Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ζώνη δουλείας

Ενημερωτικό δελτίο

Ζώνη δουλείας από δέρμα μοσχαριού - Μαύρο/Κίτρινο

Αυτή η χειροποίητη ζώνη δουλείας σε βαθύ μαύρο χρώμα με κίτρινες σωληνώσεις και ραφές σε αντίθεση δεν είναι μόνο ένα υπέροχο αξεσουάρ BDSM, αλλά και μια αναφορά στο παραδοσιακό bondage Hanky Code.

Περισσότερες πληροφορίες

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτή η χειροποίητη ζώνη δουλείας σε βαθύ μαύρο χρώμα με κίτρινους σωλήνες και ραφές σε αντίθεση δεν είναι μόνο ένα υπέροχο αξεσουάρ BDSM, αλλά και μια αναφορά στο παραδοσιακό bondage Hanky Code. Χειροποίητη στην Ιταλία από το καλύτερο δέρμα μοσχαριού, αυτή η ζώνη δουλείας όχι μόνο αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και τον ελκυστικό σχεδιασμό, αλλά και μεταφέρει διακριτικά ορισμένες προτιμήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, το κίτρινο χρώμα Hanky Code παραδοσιακά σημαίνει "θαλάσσια σπορ".

     

    Η ζώνη δουλείας μας είναι ένα συναρπαστικό καθημερινό αξεσουάρ από ιταλικό δέρμα που μπορεί να μετατραπεί σε ένα ζευγάρι ρυθμιζόμενες χειροπέδες με αγκράφες σε χρόνο μηδέν. Αυτό το προϊόν είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που τους αρέσει να καθοδηγούνται από ξαφνικά πάθη...

     

    Χειροποίητη στην Ιταλία, αυτή η ζώνη δεσμών αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και την ακριβή δεξιοτεχνία. Ενσαρκώνει όχι μόνο τον ιταλικό σχεδιασμό, αλλά και την καινοτομία και τη λειτουργικότητα. Κάθε λεπτομέρεια, από την κατασκευή μέχρι τα μεταλλικά εξαρτήματα, έχει μελετηθεί προσεκτικά. Οι πόρπες είναι φινιρισμένες με πολύτιμη επίστρωση ρουθηνίου, η οποία όχι μόνο παρέχει ένα σκούρο, πολυτελές φινίρισμα, αλλά και πρόσθετη προστασία. Επιπλέον, όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα είναι χωρίς νικέλιο, το οποίο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα και αποτρέπει τις αλλεργίες. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με το καλύτερο δέρμα μοσχαριού από την Ιταλία, το οποίο είναι γνωστό για την ευλυγισία και την ανθεκτικότητά του και επομένως εγγυάται την άνεση και την αντοχή της ζώνης. Με αυτή τη ζώνη bondage, επενδύετε σε ένα κομμάτι πολυτέλειας και ιταλικού τρόπου ζωής που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

     

    Αλλά αυτή η ζώνη δεν είναι μόνο κομψή, είναι επίσης λειτουργική. Μπορεί να φορεθεί ως καθημερινό αξεσουάρ και μεταμορφώνεται σε εύκολα ρυθμιζόμενες χειροπέδες ή χειροπέδες στον αστράγαλο σε χρόνο μηδέν. Πόσες φορές έχετε νιώσει την επιθυμία να δέσετε τον σύντροφό σας και να τον αποτρέψετε από το να ξεφύγει από τις σέξι φαντασιώσεις σας Τώρα μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό, απλά βγάζοντας τη ζώνη από το παντελόνι σας. Η ζώνη αποτελείται στην πραγματικότητα από δύο μεμονωμένους, κοντύτερους ιμάντες, πλάτους 3 cm ο καθένας και ρυθμιζόμενου μήκους 60 cm ο καθένας ξεχωριστά. Οι πόρπες μπορούν να στερεωθούν με δύο μικρά βιδωτά συνδετικά αλυσίδας (περιλαμβάνονται) ή με τα λουκέτα MEO. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, αυτή η ζώνη δουλείας προσφέρει έναν συνδυασμό ποιότητας, στυλ και ευελιξίας που σπάνια συναντάται σε προϊόντα BDSM.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Ζώνη δουλείας εξοπλισμένη με δύο αγκράφες ζώνης με δυνατότητα κλειδώματος.
    • Η ζώνη μας κατασκευάζεται από έμπειρους τεχνίτες στην Ιταλία με την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια. Το μαλακό δέρμα μοσχαριού όχι μόνο κάνει τη ζώνη άνετη στη χρήση, αλλά της δίνει και μια πολυτελή πινελιά.
    • Καθολικό μέγεθος.
    • Η ζώνη μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά σε μέγεθος.
    • 100% δέρμα μοσχαριού, βιδωτός σύνδεσμος αλυσίδας και αγκράφες ζώνης είναι επικαλυμμένες με ρουθήνιο, χωρίς νικέλιο.
    • Έχει μήκος 2 x 60 cm (24 ίντσες) και πλάτος 3 cm (1,18 ίντσες).

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Αξιολόγηση 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Ζώνη δουλείας από δέρμα μοσχαριού - Μαύρο/Κίτρινο

        Ζώνη δουλείας από δέρμα μοσχαριού - Μαύρο/Κίτρινο

        Αυτή η χειροποίητη ζώνη δουλείας σε βαθύ μαύρο χρώμα με κίτρινες σωληνώσεις και ραφές σε αντίθεση δεν είναι μόνο ένα υπέροχο αξεσουάρ BDSM, αλλά και μια αναφορά στο παραδοσιακό bondage Hanky Code.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        4 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: