Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γυάλινοι δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

σετ 3 τεμαχίων - Γυάλινα πρωκτικά βύσματα - Kong

Ιστορία επιτυχίας reloaded: Το σετ βύσματος άκρου Kong, που αποτελείται από τρία γυάλινα πρωκτικά βύσματα σε διαφορετικά μεγέθη, επαναφέρει το κλασικό βύσμα άκρου! Είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το σετ. Ζήστε τη μοναδική αίσθηση που μόνο το γυαλί μπορεί να προσφέρει και ανακαλύψτε ξανά την πρωκτική απόλαυση για τον εαυτό σας!

Περισσότερες πληροφορίες

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ιστορία επιτυχίας reloaded: Το σετ Kong butt plug, που αποτελείται από τρία γυάλινα butt plugs σε διαφορετικά μεγέθη, επαναφέρει το κλασικό butt plug! Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος χρήστης, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το σετ. Ζήστε τη μοναδική αίσθηση που μόνο το γυαλί μπορεί να προσφέρει και ανακαλύψτε ξανά την πρωκτική απόλαυση για τον εαυτό σας!

     

    Το γυαλί είναι ένα ασφαλές υλικό και δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τις υποαλλεργικές του ιδιότητες. Επιπλέον, αυτές οι πολυτελείς τάπες είναι χειροποίητες μεμονωμένα, εντελώς απρόσκοπτες, απολύτως ασφαλείς και έρχονται σε ιδιαίτερα ελκυστική συσκευασία.

     

    Γιατί ένα γυάλινο butt plug και όχι σιλικόνη ή βινύλιο

     

    Ένα γυάλινο butt plug σας προσφέρει μια εντελώς διαφορετική, πολύ πιο απολαυστική αίσθηση που θα ανεβάσει την πρωκτική σας απόλαυση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Με τα τρία βύσματα Kong από την επιτυχημένη σειρά Extremeo, μπορείτε να εξοικειωθείτε με την υπέροχη αίσθηση του γυαλιού. Αν η πρωκτική διέγερση είναι κάτι καινούργιο για εσάς ή αν θέλετε να πειραματιστείτε με διαφορετικά μεγέθη, τότε το σετ πρωκτικών βυσμάτων Kong είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Το σετ περιέχει τρία διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε από μικρά και να φτάσετε σιγά σιγά μέχρι το μεγαλύτερο butt plug. Ξεκινήστε με το μικρό butt plug, το οποίο διεισδύει ιδιαίτερα απαλά, αυξήστε την πρωκτική σας απόλαυση με το μεσαίου μεγέθους butt plug και στη συνέχεια, "καλά προετοιμασμένοι", αφεθείτε στο πραγματικά μεγάλο butt plug!

     

    Το αδιαμφισβήτητο κλασικό: Γιατί το σετ βύσματος Kong είναι απλά τέλειο!

     

    • Το ιδανικό υλικό: Χάρη στο λείο, ολισθηρό υλικό, τα πρωκτικά βύσματα από γυαλί εισάγονται πολύ εύκολα πρωκτικά, ενώ το βάρος του πρωκτικού βύσματος σας δίνει μια αισθησιακά έντονη αίσθηση πληρότητας που σας έχει λείψει με τα συμβατικά πρωκτικά βύσματα.

     

    • Αλλά τώρα έρχεται το αποκορύφωμα: το παιχνίδι με τη θερμοκρασία! Φανταστείτε να βουτάτε το butt plug σε ζεστό ή κρύο νερό και στη συνέχεια να το εισάγετε στον πρωκτό σας. Ένα συναρπαστικό, διεγερτικό συναίσθημα που θα ξυπνήσει κάθε νεύρο μέσα σας. Και επειδή το butt plug είναι εντελώς διαφανές, ο σύντροφός σας μπορεί να δει μέσα από αυτό - μια οικεία, σαγηνευτική ματιά στο εσωτερικό του σώματός σας, που αυξάνει ακόμη περισσότερο την οικειότητά σας.

     

    • Ακόμα δεν είστε σίγουροι για το υλικό Μην ανησυχείτε! Αυτά τα butt plugs είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, άθραυστο βοριοπυριτικό γυαλί, το οποίο είναι γνωστό για την ανθεκτικότητα και την ασφάλειά του. Είναι μη πορώδη και χωρίς φθαλικό εστέρα, καθιστώντας τα απολύτως φιλικά προς το δέρμα. Ο καθαρισμός Πολύ απλός. Λίγο σαπούνι, νερό και σπρέι VERYCLEAN και είναι και πάλι σαν καινούργια.

     

    • Το δοκιμασμένο κλασικό: Τα πρωκτικά βύσματα σε κλασικό σχήμα ήταν πάντα η προτιμώμενη επιλογή για όσους αγαπούν το πρωκτικό σεξ, και αν ένα τέτοιο butt plug είναι επίσης ογκώδες, η ένταση αυξάνεται πολλές φορές. Το σχήμα και το υλικό εξασφαλίζουν ότι το butt plug εισάγεται εύκολα στον πρωκτό και κάθεται εκεί με ασφάλεια χωρίς να γλιστράει ξανά έξω. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά την άνεση ή την ασφάλεια. Ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

     

    Είτε προτιμάτε λιπαντικό σιλικόνης, είτε λιπαντικό με βάση το λάδι είτε λιπαντικό με βάση το νερό, το βύσμα Kong μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα λιπαντικά.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • 3 πρωκτικά βύσματα από γυαλί.
    • Κομψός σχεδιασμός: Κατασκευασμένο αποκλειστικά στο χέρι.
    • Μικρό butt plug: Συνολικό μήκος 57 mm, μήκος εισαγωγής 50 mm, μεγαλύτερη διάμετρος 31 mm.
    • Μεσαίο butt plug: Συνολικό μήκος 70 mm, μήκος εισαγωγής 62 mm, μεγαλύτερη διάμετρος 44 mm.
    • Μεγάλο βύσμα: Συνολικό μήκος 76 mm, μήκος εισαγωγής 70 mm, μεγαλύτερη διάμετρος 46 mm.
    • Με πώμα: Εμποδίζει το butt plug να διεισδύσει πολύ βαθιά στον πρωκτό.
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστό και κρύο: Το butt plug μπορεί να ψύχεται ή να θερμαίνεται.
    • Υποαλλεργικό: Απλά γείρετε προς τα πίσω και απολαύστε το.
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 3 πρωκτικά βύσματα Kong από τη σειρά Extremeo
    • Πολλοί από τους πελάτες μας προπονούνται τακτικά με αυτό το σετ για να τεντώσουν τον σφιγκτήρα μυ, π.χ. για μια απλή πρωκτική επαφή. Ωστόσο, πίσω από τον συναρπαστικά ηχηρό όρο "butt plug training" δεν κρύβεται τίποτα περισσότερο από την τακτική διάταση του σφιγκτηριακού μυός με πρωκτικά βύσματα σε διάφορα μεγέθη.
    • Extremeo: Η εισαγωγή ενός butt plug στον πρωκτό μπορεί να είναι μια υπέροχη και ευχάριστη εμπειρία - ειδικά αν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Για να διευκολύνετε την εισαγωγή του butt plug στον πρωκτό, σας προτείνουμε το δημοφιλές σπρέι Extremeo. Ένας σύντομος ψεκασμός χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ. Αυτό κάνει την εισαγωγή του πρωκτικού βύσματος μια ιδιαίτερα ήπια απόλαυση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Αξιολόγηση 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Αξιολόγηση 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Αξιολόγηση 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Αξιολόγηση 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              σετ 3 τεμαχίων - Γυάλινα πρωκτικά βύσματα - Kong

              σετ 3 τεμαχίων - Γυάλινα πρωκτικά βύσματα - Kong

              Ιστορία επιτυχίας reloaded: Το σετ βύσματος άκρου Kong, που αποτελείται από τρία γυάλινα πρωκτικά βύσματα σε διαφορετικά μεγέθη, επαναφέρει το κλασικό βύσμα άκρου! Είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το σετ. Ζήστε τη μοναδική αίσθηση που μόνο το γυαλί μπορεί να προσφέρει και ανακαλύψτε ξανά την πρωκτική απόλαυση για τον εαυτό σας!

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

              7 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: