Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δερμάτινο σχοινί δουλείας

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινο σχοινί δουλείας Shibari - μαύρο

Το βαθύ μαύρο σχοινί δουλείας Shibari από δέρμα μοσχαριού κάνει μια ισχυρή δήλωση σε κάθε συνεδρία δουλείας. Χειροποίητο με απόλυτη φροντίδα στην Ιταλία, συνδυάζει τη σαγηνευτική αισθητική του Shibari, της αρχαίας ιαπωνικής τέχνης του ερωτικού bondage, με την αισθησιακή κομψότητα και τη δεξιοτεχνία για την οποία φημίζεται η Ιταλία.

Περισσότερες πληροφορίες

3513/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το βαθύ μαύρο σχοινί δουλείας Shibari από δέρμα μοσχαριού κάνει μια ισχυρή δήλωση σε κάθε συνεδρία δουλείας. Χειροποίητο με απόλυτη φροντίδα στην Ιταλία, συνδυάζει τη σαγηνευτική αισθητική του Shibari, της αρχαίας ιαπωνικής τέχνης του ερωτικού bondage, με την αισθησιακή κομψότητα και τη δεξιοτεχνία για την οποία φημίζεται η Ιταλία. Με μήκος 9 μέτρα και διάμετρο 0,8 cm, είναι ιδανικό για περίτεχνους κόμπους και αισθησιακές στιγμές στο bondage.

     

    Το σχοινί είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι υψηλής ποιότητας καλυμμένο με μαλακό δέρμα μοσχαριού από την Ιταλία. Αυτό προσφέρει τόσο στον "rigger" (το άτομο που κάνει το bondage) όσο και στο "bunny" (το άτομο που δένεται) μια μοναδική, αισθησιακή εμπειρία που φέρνει την αίσθηση σε μια εντελώς νέα διάσταση. Ο συνδυασμός βαμβακιού και μοσχαρίσιου δέρματος προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και δίνει στο σχοινί πρόσθετη αντοχή και αισθητική.

     

    Με μήκος 9 μέτρα και διάμετρο 0,8 cm, το σχοινί δεσίματος Shibari από δέρμα μοσχαριού προσφέρει αρκετά περιθώρια για ποικίλες τεχνικές δεσίματος. Η υφή του δέρματος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ιδιαίτερα γεμάτους και πλούσιους κόμπους που δεν είναι μόνο ασφαλείς αλλά και αισθητικά ευχάριστοι.

     

    Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σχοινί για δεσμά με ανάρτηση, λάβετε υπόψη το μέγιστο βάρος ή τη μέγιστη εφελκυστική δύναμη των 20 kg. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο ευγενής δερμάτινος μανδύας θα παραμείνει άθικτος και ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό το υψηλής ποιότητας προϊόν BDSM για μεγάλο χρονικό διάστημα.

     

    Το σχοινί δουλείας Shibari από δέρμα μοσχαριού είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για όλους εκείνους που θέλουν να οδηγήσουν το παιχνίδι δουλείας σε ένα νέο επίπεδο πολυτελούς ερωτισμού και που εκτιμούν τα υψηλής ποιότητας υλικά και την ποιότητα κατασκευής. Κάθε ξεχωριστό σχοινί αποτελεί απόδειξη της ιταλικής δεξιοτεχνίας και της προσοχής στη λεπτομέρεια, γεγονός που το διαφοροποιεί από τα συμβατικά σχοινιά bondage. Ένα must-have για κάθε λάτρη του εκλεκτού ερωτικού παιχνιδιού.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το σχοινί bondage από δέρμα μοσχαριού

     

    Η επένδυση ενός συμβατικού βαμβακερού σχοινιού bondage με λεπτό ιταλικό δέρμα μοσχαριού όχι μόνο δίνει στο σχοινί μια πολυτελή πινελιά, αλλά και το ξεχωρίζει από τα συμβατικά σχοινιά bondage. Το ιταλικό δέρμα μοσχαριού είναι γνωστό παγκοσμίως για την κορυφαία ποιότητα, την ελαστικότητα και την ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Αυτή η υψηλής ποιότητας δερμάτινη θήκη όχι μόνο προστατεύει το δέρμα από πιθανούς ερεθισμούς από το βαμβάκι, αλλά δίνει επίσης στο σχοινί μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά που ενισχύει την αισθησιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια του bondage. Επιπλέον, το δέρμα παρέχει επιπλέον σταθερότητα και ανθεκτικότητα, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του σχοινιού. Η επένδυση με δέρμα μοσχαριού καθιστά επίσης το σχοινί πραγματικό εντυπωσιακό και δίνει πολυτελείς πινελιές. Το σχοινί συνδυάζει έτσι τη λειτουργικότητα και την αισθητική με μοναδικό τρόπο και αποτελεί μια εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας σε σχέση με τα συμβατικά σχοινιά δεσμού.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Σχοινί δουλείας Shibari, υψηλής ποιότητας
    • Το σχοινί μας κατασκευάζεται από έμπειρους τεχνίτες στην Ιταλία με την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια. Το μαλακό δέρμα μοσχαριού όχι μόνο εξασφαλίζει μια άνετη αίσθηση, αλλά δίνει επίσης στο σχοινί μια πολυτελή αφή.
    • Υλικό: δέρμα μοσχαριού, βαμβακερό σχοινί
    • Διαστάσεις: Διάμετρος περίπου 0,8 cm, μήκος 900 cm
    • Μπορείτε να βρείτε το κατάστημα MEO Italia BDSM Shop στα ιταλικά στο www.meoteam.it

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    As described

    Delivery was very quick and product is just like described. I used it for shibari and even after a few hours of the rope directly touching my naked skin, it didn't hurt at all.

      Αξιολόγηση 

      Super Qualtität

      Alles super, gut verarbeitet und angenehm zu benutzen. Würde ich jederzeit wieder bestellen.

        Αξιολόγηση 

        Perfectas

        Ninguna queja. Son excelentes para hacer nudos sobre el cuerpo sin que resulte doloroso o áspero. Son suaves y fáciles de manejar e incluso puedes unirlas con facilidad si necesitas más metros. Excelente compra.

          Αξιολόγηση 

          Top

          SUPER QUALITÉ !! Corde douce, pratique d'utilisation !!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Δερμάτινο σχοινί δουλείας Shibari - μαύρο

            Δερμάτινο σχοινί δουλείας Shibari - μαύρο

            Το βαθύ μαύρο σχοινί δουλείας Shibari από δέρμα μοσχαριού κάνει μια ισχυρή δήλωση σε κάθε συνεδρία δουλείας. Χειροποίητο με απόλυτη φροντίδα στην Ιταλία, συνδυάζει τη σαγηνευτική αισθητική του Shibari, της αρχαίας ιαπωνικής τέχνης του ερωτικού bondage, με την αισθησιακή κομψότητα και τη δεξιοτεχνία για την οποία φημίζεται η Ιταλία.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            10 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: