγερσης και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι απόλυτης έκστασης.

     

    Πηγαίνετε στα όριά σας και πέρα από αυτά με το butt plug EXCESS!

     

    Η πρωκτική διέγερση δεν ήταν ποτέ τόσο έντονη! Το EXCESS butt plug αναπτύχθηκε για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη αίσθηση της πρωκτικής διέγερσης, που θέλουν να βιώσουν την ακραία εμπειρία και να δοκιμάσουν τα προσωπικά τους όρια ή ίσως και να τα ξεπεράσουν. Με το επιβλητικό του μέγεθος και την έντονη διέγερση που το συνοδεύει, αυτό το butt plug από τον Dr. Sado αντιπροσωπεύει μια σεξουαλική εμπειρία που ξεπερνάει κατά πολύ τα συνηθισμένα.

     

    Το περισσότερο είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ: Πώς το butt plug EXCESS Θα φέρει επανάσταση στη σεξουαλική σας ζωή!

     

    Στον κόσμο των παιχνιδιών πρωκτικού σεξ, το EXCESS είναι ένας γίγαντας, ένας κολοσσός που φέρει την πρόσκληση για ακραία απόλαυση και υπερβολική απόλαυση. Στο πλαίσιο της σεξουαλικής εξερεύνησης και των πρακτικών BDSM, το butt plug συμβολίζει EXCESS συμβολίζει επίσης την επιθυμία να παίξει κανείς με τα δικά του σωματικά όρια και την αντοχή του. Αντιπροσωπεύει την έντονη σωματική εμπειρία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο εξουσίας και υποταγής στο πλαίσιο του BDSM.

     

    Απόλυτη ικανοποίηση: Το EXCESS σας οδηγεί στα όριά σας!

     

    Επιπλέον, το butt plug EXCESS είναι επίσης μια δήλωση για όλους εκείνους που, πιστοί στο σύνθημα "το περισσότερο είναι περισσότερο", δεν θέλουν να συμβιβαστούν στη σεξουαλική τους έκφραση. Εδώ, με τη μεταφορική έννοια της λέξης, "δεν τα ξεφουρνίζεις όλα, τα ξεφουρνίζεις όλα". Έτσι, αντιπροσωπεύει επίσης μια ορισμένη χλιδή, μια απεριόριστη και χωρίς αναστολές ζωή μέσα από τον πόθο, την οποία πολλοί από τους πελάτες μας είναι πιθανό να βρουν απελευθερωτική και ικανοποιητική.

     

    Ισχυρό κράτημα, απόλαυση χωρίς χέρια: Το EXCESS Πρωκτικό βύσμα παραμένει εκεί που το θέλετε.

     

    Η Dr. Sado αποδίδει μεγάλη σημασία στην τέλεια λειτουργικότητα. Χάρη στην ισχυρή βεντούζα του, το EXCESS butt plug σταθερά σε όλες τις λείες επιφάνειες. Αυτό εξασφαλίζει μια ασφαλή και σταθερή στερέωση, ενώ τα χέρια σας είναι ελεύθερα για να αφοσιωθείτε σε άλλες σέξι δραστηριότητες. Είτε τοποθετήσετε το butt plug της Dr. Sado στον τοίχο, στο πάτωμα ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάλληλη επιφάνεια, θα παραμείνει σταθερά στη θέση του EXCESS Το πρωκτικό βύσμα παραμένει με ασφάλεια στη θέση του. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές έκστασης χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το κράτημα του πρωκτικού βύσματος EXCESS Του πρωκτικού βύσματος.

     

    Η επιλογή σας, η απόλαυση σας: Επιλέξτε το δικό σας EXCESS Πρωκτικό βύσμα!

     

    Κάθε σώμα είναι μοναδικό και κάθε άτομο έχει ατομικές προτιμήσεις. Γι' αυτό ο Dr. Sado σας προσφέρει το butt plug EXCESS σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

     

    • Μέγεθος M = τερατώδες: συνολικό μήκος 23 cm, μήκος εισαγωγής 19 cm, διάμετρος κορυφής περίπου 4,5 cm, μέγιστη διάμετρος 6 cm, διάμετρος βάσης περίπου 9,7 cm
    • Μέγεθος L = πολύ τερατώδες: συνολικό μήκος 24 cm, μήκος εισαγωγής 21 cm, διάμετρος στην κορυφή περίπου 5,5 cm, μέγιστη διάμετρος 8 cm, διάμετρος βάσης περίπου 11 cm.

     

    Αυτό καθιστά το butt plug EXCESS ένα αδιαμφισβήτητο και ισχυρό σύμβολο για έναν κόσμο σεξουαλικής υπερβολής. Έναν κόσμο στον οποίο η υπερβολή δεν είναι μόνο ευπρόσδεκτη, αλλά και επιθυμητή.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • EXCESS - Μεγάλη butt plug
    • Απεριόριστη έκσταση: Η EXCESS υπερβαίνει όλα τα όρια!
    • Χειροποίητο πρωκτικό βύσμα με βεντούζα από τη σειρά Extremeo.
    • Διατίθεται σε δύο μεγέθη.
    • Το butt plug EXCESSS είναι ένα πρωκτικό βύσμα που αναπτύχθηκε από τον Dr. Sado.
    • Το Extremeo ® είναι σήμα κατατεθέν της MEO Γερμανίας.
    • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα.
    • Η χρήση του EXCESS Πρωκτικού βύσματος μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία αν γνωρίζετε πώς να το κάνετε σωστά. Για να διευκολύνετε την εισαγωγή, σας συνιστούμε το σπρέι Extremeo, το οποίο χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ και κάνει την εισαγωγή του πρωκτικού βύσματος πιο ευχάριστη EXCESS Το πρωκτικό βύσμα πιο ευχάριστο.
    • Όταν χρησιμοποιείτε ερωτικά παιχνίδια από σιλικόνη όπως το EXCESS Όταν χρησιμοποιείτε σεξουαλικά παιχνίδια από σιλικόνη, όπως το πρωκτικό βύσμα, θα πρέπει να αποφεύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορούν να προσβάλουν το υλικό. Αντ' αυτού, συνιστούμε λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Alphamale Aqua, τα οποία παρέχουν ευχάριστη αίσθηση και είναι ασφαλή για χρήση με το πρωκτικό βύσμα σιλικόνης EXCESS Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια με το πρωκτικό βύσμα σιλικόνης. Ένα Lube Shooter ή ένα απλικατέρ λιπαντικού βελτιστοποιεί περαιτέρω την εμπειρία, επιτρέποντας μια βαθύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή του λιπαντικού. Αυτό καθιστά την εισαγωγή του EXCESS Αυτό καθιστά την εισαγωγή του πρωκτικού βύσματος πιο άνετη και ασφαλέστερη, καθώς η επαρκής ποσότητα λιπαντικού μειώνει την τριβή και τον κίνδυνο τραυματισμού. Μετά από κάθε χρήση, το πρωκτικό βύσμα πρέπει να EXCESS Βύσμα πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά. Για το σκοπό αυτό, σας συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN, το οποίο εξασφαλίζει σχολαστικό και υγιεινό καθαρισμό και καθιστά το πρωκτικό βύσμα έτοιμο για την επόμενη πρωκτική εισαγωγή EXCESS Το πρωκτικό βύσμα έτοιμο για την επόμενη πρωκτική περιπέτεια.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Αξιολόγηση 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Αξιολόγηση 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          EXCESS butt plug από Dr. Sado - Anal BDSM

          EXCESS butt plug από Dr. Sado - Anal BDSM

          EXCESS από τον Dr. Sado: Τίποτα για αρχάριους - Ο γίγαντας μεταξύ των BDSM butt plugs! Το όνομα EXCESS για αυτό το τερατώδες butt plug ενσαρκώνει το υπερβολικό και το ακραίο. Δεν είναι απλώς ένα πρωκτικό βύσμα, αλλά μια πρόκληση, μια δήλωση και για κάποιους ίσως ένας στόχος.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: