Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δερμάτινο σχοινί δουλείας

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινο σχοινί δουλείας Shibari - μπλε

Το φωτεινό μπλε σχοινί δουλείας Shibari από δέρμα μοσχαριού προσθέτει χρώμα σε κάθε συνεδρία δουλείας. Κατασκευασμένο με τέχνη στην Ιταλία, αυτό το σχοινί συνδυάζει την ουσία του Shibari, της παραδοσιακής ιαπωνικής τέχνης της δουλείας, με τον ευγενή χαρακτήρα και την υψηλή δεξιοτεχνία της Ιταλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

3510/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το φωτεινό μπλε σχοινί δουλείας Shibari από δέρμα μοσχαριού προσθέτει χρώμα σε κάθε συνεδρία δουλείας. Κατασκευασμένο με τέχνη στην Ιταλία, αυτό το σχοινί συνδυάζει την ουσία του Shibari, της παραδοσιακής ιαπωνικής τέχνης της δουλείας, με τον ευγενή χαρακτήρα και την υψηλή δεξιοτεχνία της Ιταλίας. Έχει εντυπωσιακό μήκος 9 μέτρα και διάμετρο 0,8 cm, ιδανικό για εκλεπτυσμένο και ασφαλές δέσιμο

     

    Το σχοινί είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι υψηλής ποιότητας καλυμμένο με μαλακό δέρμα μοσχαριού από την Ιταλία. Αυτό προσφέρει τόσο στον "rigger" (το άτομο που κάνει το δέσιμο) όσο και στο "bunny" (το άτομο που δένεται) μια μοναδική, αισθησιακή εμπειρία που φέρνει την αίσθηση σε μια εντελώς νέα διάσταση. Ο συνδυασμός βαμβακιού και μοσχαρίσιου δέρματος προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και προσδίδει στο σχοινί πρόσθετη αντοχή και αισθητική.

     

    Με μήκος 9 μέτρα και διάμετρο 0,8 cm, το σχοινί δεσίματος Shibari από δέρμα μοσχαριού προσφέρει αρκετά περιθώρια για ποικίλες τεχνικές δεσίματος. Η υφή του δέρματος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ιδιαίτερα γεμάτους και πλούσιους κόμπους που δεν είναι μόνο ασφαλείς αλλά και αισθητικά ευχάριστοι.

     

    Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σχοινί για δεσμά με ανάρτηση, λάβετε υπόψη το μέγιστο βάρος ή τη μέγιστη εφελκυστική δύναμη των 20 kg. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο ευγενής δερμάτινος μανδύας θα παραμείνει άθικτος και ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό το υψηλής ποιότητας προϊόν BDSM για μεγάλο χρονικό διάστημα.

     

    Το σχοινί δουλείας Shibari από δέρμα μοσχαριού είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για όλους εκείνους που θέλουν να οδηγήσουν το παιχνίδι δουλείας σε ένα νέο επίπεδο πολυτελούς ερωτισμού και που εκτιμούν τα υψηλής ποιότητας υλικά και την ποιότητα κατασκευής. Κάθε ξεχωριστό σχοινί αποτελεί απόδειξη της ιταλικής δεξιοτεχνίας και της προσοχής στη λεπτομέρεια, γεγονός που το διαφοροποιεί από τα συμβατικά σχοινιά bondage. Ένα must-have για κάθε λάτρη του εκλεκτού ερωτικού παιχνιδιού.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το σχοινί bondage από δέρμα μοσχαριού

     

    Η επένδυση ενός συμβατικού βαμβακερού σχοινιού bondage με λεπτό ιταλικό δέρμα μοσχαριού όχι μόνο δίνει στο σχοινί μια πολυτελή πινελιά, αλλά και το ξεχωρίζει από τα συμβατικά σχοινιά bondage. Το ιταλικό δέρμα μοσχαριού είναι γνωστό παγκοσμίως για την κορυφαία ποιότητα, την ελαστικότητα και την ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Αυτή η υψηλής ποιότητας δερμάτινη θήκη όχι μόνο προστατεύει το δέρμα από πιθανό ερεθισμό από το βαμβάκι, αλλά δίνει επίσης στο σχοινί μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά που ενισχύει την αισθησιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια του bondage. Επιπλέον, το δέρμα παρέχει επιπλέον σταθερότητα και ανθεκτικότητα, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του σχοινιού. Η επένδυση με δέρμα μοσχαριού καθιστά επίσης το σχοινί πραγματικό εντυπωσιακό και δίνει πολυτελείς πινελιές. Το σχοινί συνδυάζει έτσι τη λειτουργικότητα και την αισθητική με μοναδικό τρόπο και αποτελεί μια εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας σε σχέση με τα συμβατικά σχοινιά δεσμού.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Σχοινί δουλείας Shibari, υψηλής ποιότητας
    • Το σχοινί μας κατασκευάζεται από έμπειρους τεχνίτες στην Ιταλία με την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια. Το μαλακό δέρμα μοσχαριού όχι μόνο εξασφαλίζει μια άνετη αίσθηση, αλλά δίνει επίσης στο σχοινί μια πολυτελή αφή.
    • Υλικό: δέρμα μοσχαριού, βαμβακερό σχοινί
    • Διαστάσεις: Μήκος 900 cm
    • Μπορείτε να βρείτε το κατάστημα MEO στα ιταλικά στη διεύθυνση www.meoteam.it

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Für unsere Zwecker super

    Top Qualität!!!! Kauf war super!!!!
    Ware genau wie beschrieben und für das, wozu ich es wollte, einfach perfekt.

      Αξιολόγηση 

      Una cuerda que me encanta

      Es una cuerda suave pero firme, cumple su cometido para atar al sumiso/a de la forma que consideres y con 9 metros, sabes que no te va a faltar cuerda, además siendo negra da un toque de glamour.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Δερμάτινο σχοινί δουλείας Shibari - μπλε

        Δερμάτινο σχοινί δουλείας Shibari - μπλε

        Το φωτεινό μπλε σχοινί δουλείας Shibari από δέρμα μοσχαριού προσθέτει χρώμα σε κάθε συνεδρία δουλείας. Κατασκευασμένο με τέχνη στην Ιταλία, αυτό το σχοινί συνδυάζει την ουσία του Shibari, της παραδοσιακής ιαπωνικής τέχνης της δουλείας, με τον ευγενή χαρακτήρα και την υψηλή δεξιοτεχνία της Ιταλίας.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        10 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: