Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ιμάντες BDSM

Ενημερωτικό δελτίο

Alphamale Ιμάντας από νεοπρένιο

Το νεοπρένιο Alphamale Harness της MEO διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο ιμάντα και αφαιρούμενο δακτύλιο για τον πούτσο. Το κολακευτικό σχήμα Υ τονίζει το σώμα και τραβάει την προσοχή στο πέος και τους όρχεις.

Περισσότερες πληροφορίες

3498/00

129,90 €


-50,00 €

79,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το νεοπρένιο Alphamale Harness της MEO διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο ιμάντα και αφαιρούμενο δακτύλιο για τον πούτσο. Το κολακευτικό σχήμα Υ τονίζει το σώμα και τραβάει την προσοχή στο πέος και τους όρχεις.

    Το υψηλής ποιότητας νεοπρένιο εφαρμόζει τέλεια στο σώμα και είναι ευχάριστο στο δέρμα. Ο προσαρτημένος δακτύλιος πέους ανασηκώνει σαφώς το πέος και εξασφαλίζει ότι αναδεικνύεται ακόμη καλύτερα τόσο κάτω από τα ρούχα όσο και εντελώς εκτεθειμένος.

    Ο ιμάντας Alphamale είναι ανθεκτικός, άνετος και κάνει τον χρήστη απόλυτα "γαμημένο".

    Ο ιμάντας Y από νεοπρένιο είναι ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που χρησιμοποιείται συχνά σε πρακτικές φετίχ ή BDSM. Οφείλει το όνομά του στο σχέδιο σε σχήμα Υ που εκτείνεται στους ώμους και την πλάτη και συγκλίνει στην περιοχή του στήθους. Το υλικό νεοπρένιο, γνωστό από τις καταδύσεις και άλλα θαλάσσια αθλήματα, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά υλικά, όπως το δέρμα. Πρώτον, το νεοπρένιο είναι υδατοαπωθητικό, που σημαίνει ότι δεν καταστρέφεται από τον ιδρώτα ή άλλα υγρά και καθαρίζεται εύκολα. Αντίθετα, το δέρμα μπορεί να καταστραφεί από την υγρασία και απαιτεί πιο προσεκτικό καθαρισμό και συντήρηση. Δεύτερον, το νεοπρένιο είναι υποαλλεργικό και επομένως ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες στο δέρμα. Επιπλέον, το νεοπρένιο προσφέρει μια ορισμένη ελαστικότητα που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή, ενώ το δέρμα είναι μάλλον άκαμπτο. Ένα άλλο πλεονέκτημα του νεοπρενίου έναντι του δέρματος είναι η βιωσιμότητά του. Η παραγωγή νεοπρενίου έχει συχνά μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα από την παραγωγή δέρματος, η οποία μπορεί να έχει σημαντικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τέλος, το νεοπρένιο είναι συνήθως λιγότερο ακριβό από το δέρμα υψηλής ποιότητας, καθιστώντας το μια προσιτή εναλλακτική λύση για πολλούς.

    Συνοψίζοντας, ένα λουρί από νεοπρένιο Y-Harness προσφέρει άνεση, αντοχή στην υγρασία, υποαλλεργικές ιδιότητες και είναι συχνά πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικότερο από το αντίστοιχο δερμάτινο λουρί.

    Φροντίδα του λουριού Y-Harness από νεοπρένιο:

    Για τη φροντίδα του λουριού Y-Harness από νεοπρένιο, συνιστούμε πλύσιμο στο χέρι με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Μην χρησιμοποιείτε επιθετικά απορρυπαντικά, καθώς αυτά μπορεί να προσβάλλουν το νεοπρένιο. Μετά το πλύσιμο, η ιμάντα πρέπει να τρίβεται απαλά για να απομακρυνθούν ο ιδρώτας, τα έλαια και άλλα υπολείμματα. Στη συνέχεια μπορεί να κρεμαστεί για να στεγνώσει στον αέρα, αποφεύγοντας το άμεσο ηλιακό φως, καθώς οι ακτίνες UV μπορούν να ξεθωριάσουν και να κάνουν το νεοπρένιο εύθραυστο με την πάροδο του χρόνου. Ένα δροσερό, ξηρό μέρος είναι το καλύτερο για την αποθήκευση για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα του υλικού. Αποφεύγετε να λυγίζετε ή να διπλώνετε την ιμάντα. Το νεοπρένιο δεν πρέπει να πλένεται στο πλυντήριο ή να στεγνώνεται στο στεγνωτήριο, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει το υλικό νεοπρένιο.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Alphamale Ιμάντας από νεοπρένιο
    • Υλικό: Νεοπρένιο
    • Alphamale είναι σήμα κατατεθέν της MEO Γερμανίας.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    A must-have for the adventurous

    If you're looking for a versatile accessory that combines function with bold style, the neoprene harness is a game changer. From the moment I slipped into this harness, the quality of the material and thoughtful design were evident. Made from soft yet durable neoprene, it offers a comfortable fit that easily adjusts to any body shape, making it a versatile piece for anyone.

    The harness is fantastic on its own, creating a striking look that's both assertive and stylish. It's perfect for wearing shirtless with jeans or shorts, subtly enhancing your physique. The lift it provides to your package not only boosts your confidence, but also presents a provocative and enhanced bulge that's sure to turn heads.

    One of the unique features of this harness is its compatibility with accessories such as the Sport Fucker Butt Plug. The design ensures that the plug stays securely in place, providing an exciting option for extended wear throughout the day. This feature is a testament to the ingenuity of the harness and its appeal to those looking to spice up their lifestyle discreetly and comfortably.

    The neoprene harness isn't just about looks; it's about enhancing your everyday experiences. Whether you're at a party, on a special date or just enjoying your daily activities, it adds a touch of excitement and flair to your wardrobe. It's easy to clean and maintain, making it a practical choice for continuous use.

    In conclusion, this is a top recommendation for anyone looking to enhance their wardrobe with something that is both functional and exciting. It's a blend of quality, comfort, and style that you won't want to pass up.

      Αξιολόγηση 

      Sehr gute Qualität

      Alles bestens geklappt mit der Bestellung bis zur Zustellung. Bin zufrieden.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Alphamale Ιμάντας από νεοπρένιο

      Alphamale Ιμάντας από νεοπρένιο

      Το νεοπρένιο Alphamale Harness της MEO διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο ιμάντα και αφαιρούμενο δακτύλιο για τον πούτσο. Το κολακευτικό σχήμα Υ τονίζει το σώμα και τραβάει την προσοχή στο πέος και τους όρχεις.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      15 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: