Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ζώνη δουλείας

Ενημερωτικό δελτίο

Ζώνη δουλείας από δέρμα μοσχαριού - Μαύρο/κόκκινο

Αυτή η χειροποίητη, βαθιά μαύρη ζώνη δουλείας με κόκκινες και μαύρες σωληνώσεις και ραφές σε αντίθεση δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας, αλλά και μια δέσμευση στον παραδοσιακό κώδικα μαντήλι.

Περισσότερες πληροφορίες

3519/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτή η χειροποίητη, βαθιά μαύρη ζώνη δουλείας με κόκκινες και μαύρες σωληνώσεις και ραφές σε αντίθεση δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας, αλλά και μια δέσμευση στον παραδοσιακό κώδικα μαντήλι. Κατασκευασμένο από το καλύτερο δέρμα μοσχαριού, αυτό το ιταλικό αριστούργημα όχι μόνο αντιπροσωπεύει τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την απαράμιλλη ποιότητα, αλλά και επικοινωνεί διακριτικά τις προσωπικές κλίσεις - σε αυτή την περίπτωση, το κόκκινο στην Hanky Code παραδοσιακά σημαίνει fisting.

     

    Η ζώνη δεσμών μας είναι ένα συναρπαστικό καθημερινό αξεσουάρ από ιταλικό δέρμα που μπορεί να μετατραπεί σε ένα ζευγάρι ρυθμιζόμενες χειροπέδες με αγκράφες σε χρόνο μηδέν. Αυτό το προϊόν είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που τους αρέσει να καθοδηγούνται από ξαφνικά πάθη...

     

    Χειροποίητη στην Ιταλία, αυτή η ζώνη δεσμών αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και την ακριβή δεξιοτεχνία. Ενσαρκώνει όχι μόνο τον ιταλικό σχεδιασμό, αλλά και την καινοτομία και τη λειτουργικότητα. Κάθε λεπτομέρεια, από την κατασκευή μέχρι τα μεταλλικά εξαρτήματα, έχει μελετηθεί προσεκτικά. Οι αγκράφες είναι φινιρισμένες με πολύτιμη επίστρωση ρουθηνίου, η οποία όχι μόνο παρέχει ένα σκούρο, πολυτελές φινίρισμα, αλλά προσφέρει και πρόσθετη προστασία. Επιπλέον, όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα είναι χωρίς νικέλιο, το οποίο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα και αποτρέπει τις αλλεργίες. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με το καλύτερο δέρμα μοσχαριού από την Ιταλία, το οποίο είναι γνωστό για την ευλυγισία και την ανθεκτικότητά του και επομένως εγγυάται την άνεση και την αντοχή της ζώνης. Με αυτή τη ζώνη bondage, επενδύετε σε ένα κομμάτι πολυτέλειας και ιταλικού τρόπου ζωής που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

     

    Αλλά αυτή η ζώνη δεν είναι μόνο κομψή, είναι επίσης λειτουργική. Μπορεί να φορεθεί ως καθημερινό αξεσουάρ και μεταμορφώνεται σε εύκολα ρυθμιζόμενες χειροπέδες ή χειροπέδες στον αστράγαλο σε χρόνο μηδέν. Πόσες φορές έχετε νιώσει την επιθυμία να δέσετε τον σύντροφό σας και να τον αποτρέψετε από το να ξεφύγει από τις σέξι φαντασιώσεις σας Τώρα μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό, απλά βγάζοντας τη ζώνη από το παντελόνι σας. Η ζώνη αποτελείται στην πραγματικότητα από δύο μεμονωμένους, κοντύτερους ιμάντες, πλάτους 3 cm ο καθένας και ρυθμιζόμενου μήκους 60 cm ο καθένας ξεχωριστά. Οι πόρπες μπορούν να στερεωθούν με δύο μικρά βιδωτά συνδετικά αλυσίδας (περιλαμβάνονται) ή με τα λουκέτα MEO. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, αυτή η ζώνη δουλείας προσφέρει έναν συνδυασμό ποιότητας, στυλ και ευελιξίας που σπάνια συναντάται σε προϊόντα BDSM.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Ζώνη δουλείας εξοπλισμένη με δύο αγκράφες ζώνης με δυνατότητα κλειδώματος.
    • Η ζώνη μας κατασκευάζεται από έμπειρους τεχνίτες στην Ιταλία με την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια. Το μαλακό δέρμα μοσχαριού όχι μόνο κάνει τη ζώνη άνετη στη χρήση, αλλά της δίνει και μια πολυτελή πινελιά.
    • Καθολικό μέγεθος.
    • Η ζώνη μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά σε μέγεθος.
    • 100% δέρμα μοσχαριού, βιδωτός σύνδεσμος αλυσίδας και αγκράφες ζώνης είναι επικαλυμμένες με ρουθήνιο, χωρίς νικέλιο.
    • Έχει μήκος 2 x 60 cm (24 ίντσες) και πλάτος 3 cm (1,18 ίντσες).

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Qualitativ hochwertig

    Super gut und in verschiedenen Größen einstellbar

      Αξιολόγηση 

      Perfect

      I like this belt a lot, but only time will tell how good it is. For the moment, I'm very pleased with it. It's just like the image.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Ζώνη δουλείας από δέρμα μοσχαριού - Μαύρο/κόκκινο

        Ζώνη δουλείας από δέρμα μοσχαριού - Μαύρο/κόκκινο

        Αυτή η χειροποίητη, βαθιά μαύρη ζώνη δουλείας με κόκκινες και μαύρες σωληνώσεις και ραφές σε αντίθεση δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας, αλλά και μια δέσμευση στον παραδοσιακό κώδικα μαντήλι.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        4 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: